RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Цілісність культур віросповідань в секретах знаків Зодіаку

Цілісність культур віросповідань в секретах знаків Зодіаку

12.06.2012
Переглянуто: 21454

Товариства народів, країн і континентів розділені на культури віросповідань північних традицій, західних, південних і східних. Дані традиції століттями окультурювати законотворчими дійствами і реформами суспільства і настановами Творця. Творець готує людину до Досконалою інформації для відносин у суспільстві і істинного сенсу життя. До нашого часу традиції культур набули форми народних мудростей, повір'їв, традицій віросповідань, релігій та ідеологій мистецтва. Сучасна людина наповнює свою психологію такими формами інформації та після займається практичною реалізацією того, що вміє робити і те, чого навчився і вчиться сьогодні.

Існуючі закони суспільства і закони Життя необхідні людині, так як вони призначені для його користі. Закони в житті людини проявляють ефект окультурення його стихійного потенціалу. Суспільство розвивається безперервно, також і закони розвиваються за ініціативою людей.

В Християнстві сказано, що люди до вавилонської вежі розмовляли однією мовою і був у них високий рівень взаєморозуміння. Їх башта була проявом їх манії величі, вона послужила причиною порушення циклів розвитку того суспільства, яке було розсіяно по континентах. Після даних подій товариство з працею знаходило взаєморозуміння між собою і з того часу людина окультурювати законами знову показаними йому Богом. Таким чином, люди об'єднувалися, формуючи цілісність в суспільстві.

Культури віросповідань були засновниками законів суспільних відносин. При існуючому безлічі конфесій, течій, віросповідань і культур, в науці психономії проявляється точна природна системність навчань. На основі розкритою стратегічної системності релігій в науці психономії слажіваются природні причини існування віросповідань, які призначені для розвитку та удосконалення людської особистості.

Віросповідання природного системності симетричні в своїх основах і сенсах з однієї з чотирьох стихій Зодіаку. Культури віросповідань автоматично проповідують для людини закони, правила і стилі поведінки, які є природними властивостями трьох знаків Зодіаку однієї з чотирьох стихій.

Чотири стихії Зодіаку є наріжними каменями існуючих віросповідань. У людині, в його характері за природою його народження проявляється релігійна схильність, прищеплена йому знаком Зодіаку. Політика поведінки людини, прищеплена йому впливом знаку Зодіаку, проповідується релігіями.

Природна системність культур віросповідань образно порівнюється з будовою світового будівлі. Будова світового будівлі складається з чотирьох частин і їх сторін (кінців) світла. Чотири частини світового будівлі розділені на чотири наріжних віросповідання.

Фундамент і північна сторона світового будівлі належить стихії Землі і проповідується Християнством. Ісус Христос народився під час впливу знака Зодіаку Козеріг. Цей знак Зодіаку являє собою володаря стихії Землі.

Перший поверх і західна сторона світового будівлі належить стихії Води і проповідується індуїзму. Крішна народився під час впливу знака Зодіаку Рак. Цей знак Зодіаку являє собою володаря стихії Води.

Другий поверх і південна сторона світового будівлі належить стихії Вогню і проповідується Ісламом. Пророк Мухаммед, можливо, народився під час впливу знака Зодіаку Овен. Цей знак Зодіаку являє собою володаря стихії Вогню.

Дах і східна сторона світового будівлі належить стихії Повітря і проповідується Буддизмом. Буда, можливо, народився під час впливу знака Зодіаку Терези. Цей знак Зодіаку являє собою володаря стихії Повітря.

Народившись людина зростає у своєму розвитку, при цьому, не підозрюючи того, що у нього з народженням закладені релігійні нахили і переконаності. У більшості люди стають послідовниками тих віросповідань, які обширно проповедуются в їх регіонах. Сучасний світ проявляє сприятливі умови поширення різнобічної інформації про життєвої діяльності людини, в тому числі і знання про багатьох навчаннях і культурах віросповідань. Завдяки цьому багато людей стають послідовниками культур відповідних їх станом душі і духу Віри.

Знаки Зодіаку природою народження людини закладають у ньому релігійні якості характеру. Для того щоб утвердитися в цьому, охарактеризуємо як це відбувається в практиці поточного часу, в даний момент.

Християнством проповідується свідомий спосіб життя людини. В Християнстві Бог проявляє Свою присутність у вигляді Сили, а диявол у вигляді безсилля. Знак Зодіаку стихії Землі Діва виявляє в людині Силу. Цією ж Стихії знак Зодіаку Телець проявляє в людині безсилля, а Козеріг перебуває на половину в стані одного й другого знака, як володар.

Індуїзмом проповідується підсвідомий спосіб життя людини. В індуїзмі Бог проявляє Свою присутність у вигляді Повноти уяви, а диявол у вигляді порожнечі уяви. Знак Зодіаку стихії Води Риби проявляє в людині Повноту уяви. Цією ж Стихії знак Зодіаку Скорпіон проявляє в людині порожнечу уяви, а Рак перебуває на половину в стані одного й другого знака, як володар.

Ісламом проповідується проникливий образ життя людини. В Ісламі Бог проявляє Свою присутність у вигляді Дії, а диявол у вигляді бездіяльності. Знак Зодіаку стихії Вогню Стрілець проявляє в людині Дія. Цією ж Стихії знак Зодіаку Лев проявляє в людині бездіяльність, а Овен перебуває на половину в стані одного й другого знака, як володар.

Буддизмом проповідується дотиковий образ життя людини. У Буддизмі Бог проявляє Свою присутність у вигляді Гармонії, а диявол у вигляді дисгармонії. Знак Зодіаку стихії Повітря Близнюки проявляє в людині Гармонію. Цією ж Стихії знак Зодіаку Водолій проявляє в людині дисгармонію, а Терези перебувають на половину в стані одного й другого знака, як володар.

Культура Християнства природно заснована на філософії стихії Землі і представляє своїм вченням наріжний камінь культури Півночі.

Культура Індуїзму природно заснована на філософії стихії Води і представляє своїм вченням наріжний камінь культури Заходу.

Культура Ісламу природно заснована на філософії стихії Вогню і представляє своїм вченням наріжний камінь культури Півдня.

Культура Буддизму природно заснована на філософії стихії Повітря і представляє своїм вченням наріжний камінь культури Сходу.


Кожна наріжна культура важлива для життя людини, так як з них природно складається психологія людини. Культури віросповідань існують для людини і для того, щоб в ньому розкрити, розвинути і вдосконалити прояв Бога. Тому й кожен закон у суспільствах призначений для людини, а не людина призначений для закону! Закони в людському житті є рамками і бар'єрами, в межах яких людина ефективно самореалізовуватися і вдосконалюється. При цьому, не виробляючи збитку собі і оточуючим особистостям. Закони об'єднують індивідуумів в суспільство, проявляючи ефект розвитку і збагачення людини. Таким чином, Бог у житті людини проявляється Багатствами. Форма Багатства людини може бути в різних видах і значеннях.

Кожна людина без винятку має необхідність володіти Силою почуттів, Повнотою уяви, Діями принципів і Гармонією в своєму житті. Людина здатна розвивати у своєму характері позитивні властивості дванадцяти знаків Зодіаку. Кожен знак Зодіаку займає цінне значення в його розвитку. Ми, взаємодіючи з людьми інших знаків Зодіаку, розвиваємо в собі властивості їх знаків, а вони розвивають в собі властивості нашого знаку Зодіаку.

Все, що існує в нашій природі призначене для розвитку і вдосконалення людини - «Вінця Творіння». Всякі технічні та інформаційні технології призначені для людини. Як людина користується можливостями, умовами та здібностями, це залежить від його світогляду і товариств його довкілля. Багато чого з необхідного людині для його розвитку та удосконалення перебуває поруч з ним і в ньому самому. Людина розвивається завдяки взаєминам з іншими людьми. Такий розвиток відбувається автоматично до певного рівня. Після досягнення меж автоматичного розвитку, людина має потребу в додатковій, корисної інформації, яка супроводжує його подальшому розвитку у відносинах суспільства.

У науці психономії українських дослідників сформований певний обсяг знань, які дозволяють людині систематизувати знання про себе і про взаємодіючих людях. «Елементарна таблиця науки психономії» розкриває людині закони пристрою вертикальної ієрархії суспільства, вертикальної послідовності знаків Зодіаку, вертикалі віросповідань і рівні природи Землі.

Існуючі в суспільстві культури віросповідань симетрично поділяються на три напрями людської діяльності, властивостей і здібностей. Дані напрями являють собою три світи - це світ астральний, світ матеріальний і світ духовний.

Астральні культури віросповідань грунтуються на зовнішні джерела прояви Бога. У них людина грунтується на традиції, досвід і минулі часи. Індуїзм і Буддизм представляють своїми навчаннями астральні культури.

Матеріальні культури віросповідань грунтуються на факти, притаманні в поточний час. У них людина грунтується на особистий досвід і досвід офіційних наук. Офіційні науки представляють своєю освітою віросповідання матеріальних культур. Чотири володаря стихій переважно сильні в культурі матеріального світу, справжніх фактів.

Духовні культури віросповідань грунтуються на внутрішні джерела прояву Бога, які знаходяться в людині. У них людина грунтується на свій стан і на те, чого бажає досягти в майбутньому. Християнство та Іслам представляють своїми навчаннями духовні культури.


Кожна людина знаходиться в середовищі даних культур віросповідань, він обирає собі наближене по духу свого розвитку, прагнення, розуміння і вміння. Сузір'я Зодіаку паралельно з утворенням людини виявляють свій вплив на його схильності в суспільних відносинах ходити законами і правилами однієї з наріжних культур віросповідань. Знаки Зодіаку по властивостях природи часу проявляють в людині релігійні пріоритети і схильності. Знаки Зодіаку стихійно проявляються в житті людини, а культури віросповідань окультурюють в людині її природу стихійних властивостей характеру.

Козеріг, Діва і Телець посилено свідомі знаки стихії Землі. Люди даних знаків за природою впливу свого народження схили надходити в суспільних відносинах з позицій Християнства. Ці люди особливо здатні розуміти Християнську ідеологію, не здогадуючись про це.

Рак, Риби і Скорпіон посилено підсвідомі знаки стихії Води. Люди даних знаків за природою впливу свого народження схили надходити в суспільних відносинах з позицій Індуїзму. Ці люди особливо здатні розуміти ідеологію Індуїзму, не здогадуючись про це.

Овен, Стрілець і Лев посилено принципові знаки стихії Вогню. Люди даних знаків за природою впливу свого народження схили надходити в суспільних відносинах з позицій Ісламу. Ці люди особливо здатні розуміти ідеологію Ісламу, не здогадуючись про це.

Терези, Близнюки і Водолій, посилено дотикові знаки стихії Повітря. Люди даних знаків за природою впливу свого народження схили надходити в суспільних відносинах з позицій Буддизму. Ці люди особливо здатні розуміти ідеологію Буддизму, не здогадуючись про це.

Людина в процесі свого життя взаємодіє з різними людьми суспільства, розвиваючи в собі, в своєму характері можливості розуміння і здатності поведінки дванадцяти знаків Зодіаку. Це відбувається з кожною людиною переважно на підсвідомому рівні, автоматично взаємодіючи один з одним люди при цьому взаімообучаются, свідомо не встановлюючи перед собою такої мети. Дане розвиток ефективно як акумулятор, дієво на певний час підтримування відносин з певними людьми. Такий розвиток втрачається, коли людина змінює коло відносин у суспільстві. Розвиток людини відбувається безперервно тоді, коли він на свідомому рівні застосовує необхідні здібності дванадцяти знаків Зодіаку.

Людина за природою свого пристрою здатний розвивати в собі властивості дванадцяти знаків Зодіаку, поєднуючи в собі чотири наріжних культури віросповідань. Працюючи над собою і над відносинами в обставинах, людина здатна розвинути в собі відповідальність знаків Козерога, Діви і Тельця, кмітливість і мислення Рака, Риби і Скорпіона, войовничість і оперативність Овна, Стрільця й Лева, силу влади і самовладання Терезів, Близнюків і Водолія.

Немає поганих чи хороших, кращих чи гірших знаків Зодіаку! Кожен з них є індивідуальною цінністю, яка проявляється в якості здатності людини розуміти життя, бути мислячим і люблячим творінням Бога.

Стратегія розвитку людини і суспільства грунтується на тому, що знаки Зодіаку сотворені для людини, культури віросповідань сотворені для людини, закони створені для людини, держава створена для людини на користь його розвитку і удосконалення. Ми здатні помічати зворотне, а саме таке, коли людина належить знаку Зодіаку або культурі віросповідання або державі, як майно рабовласників.

Багато чого можна робити людині, але нічого не повинно володіти людиною, з багато можливого не все корисне людині. На всяке діло людини є свій час, не забігати вперед, у майбутнє, не відставай в минулому, дій зараз, в даний момент, будеш щасливий в теперішньому завжди!

Увага в людині є Божественної частиною і головним продуктом людської діяльності. Увага в людині формується і управляється свідомістю, підсвідомістю, проніцаніем і дотиком. Людина може відносно керувати своєю увагою, яке в більшій мірі керує людиною. Знання, вбирає людиною, структуризується його увагу, підсилюючи дієві здатності людини в сьогоденні або прігашая їх. Щастя людини - в безперервних діях його розвитку і удосконалення! Важливо людині ні чим не замінювати свій розвиток і удосконалення, продовжувати ефективно використовувати свій час, так як наша душа є транспортним засобом в законах часу, а двигун в нашій душі - це наша увага. Використовуйте шанс для вашого розвитку і удосконалення наданий вам Наука психономія: http://www.psychonomy.com.ua

Далі ... . ...

Автор: Самолюк Василь Леонідович. 



Коментарі

08.09.2012 08:43
Пётр Адамович

"ТАК ДЕРЖАТЬ!", Василий Леонидович. Вкусный салатик!
14.09.2012 22:51
Пётр Адамович

Винигрет вкусен, приправленный солью и маслом. Зная Вас лично, уже несколько лет, подтверждаю и свидетельствую, что "повар" из Вас, Василий Леонидович, ОТМЕННЫЙ, как и Ваши меткие и удачные подсказки и характеристики. Кроме природной наблюдательности просматривается связь с Источником Разума, откуда и приходят, видимо, поЗнания о Сути вещей и темпераментов.
22.09.2013 00:22
Фатима

Никакой сайт не раскрыл мне секреты человеческой психологии как этот.Здесь все обстоятельно разъяснено,что я многое поняла и наконец узрела многие истины для себя.Я была в когнитивном диссонансе ,но многие убеждения заставили меня поразмыслить над темой и выбрать правильные убеждения,которые исходя из многих доказательств я считаю истиной! Хочу сказать большое спасибо за такое конкретное объяснение!!!
10.09.2015 12:59
валентина

благодарю.


Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери