RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Знаки Зодіаку і їх символи

Знаки Зодіаку і їх символи

18.12.2011
Переглянуто: 97243

Сузір'я Зодіаку володіють як своїми символами, так і своїми знаками. З символами Зодіаку ми часто зустрічаємося в багатьох джерелах науки астрології. В астрології символи зодіаку являють собою значки, які символізують певні властивості матерії в просторі та часі по відношенню нашої планети. Символи Зодіаку присвоєні певним сузір'ях, розташованим в далекому Космосі і наші прабатьки передали нам ряд знань про вплив небесних світил на нашу психологію.

Про знаки Зодіаку суспільство знає менше, так як плутає їх з символами, які належать сузір'ях, що знаходяться на небі. При цьому символи і знаки Зодіаку існують паралельно і взаємно доповнюють собою істини, закладені в Зодіаку.

Кожен з нас може погодитися, що на небі переважають одні закони життя, а на Землі інші. Таким чином, знаки Зодіаку являють собою земну системність, яка симетрична небесним символам. Різниця символів Зодіаку з його знаками полягає в їх послідовності!

У відомому колі сузір'їв Зодіаку символ «Овна» перший, а символ сузір'я «Риби» заключающій.У знаків Зодіаку пряма лінія вертикалі, в якій знак сузір'я «Козерога» перший, а знак сузір'я «Водолія» укладає. Така різниця існує через точки, з якої починається відлік сузір'їв. Символи Зодіаку починаються з сузір'їв на небі і там замикають своє коло, а знаки Зодіаку обчислюються з центру ядра Землі і замикаються хмарами на небі і озоновим шаром. Знаки Зодіаку відповідають за вертикальні закони природи Землі і суспільства. Кожному знаку Зодіаку властива арабська цифра від одного до дванадцяти і ці цифри являють собою справжні знаки і значення Зодіаку.

Нам слажівается іноді зустрічатися з науковими підходами у вигляді науки «Нумерологія» і в даних джерелах часто помічаємо правдиву інформацію про значення цифр у житті людини. Але вичерпних знань ми не отримуємо і не можемо за допомогою отриманих знань з нумерології що то міняти або впливати на свою психологію життя. Причина слабких можливостей нумерології в тому, що у всякій справі недоробки не дозволять досягти досконалого професіоналізму.

В нумерології застосовують десять знаків (цифр) це: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0.

Можливо перші люди, які побачили дванадцять знаків у вигляді цифр і порахували, що після дев'ятого знака починається повтор. Сенс цифр розділений і неповторний у дванадцяти знаках, які втілюють дванадцять різниць, з яких складається час і простір. Зодіак являє собою науку про час і вплив його на простір і психологію людей.


У науці психономії створена елементарна таблиця, в якій значення цифр розкладено по дванадцяти поличках, сузір'ям Зодіаку, східним символам річного впливу і різницям властивостей годин у добі.

В елементарній таблиці науки психономії:

Перший знак належить сузір'ю Козерога - це цифра «1». У природі нашої планети цифра один представляє собою «центр ядра Землі, вулканічні стрижні, гори». У людині, який народився під знаком сузір'я Козерога, проявляється певна властивість характеру, яке звучить так: «твердість переконаності». Дані люди особливо тверді у своїх переконаннях.

Детальніше ...

Другий знак належить сузір'ю Діви - це цифра «2». У природі нашої планети цифру два являє собою «надра Землі», які невинно знаходяться під землею. У людині, який народився під знаком сузір'я Діви, проявляється певна властивість характеру, яке звучить так: «прудкість - напруженість нервів». У даних людей особливо напружена нервова система і їхнє самолюбство.

Детальніше ...

Третій знак належить сузір'ю Тельця - це цифра «3». У природі нашої планети цифра три представляють собою «родючий шар землі, бактерії і рослини». У людині, який народився під знаком сузір'я Тельця, проявляється певна властивість характеру, яке звучить так: «завзятість комплексів». У даних людей особливо скуте настрій, який проявляється комплексом страхів за себе.

Детальніше ...

Четвертий знак належить сузір'ю Рак - це цифра «4». У природі нашої планети Цифра чотири являє собою «дно водойм, поєднання води з землею, комах». У людині, який народився під знаком сузір'я Рак, проявляється певна властивість характеру, яке звучить так: «цікавість слухання». У даного людини особливо розвинена уява, що реагує на звуки і інтонацію. Ця людина через вникання в інтонацію отримує масу додаткової інформації, недосказане співрозмовниками.

Детальніше ...

П'ятий знак належить сузір'ю Риби - це цифра «5». У природі нашої планети цифра п'ять являє собою «циркуляцію води, протягом (холодне, гаряче)». У людині, який народився під знаком сузір'я Риби, проявляється певна властивість характеру, яке звучить так: «слизькість слова». У даних людей особливі здібності проявляються маніпуляцією словами в спілкуванні. Вони легко перекручують слова і сенс діалогів, при цьому цитують чужі думки авторів, яких, при необхідності, використовують як громовідвід.

Детальніше ...

Шостий знак належить сузір'ю Скорпіона - це цифра «6». У природі нашої планети цифра шість являє собою «поверхневий натяг води, хвилі, дзеркальність». У людині, який народився під знаком сузір'я Скорпіона, проявляється певна властивість характеру, яке звучить так: «агресивність інтонації». У даних людей особливі здібності проявляються в їх агресивної інтонації, залучає увагу оточуючих людей. Їх вишукана виразність у словах коливає нервові системи людей, як струни музичних інструментів.

Детальніше ...

Сьомий знак належить сузір'ю Овна - це цифра «7». У природі нашої планети цифра сім являє собою «спектр інфрачервоного світла (тепло вище 0)». У людині, який народився під знаком сузір'я Овна, проявляється певна властивість характеру, яке звучить так: «холоднокровність бажання». Вони фанатично поступаються своїм звичаям і при перешкоді стають більш пристрасними в бажаному.

Детальніше ...

Восьмий знак належить сузір'ю Стрільця - це цифра «8». У природі нашої планети цифра вісім являє собою «спектр ультрафіолетового світла, денне світло, веселку». У людині, який народився під знаком сузір'я Стрільця, проявляється певна властивість характеру, яке звучить так: «грайливість - підігравати бажаннями». Вони професійно вміють підігравати в чужих бажаннях, цим зближуючи і розташовуючи до себе взаємодіючих людей.

Детальніше ...

Дев'ятий знак належить сузір'ю Лева - це цифра «9». У природі нашої планети Цифра дев'ять являє собою «магнітне поле Землі і Космосу». У людині, який народився під знаком сузір'я Лева, проявляється певна властивість характеру, яке звучить так: «гордість вражень». Дані люди схильні згадувати історії зі свого досвіду, в яких себе підносять.

Детальніше ...

Десятий знак належить сузір'ю Терезів - це цифра «10». У природі нашої планети цифра десять являє собою «Космічний холод, сніг, град, дощ». У людині, який народився під знаком сузір'я Терезів, проявляється певна властивість характеру, яке звучить так: «здатність порівнювати». У даних людей проявляються особливі здібності порівнювати і зважувати різницю потенціалів, смислів та інших значень, в яких є протилежність.

Детальніше ...

Одинадцятий знак належить сузір'я Близнюків - це цифра «11». У природі нашої планети цифра одинадцять являє собою «вітер, холодний, теплий, вологий і сухий». У людині, який народився під знаком сузір'я Близнюків, проявляється певна властивість характеру, яке звучать так: «хитрість - уникнути труднощів». У даних людей проявляються особливі здібності у мудрому избегании багатьох труднощів, при цьому вони досягають більших результатів, ніж многотрудящіеся люди.

Детальніше ...

Дванадцятий знак належить сузір'ю Водолія - ??це цифра «12». У природі нашої планети цифра дванадцять являє собою «хмари на небі, озоновий шар, грім і блискавку». У людині, який народився під знаком сузір'я Водолія, проявляється певна властивість характеру, яке звучить так: «диктаторство - створення труднощів». У даних людей особливі здібності проявляються в диктаторстві і байдужому ставленні до людей, в силу цього вони створюють собі і взаємодіючим труднощі. У їх логічності слів і думок все дуже просто, а в справі їх теорії часто неможливо подужати і наполові-ну. Тому у них багато починань, які не закінчені і поглинули масу сил і ресурсів.

Детальніше ...

Ви ознайомилися з деякою інформацією, яку несуть собою знаки Зодіаку. Вони формують собою закони вертикалі нашої планети і дозволяють конструктивно розглянути дані властивості і в психології людини. Знаки являють собою визначеності інформації, а символи - прапор і образ.
Суспільство давно користується символами Зодіаку і тепер настав час почати користуватися знаками, які значно точніше розкривають конструкцію психології людини і його можливостей для особистого розвитку та удосконалення.

Автор: Самолюк Василь Леонідович. 



Коментарі

12.11.2016 02:53
Валера

Как это так, если первый знак Зодиака - Овен!!!


Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери