RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Знак Зодіаку Тілець і його властивості в людині

Знак Зодіаку Тілець і його властивості в людині

13.03.2012
Переглянуто: 58308

20.04-20.05 Інтелектуальний рівень № 3: Люди, які народилися під час впливу знака Зодіаку Тельця, володіє третім інтелектуальним рівнем. Даний чоловік з юного віку від початку свого усвідомлення життя відноситься до всього особливо чутливо. Він пропускає через себе всі події, які відбуваються з ним і навколо нього. Таке ставлення людини під знаком Тельця залучає його в надмірні навантаження, він швидко виснажується у багатьох задачах від свого докладного сприйняття життя.

Робочі сили: Знак Тельця схиляє людину бути виконавцем завдання і до особистої участі в робочих виконавчих процесах.

Білий король: Системність поведінки людини можна порівнювати з фігурами шахів. Знак Тельця можна прирівняти до білого королю. У поведінці людини властивості білого короля проявляються в умінні створювати навколо себе юрбу і маніпулювати нею, для своєї невразливості. Людина під знаком Тельця щирий і відкритий у відносинах. Дані якості затягують його на передову подій в обставинах і ставлять в різносторонній ризик.

Принциповість в подробицях: Людина, народжена під знаком Зодіаку Тельця схильний бути дріб'язковим, він часто загострює свою увагу на подробицях, які можуть бути некорисними або нічого незначущий у відносинах, але в цей же час, пропускаючи мимо своєї уваги щось більше і чудово цінне для нього.

Атмосферний опір: Телець схильний заперечувати позиції взаємодіючих людей, бачачи в них різнобічних конкурентів. Він занадто чутливо ставиться до настрою оточуючих людей, через це може бути скутим.

Вимушеність: Увага Тельця направлено на людей і причини, що змушують його вступати за порядкам попередніх зобов'язань.

Зобов'язання: Люди знаку Зодіаку Тельця оцінюють свої зобов'язання і зобов'язання інших людей як закони. Телець намагається у всякій справі визначити, хто і які бере на себе зобов'язання. Для Тельця зобов'язання є паличкою-винуждалочкой.

Закон: Знак Зодіаку Тельця розпорядженні людини розраховувати у своїй самореалізації на існуючі правила і закони, які грунтуються на існуючі зобов'язання. Захоплення Тельця теорією виснажує його практичність і самостійність.

Відповідальність інших: Людина, народжена під знаком Зодіаку Тельця, схильний поступатися ініціативу взаємодіючим, таким чином автоматично перекидаючи відповідальність на ініціативну людину. Телець часто здатний брати участь у відносинах виконавцем реалізують завдання, поступаючись організаторські функції взаємодіючим людям.

Недовіра реальності: Людина знака Зодіаку Тельця психологічно не завжди готовий до реальності подій у відносинах з людьми або обставин навколишнього середовища. Він схильний іноді ігнорувати реальні суперечності людей або свій збиток від супутніх собитій.Подробней ...

1-Козеріг 2-Діва 3-Телець 4-Рак 5-Риби 6-Скорпіон 7-Овен 8-Стрілець 9-Лев 10-Терези 11-Близнюки 12-Водолій

Далі ...

Автор: Самолюк Василь Леонідович.

Закони знаків Зодіаку, їх природна психологія ... . ...

Карта знаків Зодіаку і східних символів, їх рівні ... . ... 



Коментарі

02.07.2013 19:03
Днис

невероятно но факт


Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери