RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Скорпіон - гороскоп знаку Зодіаку, його природна психологія

Скорпіон - гороскоп знаку Зодіаку, його природна психологія

03.06.2012
Переглянуто: 66172

Скорпіон природно схильний займати позиції, що впливають на увагу та розуміння оточуючих людей. Його акторський спосіб життя розвиває у нього пам'ять і здатність запам'ятовувати довгі історії з одного разу. Сильно розвинена уява цього знаку Зодіаку дозволяє йому користуватися інтуїцією в напрямках досвіду людей. Скорпіон не вміє вести дипломатично відносини з оточуючими людьми. Він схильний до вкрай позитивним або вкрай негативним методам поведінки. Людина цього знаку Зодіаку слабовілля, тому обставляється колективом вольових людей, які мало думають і багато роблять. Також може обставлятися творчими особистостями, плагіатскі використовуючи потенціал взаємодіючих людей. Посилене уяву цієї людини проявляється підвищеною статевою активністю. Скорпіони часто бувають ставлениками або довіреними особами більш впливових особистостей. Дані люди залежні від уваги навколишнього суспільства на стільки, що якщо їх професійно ігнорувати, то вони можуть втратити свідомість. Часто їх агресивні позиції є захисним рефлексом їх слабкості і легкої уразливості.

Скорпіон багаторазово прокручує свої думки про минулі події, вражаючи ними себе або залучаючи враженнями увагу співрозмовників. Злопам'ятність даних людей підштовхує їх займати свою увагу минулими подіями. Ця людина дуже багато спалює уваги на історії минулого, таким чином, спустошує свою психіку і психіку умовних глядачів. Спустошена психіка суспільства автоматично проявляється роздратованою і агресивної налаштованістю.

У Скорпіона у відносинах з людьми проявляється настільки багато логіки, що він здатний чинити механічного, не вникаючи в те, що дане логічне дія може бути вже неактуальним зараз. На основі надмірної логіки він може не в такт діалогу застосовувати масу приказок і чужих цитат, нав'язуючи їх увазі співрозмовника. Можливо, у даного знаку Зодіаку найдовші логічні ланцюги, якими він здатний вимотати увагу психіки взаємодіючих людей. Спочатку у них виявляються думки, після них вольові дії, потім логіка слів і на останньому місці почуття.

У психологічному вампіризмі люди під знаком Скорпіона є постійними вампірами. Дані люди налаштовані постійно вбирати увагу оточуючих людей. Ця людина завжди вражають минулими подіями свого життя. Близьким, знайомим і оточуючим людям він нагадує і освіжає їх колишні невдачі, помилки і програші. Скорпіону необхідно часто присутні в суспільстві, щоб нагадувати про невдачу взаимодействующему людині. Людина даного знаку спрямовує свою увагу та увагу оточуючих в глибини минулих подій. Минулими подіями він надмірно займає свою увагу, прокручуючи багаторазово одні й ті ж старі платівки зі своєї пам'яті. При цьому, не виробляючи ніякої користі для справжніх подій або майбутніх. Скорпіон, прокручуючи старі платівки в суспільстві, вбирає життєдайне увагу слухачів і від даних дій відчуває себе бадьоріше, сильніше і здоровіше, а взаємодіючі слабшають у всіх напрямках їх самореалізації.

Надмірність в поведінці і у відносинах стає самим негативним якістю в даної людини. Скорпіон критикує всіх і все, що неідеально, він загострює свою увагу на всякій помилку і необачність у оточуючих людей. Він не забуває проявлені до нього дії кривдників, часто в думках освіжає такі події. Таке ставлення проявляється в його зовнішності агресивної гримасою. Часто люди знаку Зодіаку Скорпіон бувають розпусними, для них секс і любов - роздільні дії у відносинах з людьми. Вони здатні любити одну людину, а сексом займатися з багатьма. Їх спрямованість уваги на минуле іноді налагоджує картини думок на реальність сьогодення. Тому у деяких Скорпіонів дана дія може проявлятися легкої, а в окремих випадках і важкої шизофренію. Скорпіон зовні войовничий і агресивний через свою внутрішню м'якотілості. Він часто захоплюється своїм захистом, яку проявляє нападами на оточуючих людей.

Сильна пам'ять людей даного знаку Зодіаку особливо корисна і ефективна в суспільстві. Скорпіон неперевершений критик з багатьох напрямків діяльності товариства. Він здатний проявляти абсолютну щирість у стосунках і особливо цінує її в людях. Він уміє привертати увагу оточуючих людей і не дозволяє ігнорувати оточуючим свою присутність. Скорпіон здатний повністю віддаватися своїй справі або відносинам з людьми, таке ставлення зміцнює його надійність в командному справі. Його артистичність дозволяє йому грати роль будь-якої необхідної особистості або спеціаліста.

Люди знаку Зодіаку Скорпіон особливо залежні від уваги оточуючих людей, як і всякий артист від глядачів. Скорпіон захоплюється ролями гри образів оточуючих людей, через це з віком здатний втрачати свої індивідуальні позиції особистості. Дані люди психічно м'якотілі. Їм часто не вистачає сил на те, щоб закінчити розпочату справу. Їхня сексуальна заклопотаність спалює багато вольових сил і розташування удачі. Вони можуть відволікатися на всі привабливе в їх оточенні, тому легко спокушаються на красиве або ресурсне. Захопленість агресивним настроєм може загасити їх сили в візуальному прояві.

Людина знаку Зодіаку Скорпіон різні прояви життя оцінює за зовнішніми їх проявами. Йому складно перейнятися в приховані, невиявлені структури і факти теми, займаної його увагу та розуміння. Він чітко зауважує зовнішні кордони поля діяльності і впливу взаємодіючих людей. Скорпіон особливо уважний щодо зовнішніх кордонів, які явно проявлені в суспільстві. На всякі теми він дивиться з зовнішніх позицій. Тому він чудово здатний вести зовнішні, офіційні відносини від імені колективу.

Більш конкретну інформацію і на детальному рівні ви володієте можливістю освоїти в платних програмах:

"Сканер індивіда" - приклад відповіді програми на запит

"Вінець освіти" - приклад відповіді програми на запит

Автор: Самолюк всилу Леонідович. 



Коментарі

29.04.2013 21:59
скорп

точно сказано.вот только про неуверенного-почему это происходит.ведь знак сильный на ряду всех знаков зодиака.часто замечал тоже что скорпы неуверенные в себе люди а почему ответа так и не нашел.
17.07.2013 18:56
scorpiosha

Может это от склонности к излишнему самокопанию? Сама от этого страдаю, сейчас уже меньше, к счастью. А вот приятель-просто кладезь
23.09.2013 20:54
scorpion girl

Мне кажется что они точна высказали характеристики знака!я прочитала и удивилась все что там написана очень похоже на мой характер и все остальное!
27.01.2014 18:37
inna

это точна я сама скорпион характер плохой
03.02.2014 18:25
аксымбат

Да... уж. Разочерование полное.. характер еще хуже чем я думала.. да надо меньше копаться в себе и в прошлом.
29.05.2014 16:30
акжунус

я отчасти с вами не согласна да я злапятная но я управляю с своими чувствами а в особенности с злостью скорионы не все плохие смотря кто как себя воспитал и как относится к людям
01.07.2014 08:40
skorpion

да...уж держитесь от нас подальще ато у нас такой характер
11.11.2014 14:29
scorplons

Почти сходится есть минусы могу жить "одиноким волком", а не любя одну, а трахать многих.
18.12.2014 07:55
skorpion

Все что было написано выше , так и есть. Я родилась под знаком скорпиона , у меня очень трудный характер , но мне нравится какой у меня характер. Я очень раздражительный человек... но мне нравится мой знак)))
02.01.2015 13:05
Алла

Почти в точку,но только 70%.Это я за себя пишу.
06.01.2015 13:33
skorpion emin

все верно,мы скорпионы такие.
06.01.2015 13:46
skorpion

я горжусь своим знаком
05.06.2015 17:42
Валентина

Всё вроде в точку,кроме того,что про интим! Может это только в моём случае,а может это ещё от года зависит. Преданна буду ,пока меня не предадут!
14.12.2015 09:56
Любовь

14.12.2015/13.55 Ну 50/50правды.


Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери