RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Знак Зодіаку Діва і його властивості в людині

Знак Зодіаку Діва і його властивості в людині

11.03.2012
Переглянуто: 52787

23.08-22.09 Інтелектуальний рівень № 2: Люди, які народилися під час впливу знака Зодіаку Діви, володіє другим інтелектуальним рівнем. Даний чоловік з юного віку від початку свого усвідомлення життя відноситься до всього особливо чутливо. Він пропускає через себе всі події, які відбуваються з ним і навколо нього. Таке ставлення людини народженої під знаком Діви залучає його в надмірні навантаження, він швидко виснажується у багатьох задачах від докладного сприйняття життя.

Робочі сили: Знак Діви схиляє людину бути виконавцем завдання і до особистої участі в робочих виконавчих процесах.

Туру на білій клітці: Системність поведінки людини можна порівнювати з фігурами шахів. Знак Діви можна прирівняти до турі, що стоїть на білій клітці. У поведінці людини властивості тури проявляються позиціями прямолінійності і надмірними зусиллями у відносинах з людьми. Людина, народжена під знаком Зодіаку Діви, щирий і відкритий у відносинах. Дані якості затягують людину на передову подій в обставинах і ставлять в різносторонній ризик, напружує гідності.

Принциповість в подробицях: Даний людина схильна бути дріб'язковим, він часто загострює свою увагу на подробицях, які можуть бути некорисними або нічого незначущий у відносинах, але в цей же час, пропускаючи мимо своєї уваги, щось більше і чудово цінне для нього.

Атмосферний вплив: Людина, народжена під знаком Зодіаку Діви, схильний різними методами впливати на суспільство свого оточення. Він занадто чутливо ставиться до настрою оточуючих людей, за допомогою цієї якості намагається впливати, на суспільство одночасно самоутверждаясь.

Згода: Увага людини-Діви направлено на визначенні того з чим він згоден в обставинах. Даний людина використовує для своєї самореалізації те, що йому пропонують у відносинах люди або доступне в середовищі її проживання, з цього він і вибирає.

Відповідальність: Люди, народжені під знаком Зодіаку Діви, оцінюють свої можливості і можливості інших людей по відповідальності. Діви намагаються у всякій справі визначити, у кого яка відповідальність в доданків відносинах і за допомогою неї оцінюють свою або чужу посильність.

Посильність: Знак Діви розпорядженні людини розраховувати у своїй самореалізації на посильні можливості і не відволікатися на неіснуючі. Захоплення Діви теорією виснажує її практичність і самостійність.

Відповідальність інших: Людина, народжена під знаком Діви, схильний поступатися ініціативу взаємодіючим, таким чином автоматично перекидаючи відповідальність на ініціативну людину. Діви часто здатні брати участь у відносинах виконавцями реалізують завдання, поступаючись організаторські функції взаємодіючим людям.

Недовіра реальності: Людина сузір'я Діви не завжди готовий психологічно до реальності подій у відносинах з людьми або обставин навколишнього середовища. Він схильний іноді ігнорувати реальні суперечності людей або свій збиток від супутніх подій. Детальніше ...

1-Козеріг 2-Діва 3-Телець 4-Рак 5-Риби 6-Скорпіон 7-Овен 8-Стрілець 9-Лев 10-Терези 11-Близнюки 12-Водолій

Далі ...

Автор тексту: Самолюк Василь Леонідович.


Закони знаків Зодіаку, їх природна психологія ... . ...

Карта знаків Зодіаку і східних символів, їх рівні ... . ... 



Коментарі

26.12.2015 12:46
arzuu

спасибо вам то что вы написали оказались на самом деле!!!!!!!!! будто вы ясновидящие


Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери