RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Знак Зодіаку Скорпіон і його властивості в людині

Знак Зодіаку Скорпіон і його властивості в людині

13.03.2012
Переглянуто: 69762

24.10-22.11 Інтелектуальний рівень № 6. Люди, які народилися під час впливу знака Зодіаку Скорпіона, мають шосте інтелектуальним рівнем. Людина під знаком Скорпіона з юного віку від початку свого усвідомлення життя відноситься до всього особливою кмітливістю. У нього посилено розвинене уяву і мислення. Він відображає у своїх думках всі події, які відбуваються з ним і навколо нього. Таке ставлення людини під знаком Скорпіона залучає його в надмірні навантаження уваги. Він схильний привертати до себе увагу взаємодіючих людей, таким способом самоутверждаясь.

Правозахисні органи: Знак Скорпіона схиляє людину загострювати увагу на тому, що дозволенно людині по різнобічним причин. Він часто відстоює свої права або взаємодіючих людей.

Коні на чорних клітинах: Системність поведінки людини можна порівнювати з фігурами шахів. Знак Скорпіона можна прирівняти до коней на чорних клітинах. У поведінці людини дані властивості виявляються пасивністю. Людина даного знаку не схильний до прямолінійним формам поведінки і конкуренції з людьми. Дані властивості підштовхують людину до раптової зміни своїх планів при перевазі позицій у відносинах з людьми. Скорпіон впливає на людей опосередковано, він використовує третю особу, через нього впроваджує напад або протистояння, також як і шаховий кінь.

Логічний у подробицях: Людина, народжена під знаком Зодіаку Скорпіона, схильний бути логічним на детальному рівні. Він часто загострює свою увагу на подробицях, які бувають виснажуючими для взаємодіючих людей. Для нього важливо з'ясувати точні, ключові смисли і значення в темі зайняла його увагу. У Скорпіона довгомірних пам'ять з детально логічним змістом.

Атмосферний присутність: Людина-Скорпіон здатний отримувати користь від суспільства за допомогою своєї присутності в ньому. Він інтуїтивно розуміє оточуючих людей і з вигодою вбирає увагу суспільства. Скорпіон привертає до себе увагу оточуючих, вбираючи його він розмірковує про своє. А в цьому суспільстві від настрою Скорпіона може формуватися дратівлива, агресивна атмосфера. Скорпіон здатний пропалювати свої ресурси і ресурси суспільства, даними діями створюючи порожнечу, яка і стає основою агресії в суспільстві.

Вимушеність: Увага Скорпіона направлено на людей і причини, що змушують його вступати за порядкам попередніх зобов'язань.

Зобов'язання: Люди під знаком Скорпіона оцінюють свої зобов'язання і зобов'язання інших людей як закони. Скорпіон прагне у всякій справі визначити, хто і які бере на себе зобов'язання. Для Скорпіона зобов'язання є паличкою-винуждалочкой.

Закон: Знак Скорпіона розпорядженні людини розраховувати у своїй самореалізації на існуючі правила і закони, які грунтуються на існуючі зобов'язання.

Увага: Людина знака Скорпіона схильний залучати ініціативне увагу взаємодіючих людей, таким чином він підживлюється волею ініціативних людей. Скорпіони часто схили залучати багато уваги оточуючих людей до себе і до своїх показовим заходам.

Захопленість розуміння: Людина знака Скорпіона багато розмірковує і часто захоплюється у своїх думках докладної логікою, через це схильний втрачати початок тим своїх роздумів. Таким чином Скорпіон здатний своїми роздумами сильно виснажувати свій вольовий потенціал і ініціативність.

Стоп плавний в деталях: Людині знака Скорпіона при захопленості в своїх роздумах необхідно робити плавний стоп у своїх думках і на детальному рівні. Мислення різко не зупиняється, але при бажанні зупиняється плавно і перемикається в обраному напрямку роздумів. Детальніше ...

1-Козеріг 2-Діва 3-Телець 4-Рак 5-Риби 6-Скорпіон 7-Овен 8-Стрілець 9-Лев 10-Терези 11-Близнюки 12-Водолій

Далі ...

Автор: Самолюк Василь Леонідович.

Закони знаків Зодіаку, їх природна психологія ... . ...

Карта знаків Зодіаку і східних символів, їх рівні ... . ... 



Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери