RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Що таке гороскоп, Зодіак, астрологія, нумерологія, психологія і психономія

Що таке гороскоп, Зодіак, астрологія, нумерологія, психологія і психономія

24.09.2012
Переглянуто: 12987

Інформація про психологічний будову людини вивчалася суспільством в давнину, вивчається і сьогодні. З матеріальних позицій сучасна наука відкрила ДНК живих організмів, на цих основах ведуться великі дослідження і виробляються різні досліди. Паралельно з ДНК людини існує інформаційна матриця індивіда, яка відповідає за його поведінку, за його ставлення і за його прагнення в індивідуальних обставин.

Інформаційна матриця індивіда являє невід'ємну частину людини, яку прийнято називати духовним тілом. У цій частині людини ховаються сили, які керують людським ДНК. Настрій людини впливає на стан його фізичного тіла і це здатні помічати багато людей.

Дослідники в давнину займалися вивченням інформаційної матриці людини, про що свідчать знання, що дійшли до наших днів. Сьогодні існують знання різної якості і властивостей з прожитого досвіду людства, їх ми розглянемо структурно зі стратегічних позицій усвідомлення сучасників.

Гороскоп

Гороскоп, складений на індивідуального людини, володіє відносною точністю, яка розкриває інформаційну матрицю людини. Для складання гороскопу можуть використовуватися параметри народження людини, які пояснюються з позицій всього обсягу житті людини або характеризують певний відрізок його життя. Буває, гороскопом пояснюються події обставин певної дати життя людини.

Гороскопи в більшій мірі своїм змістом характеризують події в обставинах, а саме певні умови можливостей в навколишньому середовищі конкретної людини. Користуючись гороскопами, людина практично завжди нічого не змінює в собі і в своєму характері. В основному люди використовують гороскопи для того, щоб визначитися загальним розумінням, що особливого є у них в характері зараз і що може відбутися в майбутньому в їх обставин.

На інформацію складеного гороскопу на певну людину можуть впливати взаємодіючі люди, а саме їх гороскопи здатні впливати на властивості і якості точності або неточності диагностируемой інформації. Складання гороскопу являє собою діагностику психологічної матриці людини.

Як люди, так і їх гороскопи відрізняються між собою силою, яка може проявлятися в чому. Переважаючою силою гороскоп впливає на слабкі гороскопи. Таким чином, відносини між людьми впливають на якості їхніх гороскопів. Тому, при складанні точного гороскопу важливо враховувати гороскопи взаємодіючих, близьких людей. Гороскопи в більшій мірі засновані на інформації знаків Зодіаку і східних знаків.

Гороскоп означає відрізок тимчасових циклів, протягом яких відбувається самореалізація людини та вплив на нього навколишнього середовища. Для складання гороскопів фахівці можуть використовувати цикли обертання Землі навколо своєї осі і обертання Землі навколо Сонця, також обертання Місяця навколо Землі. Практично більшість гороскопів грунтуються на тимчасових циклах пов'язаних з планетою Земля.

Зодіак

Зодіак означає коло життя, розділений на дванадцять відрізків, які присвоєні знакам Зодіаку. Зодіак можна прирівнювати до циферблату годинника, а знаки Зодіаку до цифр на циферблаті. Коло Зодіаку порівняно нерухомо розташований в далекому Космосі, всередині якого знаходиться наша планета і Сонячна система. Зодіак використовувався в давнину астрологами, які на основі його значень складали гороскопи для людей і країн того часу.

Знання, які закладені в Зодіаку були маловідомі в давнину також і сьогодні вони ясні не до кінця. Знання з Зодіаку пронизують практично всі сфери людської діяльності і особливо культури віросповідань. За допомогою Зодіаку можна пояснити інформаційну матрицю людського індивіда і закони відносин у суспільстві.

Астрологія

Астрологія - це наука про вплив зовнішніх космічних тіл на життєві відносини людини і його поведінку в суспільстві. Астрологія грунтується на часові цикли, що протікають на Землі і на відрізки часу, протягом яких відбуваються зміни умов і можливостей для відносин в житті певної людини або певного місця на нашій планеті.

Наука астрологія в більшій мірі пояснює вплив зовнішнього середовища на людину і на основі цього робляться прогнози майбутніх подій в обставинах. З історії минулого часу ми можемо знати про деякі астрологи, які наші сучасники оцінюють великими фахівцями астрології. Їхні прогнози були на рівні пророцтв. Можливо, астрологія була в їх житті додається до їх чудовим дарам духовного розвитку. Послугами кваліфікованих астрологів користувалися правителі в минулому і сьогодні користуються багато лідерів, правителі і бізнесмени.

За допомогою астрології людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Дані знання дозволяють людині зрозуміти, що станеться з ним, якщо він надійде одним способом і що відбудеться, якщо надійде іншим способом. У самій людині за допомогою астрології нічого не змінюється і астрологія не впливає на розвиток людини.

Астрологія - наука, що дозволяє людині бачити і розуміти послідовність деяких подій у своєму житті і оцінювати налаштованість обставин. Також астрологія дозволяє з'ясувати темперамент людини, закладений в момент його народження, також багато схильності і прихильності в його характері. Професійну і високоякісну астрологію можна сміливо називати системою діагностики психологічних відносин людини в суспільстві.

У сучасній астрології велика частина знань втрачена з різних причин. Цю науку сучасники механизируют, створюючи автоматичні програми. З одного боку величезна кількість індивідуумів можуть скористатися автоматизованими програмами астрологічних прогнозів та аналізів, з іншого боку якість і точність таких програм невисока, в основному загального змісту.

В астрології ми можемо чути про те, що для складання точного гороскопу на певну людину, необхідна натальная карта! Натальной картою називаються точні дані про час і місце народження людини. Натальная карта для багатьох людей представляє незрозумілий термін, іноді інтригуючий їх, а в цілому - це класичний термін астрології.

Нумерологія

Нумерологія одна з таємничих наук про властивості впливу цифр на життя людини і людства в цілому. На підставі деяких культур віросповідань вважається, що цифри знаходяться в самому початку створення світу, після цифр проявляється інформація і після матерія.

Нумерологія пов'язана з математикою, психологією, біологією і теологією. На сьогоднішній день існує ряд систем і шкіл нумерології, які мають корисними і ефективними системними знаннями. Користь проявляється в тому, що людина за допомогою нумерології здатний з'ясувати свою енергетичну потужність, свою динаміку здоров'я і духовних здібностей. З цифрами людина стикається щодня, при цьому, не зраджуючи ніякого значення цифрам з позицій нумерології.

Нумерологія заснована на дванадцяти цифрах, якщо розглядати її в повному змісті. Дані цифри відображають дванадцять знаків Зодіаку і зв'язку взаємин між знаками Зодіаку. Тому, нумерологія в скоєному своєму прояві призводить дослідника до Зодіаку і теології.

Психологія

Психологія - наука про інформацію в людині, яка представляє його психіку і логіку, і її прояві в поведінці людини. Психологія заснована на знаннях з теології, астрології і ряду інших наук стародавності. Засновником психології можна вважати Гермеса, а реформатором - Гіппократа.

Психологія сучасного порядку і принципів прагматична і антидуховних. Громадськість користується психологією з часів Дарвіна і його теорій. Як у позиціях Дарвіна велика кількість теорій і дуже мало практики, так і в психології величезна кількість теорій, які часто не мають практичного застосування.

Психологи з часом переймають у своїх пацієнтів або клієнтів їх недуги і дисгармонійні стану! Тому ефективними психологи бувають в середньому віці. Не всім бажаючим посильні психічні навантаження психологів.

Людина стихійно стає психологом при обширних взаєминах у суспільстві. Таке відбувається з касирами, продавцями, барменами, менеджерами, адміністраторами та іншими людьми з підвищеними взаєминами в суспільстві.

Психологія являє собою науку про поведінку людини і суспільства. Психологія в деякому розумінні молода наука, яка особливо розвивається останніх 100 років. У психології існує своя стандартизація і свій інструментарій. Якщо поспостерігати подальшу самореалізацію психологів після закінчення навчального закладу, то можна помітити, що дуже мало фахівців здатні трудитися за своєю спеціальністю.

Психологія - матеріалістична наука, яка мало пояснює психіку людей і в більшій мірі пояснює логіку людських відносин у суспільстві. Психологія заснована на періодичних знаннях, які проявляються досліджуваним об'єктом. Тобто, певним індивідуумом проявляються дії, завдяки яким є можливість для аналізу і формування відповідей на поставлені питання. Тому в сучасній психології психологи переважно користуються тестовими програмами.

Психономія

Психономія - наука про психіку людини, про його світогляді, про прояв внутрішньої інформації світогляду людини в середовищі його відносин у вигляді логіки поведінки і про ставлення взаємодіючого суспільства до людини. Психономія являє собою наступний щабель розвитку суспільства. Психономія - молода наука, але при своїй юності, на думку багатьох психологів, їм складно вмістити океани знань і розумінь з науки психономії.

У психономії своєрідна система навчання, яка дозволяє людині в освітньому процесі практично використовувати свій досвід життя і досвід взаємодіючих людей. Своєрідна система освіти науки психономії називається «діалоговому-асоціативної».

У психономії сформовані статичні знання, які відображені в елементарних і періодичних таблицях. Також сформовані карти світоглядів людей, що робить Наука психономія першою наукою, в якій відображені інформаційні схеми світоглядів і системність мислень певних індивідів.

Психономія діагностує структуру інформаційної матриці особистості з квентілліоной точністю (16 224 413 709 933 808 704) програмою «Сканер індивіда». За допомогою інструментарію науки психономії людина здатна виробляти зміни в своїх природних рисах характеру.

При діагностиці себе або когось людина отримує інформацію знань про своє або чиєсь стані характеру, про відносини і події в суспільстві диагностируемой особистості. Технології психономії дозволяють людині ефективно впливати на свій розвиток, перетворюючи себе в ефективну і плідну особистість.

Уявіть собі, у людини задіяні і працюють дванадцять знаків Зодіаку, тоді напрошується запитання, який у такої людини буде гороскоп і як він буде вести себе в суспільстві? У суспільстві прийнято називати людей в такому стані духовно-розвиненими або народженими Понад.

Приємно те, що людина здатна освоїти багато, коли він це побачить або дізнається про існування цього. Психономія розкриває людині нові горизонти знань, розумінь і умінь, що збільшують ефективність людської самореалізації в сферах його діяльності.

Висновок

Гороскоп, Зодіак, астрологія, нумерологія, психологія та психономія є науками про інформаційну матриці індивіда і його відносинах у суспільстві. Дані науки з різною точністю і ефективністю розкривають людині широти і паралелі життя, її закони, заходи та вимірювання. Люди, які прагнуть зрозуміти себе і свої життєві можливості, найчастіше обирають шлях розвитку себе і своїх відносин у суспільстві. Їх обранню сприяють науки, що пояснюють інформаційну матрицю людини і суспільства. Людина схильна обирати для свого розвитку ті наукові підходи, які більше за інших доступні розумінню його розуму.

Від обраних людиною наукових підходів залежить рівень якості його самореалізації, темпи і витрати сил на його особистий розвиток. Більшим показником рівня розвитку людини є його здатність керувати своєю ДНК. Настрій людини сприяє його впливу на ДНК! У науці психономії знаходяться ключі, що дозволяють людині керувати своїм настроєм, відповідно впливати на свою ДНК.

Вивчаючи інформаційні матриці індивідів, людина починає бачити і розуміти, що життя людей запрограмована і протікає за одним сценарієм. Життєві програми людини здатні змінюватися за допомогою розвитку його духовного тіла, яке управляє ДНК (фізичним тілом).

Духовне тіло людини не є визначеним органом, воно являє центр його особистості, частинку Всесвіту Творця. Розвиток людини починається з бажання створити себе досконалою людиною. Тому, для початку необхідно зрозуміти себе, свій інформаційний пристрій, після необхідно зрозуміти інформаційне устрій суспільства, після цього людина здатна зрозуміти сенс свого життя і приступити до позитивних змін. Щоб зрозуміти себе і суспільство Наука психономія надає знання, супутні розвитку людства.

Далі ... . ...

Автор: Самолюк Василь Леонідович. 



Коментарі

15.01.2014 13:20
Ирина

Огромная Благодарность Самолюку Василию Леонидовичу за оказанную помощь в непростой ситуации с любимым человеком, огромный профессионализм в науке Психономия, Психологии людей, знании Астрологии, Нумерологии и жизненной мудрости и большой практике работы очень помогла решить мой вопрос, научить по другому смотреть на ситуации, людей и переосмыслить свое отношение к себе, окружающим, любимому человеку и жизни. Еще раз большое СПАСИБО! Всем советую обращаться к Василию, его знания очень помогают разрешить ситуации, более духовно развиться, больше узнать себя и развиться. СПАСИБО!:)


Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери