RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Лев - гороскоп знаку Зодіаку, його природна психологія

Лев - гороскоп знаку Зодіаку, його природна психологія

02.06.2012
Переглянуто: 53697

Лев у суспільних відносинах схильний займати позицію впливової особистості. Він показовий лідер у своїй справі чи сфері, він ігноруванням перемагає багатьох конкурентів. Людина цього знаку Зодіаку на своєму полі впливу як регулювальник, що знаходиться на перехресті доріг, який направляє уваги мас людей. Леви поводяться демонстративно, всяким ділом займаються показово, тягнучи за собою увагу груп людей. Лев потребує уваги людей, які згодні з його позиціями. Він може без скромності проявляти свою незгоду, озвучити свою думку, поставити під сумнів чужу думку чи позиції. Людина цього знаку Зодіаку схильний починати відносини з людьми на рівному рівні, проявляючи ініціативу для досягнення бажаних результатів. Після досягнення бажаних результатів миттєво переключається в своє русло самостійності. Лев проти конкурента схильний застосовувати крик, яким тисне на людину, залучаючи до нього багато уваги чуючих людей. Даний людина потребує уваги взаємодіючих людей, для цього він виробляє ефективні демонстрації у стосунках з оточуючими людьми. Такі демонстрації віддруковуються в пам'яті беруть участь людей і майже завжди приємні, коли їх згадують через деякий час.

Лев багаторазово прокручує свої думки про минулі події, вразити ними або залучаючи враженнями увагу співрозмовників. Він не забуває своїх програшів, це підштовхує його займати свою увагу минулими подіями. Ця людина дуже багато спалює уваги на історії минулого, таким чином, спустошує свою психіку і психіку оточуючих людей. Спустошена психіка суспільства автоматично проявляється роздратованою і агресивної налаштованістю. Лев цитує історії зі свого досвіду, в яких він був кращим і неперевершеним, даними діями вражаючи співрозмовника своїми гордими позиціями.

У цієї людини у відносинах з людьми проявляється до такої міри багато логічних принципів, що він здатний чинити механічного, не вникаючи в те, що дані логічні принципи можуть бути вже неактуальними в даний момент. Даний людина дотримується своїх принципів, він принципово ігнорує некорисні для себе відносини. Нові відносини ці люди пропускають через сформувалися принципи свого досвіду відносин у суспільстві. Спочатку у них проявляються вольові принципові дії, потім бачення думок, далі логіка слів, і на останньому місці почуття.

У психологічному вампіризмі люди-Леви є постійними вампірами. Дані люди налаштовані завжди керувати діями оточуючих людей. Лев часто вражаючий минулими подіями свого життя. Близьким, знайомим і оточуючим людям він нагадує і освіжає їх колишні невдачі, помилки і програші. Льву часто досить присутнім в суспільстві, щоб нагадати взаимодействующему людині про його невдачі. Людина даного знаку Зодіаку спрямовує свою увагу та увагу оточуючих в глибини минулих подій. Минулими подіями він надмірно займає свою увагу, багаторазово прокручуючи одні й ті ж старі платівки зі своєї пам'яті. При цьому, не виробляючи ніякої користі для справжніх або майбутніх подій. Лев, прокручуючи старі платівки в суспільстві, вбирає життєдайне увагу слухачів і від даних дій відчуває себе бадьоріше, сильніше і здоровіше, а взаємодіючі слабшають у всіх напрямках їх самореалізації.

Агресивність Лева здатна порушувати його стосунки з людьми безповоротно. Він, як першопроходець, у відносинах і справах не схильний повертатися до пройдених тем або ним викресленим стосункам з людьми. Дані люди намагаються маніпулювати людьми, у яких позиції в суспільстві нижче. Вони створюють суспільні відносини, в яких явно виділяється їх перевагу. Тому поряд з Левом знаходяться люди, які намагаються чимось догодити йому, мінімум вихваляють його гідності та переваги. Без такого оточення людей він відчуває себе слабким і вразливим. Дані люди дуже залежні від уваги суспільства, через це надмірно витрачають ресурси іноді на зайві і непотрібні демонстрації і показники. Його гордість тримається на показниках, якими він тисне на конкуруючих і оточуючих людей.

Лев природний лідер в суспільстві, на якого багато хто рівняються і довіряють йому. Часто він виправдовує такий стан у суспільстві позитивними напрямками. Люди даного знаку Зодіаку по природі своєї харизматичні, вони, як детонатор, заводять суспільство на певні бажання, звичаї і дії. Їхня ініціатива проявляється ефективними вольовими діями, які взаємодією підхоплюють навколишні люди. Леви чудово вміють сприймати увагу людей і, коли в стосунках він приймає їх на рівних, це багатьох вражає. Люди цього знаку Зодіаку зміцнюють в людях віру в самих себе і в свої сили.

Його гнів часто спалює багато сил волі і це змушує витрачати багато часу на самовідновлення. Їх надмірна корисливість дозволяє взаємодіючим заможним людям маніпулювати ними за допомогою ресурсів. Леви, доводячи своє, схильні застосовувати силу до конкуруючих людям. Вони схильні проявляти жорстокість при порушенні їх гордості. Дані люди рідко вірять у щось або в когось, вони в основному вірять тільки в себе і в свої можливості.

Людина знаку Зодіаку Лев різні прояви життя оцінює за зовнішніми їх проявами. Йому складно перейнятися в приховані, невиявлені структури і факти теми, що займають його увагу та розуміння. Він чітко зауважує зовнішні кордони поля діяльності і впливу взаємодіючих людей. Лев особливо уважний щодо зовнішніх кордонів, які явно проявлені в суспільстві. На всякі теми він дивиться з зовнішніх позицій. Тому прекрасно здатний вести зовнішні, офіційні відносини від колективу.



Більш конкретну інформацію і на детальному рівні ви володієте можливістю освоїти в платних програмах:

"Сканер індивіда" - приклад відповіді програми на запит

"Вінець освіти" - приклад відповіді програми на запит

Автор: Самолюк Василь Леонідович. 



Коментарі

02.07.2014 10:02
Жа?ыпар

ммм да не очень слышать о себе такое...
12.11.2014 20:52
Shrestha Chakraborty .

true....!! :)
30.10.2018 19:59
ISAH AHMAD

LEO
31.12.2018 22:22
Поля

Всё верно. Это правда. Даже если вы в обществе не такие то в душе скрывается лев


Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери