RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Закони знаків Зодіаку, їх природна психологія

Закони знаків Зодіаку, їх природна психологія

08.10.2012
Переглянуто: 48177

У нашому житті всякі процеси і події протікають за законами, частина яких нам відома, а деяка частина невідома. Людство за часи свого існування освоїло багато законів матерії і живого світу, також багато осягнути знання законів втрачені в минулому. Звертаючи нашу увагу на деякі знайдені артефакти, ми можемо уявити собі висоти розвиненості древніх цивілізацій, які жили до нас.

Приміром, знайдені в розкопках зображення або статуетки астронавтів, скафандрів і літальних апаратів формують масу питань, які поки залишаються без відповідей. Але можна зробити висновок, що в чомусь стародавні цивілізації перевершували сучасників, а в чомусь поступалися.

Як технології древніх цивілізацій, також і технології сучасного суспільства створюються послідовним розвитком, працею багатьох і на основі пошуків дослідників. Офіційно суспільству невідомі і незрозумілі причини втраченого в глибинах стародавності рівня розвитку людства. Але ми бачимо, що людство знову розвивається, використовуючи новий шанс свого відродження та розвитку.

Вивчаючи інформацію історичних даних з різних доступних джерел, ми не можемо поки прийти до цілісного розуміння свого походження і того, до якого майбутнього ми рухаємося. При цьому помітно те, що ми, людство, відроджуємося і безперервно розвиваємося.

Поточна життя людства і його відносини в суспільствах є важливими для кожної людини. Закони, якими користується людство, поширюються на межі простору і часові цикли їх впливу. Товариство об'єдналося законами в країни і в форми релігійних поглядів на життя. Дані закони щодо синтезовані людиною і частково є природними!

Існують природні закони життя, які закладені в людину, в його психологію. Деякі люди можуть помічати природні закони своєї психології і можуть застосовувати їх у своєму житті, в житті своїх близьких і оточуючих. Також в суспільстві є люди, які намагаються ігнорувати природні закони життя або просто не помічають їх.

Природні закони життя віддруковуються в психології людини в момент його народження, після розвивають свій вплив в процесі всього життя.

Знаки Зодіаку привласнюють людині вплив законів часу, в момент якого народилася людина. Людина живе і поступає по порядкам певних законів, найчастіше не помічаючи закономірностей, привласнених йому знаком Зодіаку.

Багато людей не вірять у вплив знаків Зодіаку, так як не бачать явних доказів такого впливу. Доказом впливу та контролювання Зодіаком психології людей можуть послужити закони науки психономії.

Двадцять законів науки психономії концентрують у своєму змісті альтернативні філософії людства. Дані закони являють собою основи для решти законів, якими користуються люди в суспільстві.

Природні закони сенсом свого змісту направляють людини до цілісності себе як особистості і до цілісності відносин у суспільстві.

Від найпростішого нульового закону по сложнейший дев'ятнадцяти законів перерахуємо їх заголовки:


0.Еслі робиш щось, то роби це так як треба, а не так як хочеш чи можеш.

1. З яким привітом з такою відповіддю.
2. Напруга себе і все вийде.
3. Будь зібраний, але не скутий.
4. Ти є все!
5. Перешкод в житті немає.
6. Відпочивай, бери, але в міру.
7. Холоднокровно дотримуйся закони.
8. Увага врятує вас.
9. Любов проти гордості.
10. Все в житті придатися.
11. Чи є сенс показати своє обличчя?
12. Покажи людям їх особу.

13. У безмірно не п'яний.

14. Передбачення вірне.
15. Взаімосімпатія у всьому.
16.Взаімопонімая не поступайся.

17.Відішь! - Не впливає.

18. Бог - Порядок.
19. Диявол - безлад.

Важливо виразно в голос прочитати ці закони і звернути увагу на свій настрій після вимови.

Ці закони являють собою гармонійну мотивацію, упорядочивающую інформацію психології людини за допомогою розуміння і слушанья. Вивчивши заголовка законів напам'ять, людина автоматично отримує від них користь. Практично всі перераховані закони здаються людині знайомими і багатьма з них людина користується давно, так як ці закони своїм змістом асоціативно зачіпають багато подій з досвіду життя людини. Так, в більшій мірі так і є, так як ці закони є природною матрицею розуму людини, її психології.

Щоб переконатися в їх практичності і точності охарактеризуємо природні закони науки психономії, загалом їх значенні:

Нульовий закон є валовим.

Цей закон важливий як фундамент для всіх інших. Даний закон направляє користується ним людини до професіоналізму, якісності, розвитку себе та удосконаленню своїх відносин в обставинах.

Валовий закон: № 0.

Якщо робиш щось, то роби це так як треба, а не так як хочеш чи можеш.

Загальне визначення.

Реалізовуючи якусь завдання, ми бажаємо особливо виразити себе в ній, а це зайві турботи і витрати. Іноді ми лінуємося в своїх задачах, посилаючись на те, що ми можемо так і по-іншому не слажівается. Відповідно, необхідно уникати даних крайнощів і знаходитися між ними.

Нульовий закон розкладений на спектр пояснень, що складаються з шістнадцяти значень, які формують структурну мотивацію для людей, які бажають розвинути у своєму характері корисні властивості нульового закону. Детальніше .... ...

Перший закон є тактичним.

Цей закон вроджений у людей, які народилися під знаком Зодіаку Козеріг. Даний закон направляє людину знаку Зодіаку Козеріг до збереження підвищеного свідомого стану в поточних відносинах і подіях.

Тактичний закон знаку Зодіаку Козеріг: № 1.

З яким привітом - c такою відповіддю!

Загальне визначення.

Ставлення до нас взаємодіє людини автоматично дозволяє нам ставитися до нього також і не більше. Для рівного ставлення не обов'язково витрачати стільки ж ресурсів, скільки витратив взаємодіючий. Завжди необхідно застосовувати мудрість, яка знижує зайві витрати сил в різних відносинах.

Перший закон розкладений на спектр пояснень, що складаються з шістнадцяти значень, які формують структурну мотивацію для людини знака Зодіаку Козеріг і тих людей, які бажають розвинути в собі корисні властивості першого закону. Детальніше .... ...

Другий закон є тактичним.

Цей закон вроджений у людей, які народилися під знаком Зодіаку Діва. Даний закон направляє людину знака Зодіаку Діва до збереження підвищеного свідомого стану в поточних і майбутніх відносинах і подіях.

Тактичний закон знака Зодіаку Діва: № 2.

Напруга себе і все вийде.

Загальне визначення.

Кожна людина у першу чергу повинен вимагати від самого себе виконання всього, що від нього залежить. Це автоматично дозволяє йому вимагати від інших беруть участь сторін.

Другий закон розкладений на спектр пояснень, що складаються з шістнадцяти значень, які формують структурну мотивацію для людини знака Зодіаку Діви і тих людей, які бажають розвинути в собі в своєму характері корисні властивості другого закону. Детальніше .... ...

Третій закон є тактичним.

Цей закон вроджений у людей, які народилися під знаком Зодіаку Телець. Даний закон направляє людину знаку Зодіаку Телець до збереження підвищеного свідомого стану за темами минулих відносин і подій.

Тактичний закон знаку Зодіаку Телець: № 3.

Будь зібраний, але не скутий.

Загальне визначення.

Всякі дрібні завдання при можливості необхідно вирішувати відразу! Дрібні завдання при накапливании розпорошують нашу увагу, при цьому занурюють нас в скуте стан, з підвищеним почуттям загрози безпеці.

Третій закон розкладений на спектр пояснень, що складаються з шістнадцяти значень, які формують структурну мотивацію для людини знака Зодіаку Телець і тих людей, які бажають розвинути в собі в своєму характері корисні властивості третього закону. Детальніше .... ...

Четвертий закон є тактичним.

Цей закон вроджений у людей, які народилися під знаком Зодіаку Рак. Даний закон направляє людину знаку Зодіаку Рак до збереження підвищеного підсвідомого, тобто інтуїтивного стану в поточних відносинах і подіях.

Тактичний закон знаку Зодіаку Рак: № 4

Ти є все!

Загальне визначення.

Посильно зрозуміти, що вся інформація в людині і навколо нього являє собою його самого! При цьому людська дія, проявлену в навколишнє середовище, повертається до нього, змінюючи свою форму, сторону і сферу. На підставі цього людина являє собою одне ціле з навколишнім світом.

Четвертий закон розкладений на спектр пояснень, що складаються з шістнадцяти значень, які формують структурну мотивацію для людини знаку Зодіаку Рак і тих людей, які бажають розвинути у своєму характері корисні властивості четвертого закону. Детальніше .... ...

П'ятий закон є тактичним.

Цей закон вроджений у людей, які народилися під знаком Зодіаку Риби. Даний закон направляє людину знака Зодіаку Риби до збереження підвищеного підсвідомого, тобто інтуїтивного стану в поточних і майбутніх відносинах і подіях.

Тактичний закон знака Зодіаку Риби: № 5

Перешкод в житті немає.

Загальне визначення.

Велика частина перепон до нашим цілям з'являється через обрання нереальних цілей. Їх неможливо досягти, вони не існують в реальності. Тому необхідно уважно вивчати свої цілі, і наскільки вони реальні. Реальну мету необхідно не випускати з уваги, щоб на шляху до неї всякі перешкоди не стали об'єктом віри.

П'ятий закон розкладений на спектр пояснень, що складаються з шістнадцяти значень, які формують структурну мотивацію для людини знака Зодіаку Риби і тих людей, які бажають розвинути в собі і своєму характері корисні властивості п'ятий закону. Детальніше .... ...

Шостий закон є тактичним.

Цей закон вроджений у людей, які народилися під знаком Зодіаку Скорпіон. Даний закон направляє людину знаку Зодіаку Скорпіон до збереження підвищеного підсвідомого, тобто інтуїтивного стану за темами минулих відносин і подій.

Тактичний закон знаку Зодіаку Скорпіон: № 6

Відпочивай, бери, але в міру.

Загальне визначення.

Надмірний відпочинок марно спалює масу сил і часу, призводячи до деградації багато здібності і можливості людини. Надмірна робота відключає чутливість, включає підсвідомість і емоційність, в подальшому проявляється глибокою депресією.

Шостий закон розкладений на спектр пояснень, що складаються з шістнадцяти значень, які формують структурну мотивацію для людини знаку Зодіаку Скорпіон і тих людей, які бажають розвинути в собі і своєму характері корисні властивості п'ятий закону. Детальніше .... ...

Сьомий закон є тактичним.

Цей закон вроджений у людей, які народилися під знаком Зодіаку Овен. Даний закон направляє людину знака Зодіаку Овен до збереження підвищеного проникливого вольового стану, тобто уважності в поточних відносинах і подіях.

Тактичний закон знаку Зодіаку Овен: № 7

Холоднокровно дотримуйся закони.

Загальне визначення.

Довіряйте тим законам, які при порушенні можуть вам нашкодити, а також тим правилам, до яких ви прийшли в процесі досвіду свого життя!

Сьомий закон розкладений на спектр пояснень, що складаються з шістнадцяти значень, які формують структурну мотивацію для людини знака Зодіаку Овен і тих людей, які бажають розвинути в собі і своєму характері корисні властивості сьомого закону. Детальніше .... ...

Восьмий закон є тактичним.

Цей закон вроджений у людей, які народилися під знаком Зодіаку Стрілець. Даний закон направляє людину знаку Зодіаку Стрілець до збереження підвищеного проникливого вольового стану, тобто уважності в поточних і майбутніх відносинах і подіях.

Тактичний закон знаку Зодіаку Стрілець: № 8

Увага врятує вас.

Загальне визначення.

При всякій неприємності приділіть увагу даній ситуації, а особливо її історії! В історії ви виявите свою недоробку і зможете дозволити поточну неприємність.

Восьмий закон розкладений на спектр пояснень, що складаються з шістнадцяти значень, які формують структурну мотивацію для людини знаку Зодіаку Стрілець і тих людей, які бажають розвинути в собі і своєму характері корисні властивості восьмого закону. Детальніше .... ...

Дев'ятий закон є тактичним.

Цей закон вроджений у людей, які народилися під знаком Зодіаку Лев. Даний закон направляє людину знаку Зодіаку Лев до збереження підвищеного проникливого вольового стану, тобто уважності за темами минулих відносин і подій.

Тактичний закон знаку Зодіаку Лев: № 9

Любов проти гордості.

Загальне визначення.

Любов являє собою людську увагу! Гордість людини являє собою здатність вбирати увагу інших людей. Даруйте свою увагу гордим людям, у міру тим ваших відносин з ними і ви не будете для них конкурентами. Горді люди б'ються з іншими гордими людьми за право привертати увагу до себе.

Дев'ятий закон розкладений на спектр пояснень, що складаються з шістнадцяти значень, які формують структурну мотивацію для людини знаку Зодіаку Лев і тих людей, які бажають розвинути в собі і своєму характері корисні властивості дев'яти законів. Детальніше .... ...

Десятий закон є тактичним.

Цей закон вроджений у людей, які народилися під знаком Зодіаку Терези. Даний закон направляє людину знаку Зодіаку Ваги до збереження підвищеного дотикального, тобто обачливо-вольового стану в поточних відносинах і подіях.

Тактичний закон знаку Зодіаку Ваги: № 10

Все в житті придатися.

Загальне визначення.

Будь-яка інформація і блага, які виходять з обставин до вас, при цьому не вводять вас в якісь зобов'язання, повинні прийматися в порядку речей. Їх вам дає Сам Бог і не приймає їх - гордий, в подальшому він втратить на багато більше! Всякі труднощі в самореалізації особливо проявляються в той час, коли людина піднімається на щабель вище своєї самореалізації. Ці труднощі необхідно перемагати і багато примножиться. Людина, що опускає руки в труднощах спускається нижче свого рівня розвитку і самореалізації.

Десятий закон розкладений на спектр пояснень, що складаються з шістнадцяти значень, які формують структурну мотивацію для людини знаку Зодіаку Ваги й тих людей, які бажають розвинути в собі і своєму характері корисні властивості десяти законів. Детальніше .... ...

Одинадцятий закон є тактичним.

Цей закон вроджений у людей, які народилися під знаком Зодіаку Близнюки. Даний закон направляє людину знаку Зодіаку Близнюки до збереження підвищеного дотикального, тобто обачливо-вольового стану в поточних і майбутніх відносинах і подіях. 

Тактичний закон знаку Зодіаку Близнюки: № 11

Чи є сенс показати своє обличчя?

Загальне визначення.

Ваша безпека вразлива, коли вас добре знають! Про себе можна розповідати при взаємну користь тим людям, в яких ви впевнені, що вони вам не зашкодять знаннями про вас же! Якщо ви не впевнені в позитивності взаємодіючого, то не поспішайте відкривати свою душу, розповідаючи про себе.

Одинадцятий закон розкладений на спектр пояснень, що складаються з шістнадцяти значень, які формують структурну мотивацію для людини знака Зодіаку Близнюки і тих людей, які бажають розвинути в собі і своєму характері корисні властивості одинадцятий закону. Детальніше .... ...

Дванадцятий закон є тактичним.

Цей закон вроджений у людей, які народилися під знаком Зодіаку Водолій. Даний закон направляє людину знаку Зодіаку Водолій до збереження підвищеного дотикального, тобто обачливо-вольового стану за темами минулих відносин і подій.

Тактичний закон знаку Зодіаку Водолій: № 12

Покажи людям їх особу.

Загальне визначення.

У відносинах люди часто захоплюються, проявляючи від себе негативну поведінку, при цьому навіть не уявляють те, як вони виглядають з боку навколишнього середовища. У таких випадках ви зможете дипломатично висвітлити їм, як вони виглядають з боку. Такі дії від вас як дзеркало зупиняють їх, так як людина не може повноцінно оцінювати себе з боку оточуючих. Емоції співрозмовника, повторювані вами, ріднять вас з ним, і ви стаєте для нього рідним на момент спілкування.

Дванадцятий закон розкладений на спектр пояснень, що складаються з шістнадцяти значень, які формують структурну мотивацію для людини знака Зодіаку Водолій і тих людей, які бажають розвинути в собі і своєму характері корисні властивості дванадцятий закону. Детальніше .... ...

Тринадцятий закон є стратегічним.

Цей закон вроджений у людей, які народилися під знаками Зодіаку стихії Землі. Даний закон направляє людей знака Зодіаку Козеріг, Діва і Телець до збереження підвищеного свідомого стану у всяких відносинах.

Стратегічний закон: № 13

У безмірно не п'яний.

Загальне визначення

Не захоплюйтеся надмірністю прояви у вашу сторону уваги людей, вашої влади, достатку різних засобів! Все має свій обсяг і рахунок, справа в тому, що ви в цей період не здатні оцінювати проявлювані блага. Таким чином, ви схильні п'яний себе невичерпно. Приділіть особливу увагу своїй тверезості, вона порушена втомою.

Тринадцятий закон розкладений на спектр пояснень, що складаються з шістнадцяти значень, які формують структурну мотивацію для людей знаків Зодіаку Козеріг, Діва, Телець і тих людей, які бажають розвинути в собі і своєму характері корисні властивості тринадцятий закону. Детальніше .... ...

Чотирнадцятий закон є стратегічним.

Цей закон вроджений у людей, які народилися під знаками Зодіаку стихії Води. Даний закон направляє людей знаку Зодіаку Рак, Риби і Скорпіон до збереження підвищеного підсвідомого, інтуїтивного стану у всяких їхніх стосунках.

Стратегічний закон: № 14

Передбачення вірне.

Загальне визначення.

Спочатку звертаючи нашу увагу на якесь справа, ми відразу передбачаємо весь процес і кінцевий прояв заходи. Тільки рідко довіряємо своєму баченню. Ми схильні довіряти баченню інших, а вони не володіють всією інформацією, яка розкрилася вам. Таким чином, не користуємося своїм даром інтуїції.

Чотирнадцятий закон розкладений на спектр пояснень, що складаються з шістнадцяти значень, які формують структурну мотивацію для людей знаків Зодіаку Рак, Риби, Скорпіон і тих людей, які бажають розвинути в собі і своєму характері корисні властивості чотирнадцятого закону. Детальніше .... ...

П'ятнадцятий закон є стратегічним.

Цей закон вроджений у людей, які народилися під знаками Зодіаку стихії Вогню. Даний закон направляє людей знака Зодіаку, Овен, Стрілець і Лев до підвищеного проникливо-вольовому стану, тобто уважності і принциповості аж до фанатизму у всяких їхніх стосунках.

Стратегічний закон: № 15

Взаімосімпатія у всьому.

Загальне визначення.

Коли ми ведемо відносини з людьми, то не потрібно їх ні в чому судити - ні в поганому, ні в хорошому! Таким чином, співрозмовник не буде відчувати небезпеку в даних відносинах, він розташується до максимальної відкритості. Буде користь для всіх сторін, за допомогою спрощення відносин.

П'ятнадцятий закон розкладений на спектр пояснень, що складаються з шістнадцяти значень, які формують структурну мотивацію для людей знаків Зодіаку Овен, Стрілець, Лев і тих людей, які бажають розвинути в собі і своєму характері корисні властивості п'ятнадцятого закону. Детальніше .... ...

Шістнадцятий закон є стратегічним.

Цей закон вроджений у людей, які народилися під знаками Зодіаку стихії Повітря. Даний закон направляє людей знака Зодіаку, Терези, Близнюки і Водолій до підвищеного дотикальні станом, тобто обачливо-вольовому, спланованому логікою у всяких їхніх стосунках.

Стратегічний закон: № 16

Взаєморозуміння не поступайся.

Загальне визначення.

Нами найчастіше маніпулюють за допомогою нашого взаєморозуміння. Нас вводять в тему ситуації до моменту нашого взаєморозуміння, і ми відчуваємо певною мірою відповідальність за те, що ми це знаємо і здатні позитивно вплинути. І в цей момент співрозмовник схиляє нас поучаствовать своїми силами чи ресурсами.

Шістнадцятий закон розкладений на спектр пояснень, що складаються з шістнадцяти значень, які формують структурну мотивацію для людей знаків Зодіаку Терези, Близнюки, Водолій і тих людей, які бажають розвинути в собі і своєму характері корисні властивості шістнадцятого закону. Детальніше .... ...


Сімнадцятий закон є осьовим.

Цей закон люди здатні розвивати в своїй поведінці з досвідом відносин у суспільствах. Даний закон направляє людей незалежно від знаків Зодіаку до підвищеної самостійності в суспільстві. Даний закон формує захисні здібності в людській психології від паразитичної маніпуляції людей в різних суспільствах.

Осьовий закон: № 17

Бачиш! Не впливає.

Загальне визначення.

Ніколи не поспішай демонструвати своє розуміння або здатність вплинути не в своїй справі! Чи не розпорошувати свою увагу на чужі завдання, робота твого розуміння призначена для твоїх справ. Багато схильні експлуатувати всіх і все можливе з користю тільки для себе. Взаємокорисні дії - в цьому суть розвитку людини і людства.

Сімнадцятий закон розкладений на спектр пояснень, що складаються з шістнадцяти значень, які формують структурну мотивацію для людей різних знаків Зодіаку, які бажають розвинути в собі і своєму характері корисні властивості сімнадцятого закону. Детальніше .... ...

Вісімнадцятий закон є теологічним.

Цей закон люди здатні розвивати в своєму розумінні і поведінці з досвідом відносин у суспільствах. Даний закон направляє людей різних знаків Зодіаку прагнути до порядку в суспільних відносинах. Даний закон формує захисні здібності в людській психології від помилок в різних відносинах і товариствах.

Теологічний закон: № 18

Бог - Порядок.

Загальне визначення.

Порядок у житті виявляється від Бога і веде людину до Досконалості Господа! Порядок закріплюється і розвивається за допомогою багатьох дисциплін, правил і законів!

Вісімнадцятий закон розкладений на спектр пояснень, що складаються з шістнадцяти значень, які формують структурну мотивацію для людей різних знаків Зодіаку, які бажають розвинути в собі і своєму характері корисні властивості вісімнадцятого закону. Детальніше .... ...

Дев'ятнадцятий закон є теологічним.

Цей закон люди здатні розвивати в своєму розумінні і поведінці з досвідом відносин у суспільствах і роботою над собою. Даний закон направляє людей різних знаків Зодіаку виключати безлад в своїй поведінці і в суспільних відносинах. Даний закон формує захисні здібності в людській психології від помилок в різних відносинах і товариствах.

Теологічний закон: № 19

Диявол - безлад.

Загальне визначення.

Безлад проявляється в житті кожної людини від диявола. Безлад розвивається допомогою беззаконності і недисциплінованості!

Дев'ятнадцятий закон розкладений на спектр пояснень, що складаються з шістнадцяти значень, які формують структурну мотивацію для людей різних знаків Зодіаку, які бажають розвинути в собі і своєму характері корисні властивості імунітету з допомогою дев'ятнадцяти законів. Детальніше .... ...

Закони науки психономії дозволяють людині активувати в собі інші відсутні знаки Зодіаку.

Як активувати в собі неврожденная знаки Зодіаку?

Для цього потрібно ознайомитися і зрозуміти сенс кожного з двадцяти перелічених законів науки психономії. Зрозуміти і побачити уявою роботу закону в практиці обставин, відчути закон у своїй психології.

Вивчити заголовка законів і вимовляти їх вголос. При вимові закони діють коригувальним чином, налаштовуючи людини до високого рівня його самореалізації в індивідуальних обставин.

0.Еслі робиш щось, то роби це так як треба, а не так як хочеш чи можеш.

1. З яким привітом з такою відповіддю.
2. Напруга себе і все вийде.
3. Будь зібраний, але не скутий.
4. Ти є все!
5. Перешкод в житті немає.
6. Відпочивай, бери, але в міру.
7. Холоднокровно дотримуйся закони.
8. Увага врятує вас.
9. Любов проти гордості.
10. Все в житті придатися.
11. Чи є сенс показати своє обличчя?
12. Покажи людям їх особу.

13. У безмірно не п'яний.

14. Передбачення вірне.
15. Взаімосімпатія у всьому.
16.Взаімопонімая не поступайся.

17.Відішь! - Не впливає.

18. Бог - Порядок.
19. Диявол - безлад.

Під час вимови законів, людина за своєю інтонації здатний чути силу своєї довіри законами або свій сумнів в їх розумінні. Тому людина здатна самостійно оцінити свою впевненість в законах науки психономії. Коли кілька людей вимовляє закони науки психономії вголос, то в цей момент відбувається резонанс і сила законів значно ефективніше проявляється у вимовляють людей.

Вимова законів, довіряє їх впливу людиною, виробляє потенціал, який називається силою «Щось».

«Щось» є безформним потенціалом, якій людина надає форму за допомогою своєї діяльності.

Після вимови законів вголос, людина відчуває ефект перезапуску своєї уваги, а саме своєрідну легкість, неначе виспавшись він прокинувся і готовий займатися новими завданнями.

Закони науки психономії виробляють в людині імунітет до гіпнозу. Дані закони протвережує людини, зміцнюючи тверезість його розуму. Підвищують його здатності самостійно оцінювати свою самореалізацію в суспільствах і різних обставинах.

Користуйтеся законами науки психономії у міру своєї необхідності і бажання. Закони достатньо знати напам'ять, розуміти їх сенс і не сумніватися в їх ефективності. У міру бажання вимовляти вголос або в думках. Особливо ефективно вимовляти вголос групою людей, в унісон, формуючи коло звернених людей обличчям один одному.

Випробовуйте закони науки психономії в практиці, перетворюючи свій спосіб життя в плідну та ефективну діяльність розвивається людини.

Автор: Самолюк Василь Леонідович.



Коментарі

17.09.2016 19:30
Лера

я дева по закону задиака


Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери