RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Знак Зодіаку Козеріг і його властивості в людині

Знак Зодіаку Козеріг і його властивості в людині

11.03.2012
Переглянуто: 53629

 22.12-20.01 Інтелектуальний рівень № 1. Люди, які народилися під час впливу знака Зодіаку Козерога, володіє перша інтелектуальним рівнем. Даний чоловік з юного віку від початку свого усвідомлення життя відноситься до всього особливо чутливо. Він пропускає через себе всі події, які відбуваються з ним і навколо нього. Таке ставлення людини під знаком Козерога залучає його в надмірні навантаження, він швидко виснажується у багатьох задачах від докладного сприйняття життя.

Робочі сили: Знак Козерога схиляє людину бути виконавцем завдання і до особистої участі в робочих виконавчих процесах.

Пішак: Системність поведінки людини можна порівнювати з фігурами шахів. Знак Козерога можна прирівняти до пішки. У поведінці людини також як і у пішаки з досвідом відносин відкриваються можливості перевтілення в будь-яку фігуру, крім короля. Людина, народжена під знаком Козерога, щирий і відкритий у відносинах. Дані якості затягують його на передову подій в обставинах і ставлять в різносторонній ризик, який не може дозволити собі король.

Принциповість в подробицях: Козеріг схильний бути дріб'язковим, він часто загострює свою увагу на подробицях, які можуть бути некорисними або нічого незначущий у відносинах, але в цей же час, пропускаючи мимо своєї уваги щось більше і чудово цінне для нього.

Атмосферна залежність: Людина під знаком Зодіаку Козерога схильний легко вливатися в настрої різних товариств. Він занадто чутливо ставиться до настрою оточуючих людей, схиляючись у навивають атмосферу суспільства.

Можливість: Увага Козерога спрямоване на визначення існуючих можливостей в обставинах, даний людина використовує для своєї самореалізації проявлені можливості у відносинах з людьми і в середовищі проживання.

Права: Люди під знаком Козерога оцінюють свої можливості і можливості інших людей за поточними прав. Козеріг намагається у всякій справі визначити у кого які права, і за допомогою прав оцінює свої або чужі можливості.

Поточні умови: Знак Козерога розпорядженні людини розраховувати у своїй самореалізації на поточні умови і не відволікатися на неіснуючі. Захоплення Козерога теорією виснажує його практичність і самостійність.

Відповідальність: Козеріг схильний поступатися ініціативу взаємодіючим, таким чином автоматично перекидаючи відповідальність на ініціативну людину. Даний людина часто здатний брати участь у відносинах виконавцем реалізують завдання, поступаючись організаторські функції взаємодіючим людям.

Недовіра реальності: Людина під знаком Зодіаку Козерога не завжди психологічно готовий до реальності подій у відносинах з людьми або обставин навколишнього середовища. Він схильний іноді ігнорувати реальні суперечності людей або свій збиток від супутніх подій. Детальніше ...

1-Козеріг 2-Діва 3-Телець 4-Рак 5-Риби 6-Скорпіон 7-Овен 8-Стрілець 9-Лев 10-Терези 11-Близнюки 12-Водолій

Далі ...

Автор тексту: Самолюк Василь Леонідович.


Закони знаків Зодіаку, їх природна психологія ... . ...

Карта знаків Зодіаку і східних символів, їх рівні ... . ...



Коментарі

18.05.2015 10:22
роза

Норм


Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери