RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Правомірність - це соціальна основа суспільства

Правомірність - це соціальна основа суспільства

01.03.2012
Переглянуто: 22798

Рівень і якість правомірності в суспільстві демонструє його розвиненість. Угоди між людьми створювали і створюють договору правомірності. Правомірність суспільства або країни відображає пріоритети, які люди використовують при формуванні договорів і угод між собою. Люди, створюючи між собою договори, схильні враховувати юридичні положення, також комерційні закони і закони фізики, але багато людські фактори врахувати і відобразити в своїх угодах буває складно. Для підвищення якості відносин людини в суспільстві на основі матеріалів науки психономії сформульована концепція правомірності і приклад договору. За допомогою даного договору користувач зможе багато з'ясувати для себе і своїх суспільних відносин. Матеріали сформульовані по правилам і законам, викладеним в «Елементарною таблиці науки психономії» і «Елементарною таблиці науки психономії № 2».

Практично кожна людина володіє певним розумінням своїх правових можливостей, що дозволяють йому вести різнобічні відносини в суспільствах. «Право» позначає дозвіл, а «міра» визначає стандарти, за якими реалізовуються дозволу. Заходи дозволів регулюються конституціями, законами країн, правилами культур народів і етикет товариств.

Правомірність об'єднує індивідуумів людей в суспільство, формуючи собою соціальні системи, структури, правила та закони, стандартизує поведінку і ставлення людини в суспільстві.

Правомірність складається з трьох якостей, які проявляються в психології людини - це «Зобов'язання», «Права» та «Відповідальність». Правомірність - продукт розуму людини, який структурував суспільні відносини з рівня племен до рівня країн і союзів між ними.

Правомірність структурує відносини людини в суспільстві.

Людина володіє всім необхідним для своєї самореалізації в суспільстві. Для застосування своїх властивостей, можливостей і ресурсів людині спочатку потрібно визначити головну мету свого життя! Після її визначення необхідно розподілити інші цілі на основі пріоритету первинної важливості.

Природні достоїнства.

Людині необхідно вникати в свої природні інстинкти і гідності, які у кожного з нас індивідуальні! За допомогою визначення їх навести в своїх достоїнствах порядок, а саме: у знаннях, взаєминах з людьми, в матеріальних благах. Важливо людині бути вірним і впевненим у тому, чим він володіє, і таке ставлення дозволить йому примножити в більшу свої блага і гідності.

Навколишній світ

У кожної людини індивідуальні умови взаємин з навколишнім світом! Навколишній світ ведом людськими цілями, думками, планами і методами поведінки. Навколишній світ відображає всякі виходять від людини прояви. Цілісність з навколишнім світом неперервна в кожного індивідуума.

Зобов'язання в характері людини послідовно пов'язують його з навколишнім світом, формуючи законні механізми його моралі.

Права дозволяють людині застосувати певні можливості щодо себе, оточуючого суспільства і світу, формуючи законні механізми його етикету.

Відповідальність людини реалізовується на основі його внутрішнього розумового згоди із зобов'язаннями з минулих відносин і подій, формуючи законні механізми його звичаїв.

Людина, реалізовуючи первинні обов'язки і досягаючи поточних, розширює свої права можливостей і в практиці усвідомлює відповідальність за свою діяльність і відносини в суспільстві!

Правомірний договір.

На скільки якісно людина домовляється з людьми, на скільки він реалізовує свої зобов'язання в угодах і вимагає від взаємодіючих домовленого участі, на стільки він досягає успіху в своїх заняттях і відносинах. Даний договір являє собою один із прикладів конструкції правомірних відносин між людьми.

1.Первічная обов'язки людини:

1.1 Проводити, підтримувати та вдосконалювати життя;

1.2 Дихати, харчуватися сприятливої ??їжею, утримувати себе в чистоті та порядку;

1.3 Прагнути до самодостатності досвіду, гармонії взаємин з оточуючими людьми і середовищем проживання;

1.4. Приділяти увагу реальним законам життя і суспільства;

1.4.1 Своє здоров'я і здоров'я найближчих людей.

1.4.2 Закони держави нашого громадянства і країни, в якій ми тимчасово перебуваємо.

1.4.3 Правила культури етикету товариств, серед яких ми знаходимося.

2.Текущіе обов'язки, права і відповідальність:

2.1.1 Цільове спілкування між представниками угоди або від особи організації в діалозі з іншими представниками організацій та індивідуумів.

2.1.2 Цільове спілкування реалізовується по трьом законам: дипломатичне спілкування, дипломатичне очікування, дипломатична вимогливість.

2.2 Дипломатичне спілкування.

2.2.1 Дипломатія починається з діалогу, в якому враховується важливість сторін у міру їх участі в темі стосунків.

2.2.2 У дипломатичному спілкуванні слажівается між людьми тематичне угоду альтернативного рішення, яке володіє певними термінами реалізації.

2.3 Дипломатичне очікування.

2.3.1 Очікування або реалізація обговорених завдань починаються після договору або з врахованої причини в договорі, і триває до повної реалізації.

2.3.2. При порушенні термінів реалізації, які були прийняті як альтернативне угоду сторін, відносини перемикаються в умови третього закону.

2.4 Дипломатична вимогливість.

2.4.1. Під час або після порушення, також при протиріччях, які проявляються стороною щодо угод, раннє досягнутих дипломатичним спілкуванням, людина має право і зобов'язаний переоцінити рівень відповідальності сторін у темі відносин!

2.4.2. Після оцінки переукласти або розірвати тематичні відносини з порушником гармонії законів взаємин!

2.4.3 Умови, при яких переукладаються взаємини:

2.4.3.1 Переоцінка рівня відповідальності і прав сторін.

2.4.3.2 Дослідження причин дисгармонії та усуває їх.

2.4.3.3 Обопільне бажання підвищити рівень зобов'язань, прав та відповідальності сторін.

2.4.4 Умови, при яких є сенс розірвати тематичні відносини.

2.4.4.1 Безпека уваги.

Люди здатні інстинктивно або сплановано направляти увагу взаємодіє людини у відношенні тематик, від яких немає плодів у вигляді інформації або матеріальних благ.

Сторона, залучаючи взаємодіє людини в стороннє, відволікаючі теми може витягувати собі користь від цієї дії. Така користь буває прихованою або видимою.

Для маніпулюють людей користь може провялятся тоді, коли взаємодіючі люди деградують мисленням і розсіяні в увазі.

Людське невизначене і бесконструктівное відношення до своїх думок проявляється у властивостях його уваги. Людина відривається від реальності, запізнюючись реагуванням у точності поточних подій, тобто у відносинах і угодах.

2.4.4.2 Безпека часу.

Кожен індивідуум на основі своїх аргументованих достоїнств оцінює свій час, а час інших людей в силу їх достоїнств, зареєстрованих в дипломатичному угоді. Марне стовпотворіння сторін, організоване по причині зобов'язань є шкідництвом у вигляді пропалювання часу!

2.4.4.3 Безпека енергії.

Енергію можна реєструвати в тематичних угодах визначаючи у вигляді найпростішої, середньої та складної.

2.4.4.3.1 Найпростіша енергія проявляється в матеріальних формах, які можуть оцінюватися альтернативно, також і перспективно.

2.4.4.3.2 Середня енергія являє собою документи, цінні папери, гроші України, валюту.

2.4.4.3.3 Складна енергія проявляється у сфері знань і наук, експлуатації їх. Відповідність теорії в практиці підвищує її цінність, яку сторони реєструють в тематичному угоді.

2.4.4.4 Безпека відповідальності.

Взаємодіючі люди можуть використовувати нашу відповідальність, маніпулюючи нею. За допомогою ради з нами, діючи самостійно, але, не доклавши рекомендованого зусилля, в результаті без результатів вони пред'являють позов порадника. Порадник після викладу своєї ради реєструє від себе іншій стороні, що вона вирішує і відповідає самостійно, або навпаки порадник реєструє від себе, що несе відповідальність разом з іншою стороною в цільовий, визначеній тематиці.

2.4.4.5 Безпека новаторства, впровадження.

В існуючому механізмі, системі або організації перебудовується якась функція або весь механізм організації.

2.4.4.5.1 Позитивне пропозицію проявляється на додаток основних цілей угоди і розвитку поточних проявів організації.

2.4.4.5.2 Управлінський склад в тематичному угоді являє собою контролерів порядку.

Рівень зобов'язань, прав та відповідальності вище у управлінського складу у відношенні виконавчого.

2.4.4.5.3. При необхідності або цільових потужностях формується група з членів угоди, яка функціонально може займатися охороною життя, здоров'я, майна, обов'язків, прав і відповідальності членів угоди. Також охороною цілісності організації, її майна, цільової реалізацією фінансів, що належать організації, підвищенням репутації взаємодіючих в угоді.

2.4.4.5.4 Негативне прояв в ідеях та технологіях, суперечать основним цілям існуючих угод і гармонії поточної функціональної діяльності громадського об'єднання, пропоноване беруть участь в угоді або від сторонніх людей є упроваджувальним шкідництвом.

2.4.4.5.5 впроваджувальні шкідництво це:

2.4.4.5.5.1 Приватні потреби маніпуляційної експлуатації авторитету організації.

2.4.4.5.5.2 Приватні потреби у витяганні неврахованих матеріальних благ з організації.

2.4.4.5.5.3 Витяг матеріальних благ в рахунок пособництва, на користь конкуруючих організацій.

2.4.4.5.5.4 Особиста ідеологія чи системно групова, яка суперечить порядку дипломатичних угод, об'єднуючих беруть участь сторони в організацію.

2.4.4.5.5.5 Комплекс самоствердження, прагнення влади, манія величі.



3. Системно реалізаційні правила для організаторів, голів, виконавців і реалізаторів організацій.

3.1 Правила організаторам, главам, керуючим.

3.1.1 Не порушувати правила і закони організації.

3.1.2 Створювати та генерувати цілі для підлеглих.

3.1.3 Розподіляти навантаження між виконуючими або реалізовують в міру їх сил.

3.1.4 Доводити в повній мірі реалізацією, взяті на себе зобов'язання перед колективом або індивідуально перед підлеглим.

3.1.5 Шанобливо ставиться до підлеглого, і бути незалежним від їх настрою.

3.1.6 врівноважується конфліктні відносини, які можуть провокуватися в колективі і не допускати конфліктного стосунку від підлеглих до себе.

3.1.7 Бути безперервно в курсі настрою колективу і особисто кожного безпосереднього підлеглого.

3.1.8 У порядку речей заохочувати плідну старання підлеглих з цільових коштів.

3.2 Правила виконавців і реалізаторів.

3.2.1 Робочі відносини починати і закінчувати в порядку договору.

3.2.2 Сумлінно реалізовувати зобов'язання, взяті на себе перед організацією.

3.2.3 З рівним повагою ставитися до колег і іншим громадянам України чи інших країн.

3.2.4 Своєчасно вводити в курс безпосереднє управління контролю порядку про робочих процесах і конфліктних ситуаціях в колективі.

3.2.5 Якісна робота з високим темпом виробляє силу і досвід, необхідні для професійного росту.

3.2.6 Плідна старання заохочується за умовами договору з цільового фонду.

4.Право конструктивної аргументації.

У процесах спілкування між сторонами угоди в ситуаціях, коли ви проти пропозиції, яке виноситься на огляд або голосування, ви маєте право конструктивно аргументувати свою незгоду. При незгоді без пояснення ваша позиція дорівнює утрималися.

Конструктивна аргументація при незгоді підштовхує учасників до реальної участі з прозорими відносинами в темах угод. Якщо одна зі сторін аргументує свою незгоду в напрямку поправок угод, то інші беруть участь в угоді сторони здатні вирішити освітлену причину незгоди або прийняти незгоду боку, як важливі і корисні позиції для всіх сторін угоди.

Висновок.

У суспільстві правомірність існує за рахунок досягнутих угод між людьми про прийняття єдиних заходів стандартизацією, необхідних для їх взаємин. Єдині заходи визначають і реалізують виборці, обрані і державні системи. Внутрідержавні заходи формують сприятливі умови для розвитку населення країни або для іноземних інвесторів і кредиторів. Правомірність проявляється територіально в умовах обставин, у стосунках між людьми. Правомірність визначає те, що дозволено і те, що заборонено в поточних можливостях людини. Громадськість різних територій безперервно збільшує якість правомірності, вдосконалюючи законодавчу базу і виконавчі служби своїх країн. Розвиток суспільства і пересічного громадянина формує рівень якості правомірності та її цінність. Далі ...

Автор: Самолюк Василь Леонідович 



Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери