RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: УКРАЇНСЬКА СВІТОВА ІНФОРМАЦІЙНА МЕРЕЖА (УСІМ)

УКРАЇНСЬКА СВІТОВА ІНФОРМАЦІЙНА МЕРЕЖА (УСІМ)

Українська світова інформаційна мережа (УСІМ)

 

Новини УСІМ

 

Самоорганізовані Українські громади в Україні та за кордоном створили чимало україномовних засобів масової інформації для  висвітлення свого громадського та всього українського суспільного життя.

Прикладом самоорганізованої суспільної інформаційної системи є Українська світова інформаційна мережа (УСІМ). Засновано її 2006 року на базі Всеукраїнської громадської організації «Українська Взаємодопомога» (ВГО «УВ») та Міжнародної громадської організації українців «Четверта Хвиля» (МГОУ «ЧХ»).

УСІМ не організовує й не координує роботи українських ЗМІ, а лише сприяє системному поширенню правдивої інформації українського спрямування. УСІМ акумулює інформацію з українських ЗМІ та від індивідуальних дописувачів в Україні й за кордоном, систематизує її та розсилає свої регулярні щотижневі інформаційні випуски – «Новини УСІМ» по Україні та всіх країнах проживання українців. Систематизовану інформацію УСІМ далі поширюють українські засоби масової інформації (друковані й електронні видання, радіо- й телеканали).  

Так у системі УСІМ склалось інформаційне поле, яке відображає прагнення громадян України та закордонних українців долучитися до цілісного культурно-соціального розвитку свого народу та організації системи суспільного ладу.

Журналісти й дописувачі докладають чимало зусиль, аби УСІМ як системна мережа надавала правдиву інформацію про Україну й українців усім – нашим співвітчизникам та іноземним прихильникам України. 

 Значною мірою УСІМ функціонує завдяки  систематичному надходженню інформації від українських видавців, журналістів, дописувачів із різних країн та завдяки наполегливим зусиллям громадських організацій, які систематично повідомляють про суспільне життя в Україні й українському середовищі за кордоном.

Для оперативного створення якісного інформаційного продукту УСІМ старається використовувати переваги інтерактивності: можливості  побачити подію, почути виступи, взяти участь у форумах та скайп-конференціях.

УСІМ відновлює регулярні інформаційні випуски, які систематично виходили з 2006 по 2011 рік.

Тож запрошуємо всіх українців і прихильників України до активного обміну правдивою інформацією про події в Україні й у світі. Так ми розвиваємо цілісне українське інформаційне поле в загальносвітовій інформаційній мережі як основу культурно-соціального саморозвитку Українського світу.

 

 

Редакційна рада УСІМ

 

«Українська Взаємодопомога» Всеукраїнська громадська організація

14.07.2014
Переглянуто: 1409

Всеукраїнська громадська організація «Українська Взаємодопомога» створена на установчій конференції у Києві 17 листопада  2003року, має місцеві відділення у 24 областях та АР Крим.

Коментарів: 0

«Четверта хвиля» Міжнародна громадська організація українців

11.07.2014
Переглянуто: 959

Створення Міжнародної громадської організації українців «Четверта Хвиля» ініціював і провів її установчий з'їзд Олександр Шокало - відомий громадський діяч, голова Всеукраїнської громадської організації «Українська Взаємодопомога» за підтримки українських громад за кордоном для організованого, системної співпраці представників новітньої хвилі української трудової міграції та еміграції з громадськими організаціями та державними органами України та країн їх перебування.

Коментарів: 0

Рекомендовано


Популярно


Партнери