RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Водолій- гороскоп знаку Зодіаку, його природна психологія

Водолій- гороскоп знаку Зодіаку, його природна психологія

05.06.2012
Переглянуто: 59946

Водолій у суспільних відносинах природно схильний займати позицію лідера. Багато людей цього знаку Зодіаку всіма своїми силами борються за владу над товариствами своїх відносин. Дані люди здатні ефективно самообладать, після розвитку самоконтролю вони схильні розвивати свій контроль над людьми свого оточення. Водолій самий високошвидкісний людина в спілкуванні, він миттєво стискає сотні слів в кілька слів чи фраз. Людина даного знаку Зодіаку здатний, як дзеркало, відображати настрої і розуміння людей. За допомогою таких дій він миттєво створює взаєморозуміння навіть з незнайомими людьми. Водолій здатний ефективно працювати мімікою обличчя, він легко формує вираження розуміючого, знаючого і володіє знаннями. Таким ставленням провокує взаємодіючих проявити азартне хвастощі за темами їхніх достоїнств. З них Водолій вибирає те, що йому необхідно, і починає претендувати на побачене і бажане. Люди даного знаку Зодіаку в стосунках з людьми і в своїй ініціативі схильні виявляти безмежну наполегливість. Наполегливість даної людини - основний важіль його успіху. Логічно він здатний швидко розраховувати і планувати, після в стосунках з людьми нагнітає надлюдські темпи і навантаження. Для багатьох Водоліїв з позицій інтелектуальної логіки все просто, а в практиці вони не можуть осилити свої плани і розуміння навіть на 30%. Водолій своїми темпами, вимогливістю, а також розмахом справ здатний розвивати відносини в суспільстві.

Водолій багаторазово прокручує свої думки про минулі події, вразити ними або залучаючи враженнями увагу співрозмовників. Він не забуває своїх програшів, це підштовхує його займати свою увагу минулими подіями. Ця людина спалює занадто багато уваги на історії минулого, таким чином, спустошує свою психіку і психіку оточуючих людей. Спустошена психіка суспільства автоматично проявляється роздратованою і агресивної налаштованістю. Водолій цитує історії зі свого досвіду, в яких він був кращим і неперевершеним, даними діями вражаючи співрозмовника своїми нещадними позиціями.

У Водолія у відносинах з людьми проявляється до такої міри багато логіки, що він здатний чинити механічного, за розрахунками тільки однієї логіки. На основі надмірної логіки він може, не в такт діалогу застосовувати масу приказок і чужих цитат, нав'язуючи їх увазі співрозмовника. Цими діями здатний вимотати псіхікіческое увагу взаємодіючих людей. Спочатку у нього формується логіка слів, після формуються думки, далі почуття і на останньому місці принципові вольові дії.

У психологічному вампіризмі люди знаку Зодіаку Водолій є постійними вампірами. Дані люди налаштовані безперервно управляти оточуючими людьми. Ця людина вражаючі минулими подіями свого життя і тому нагадує і освіжає колишні невдачі, помилки і програші близьким, знайомим і оточуючим людям. Водолію достатньо лише бути присутніми в суспільстві, щоб нагадати про невдачу взаимодействующему людині. Людина даного знаку спрямовує свою увагу та увагу оточуючих в глибини минулих подій. Він минулими подіями надмірно займає свою увагу, багаторазово прокручуючи одні й ті ж старі платівки зі своєї пам'яті. При цьому, не виробляючи ніякої користі для справжніх або майбутніх подій. Водолій, прокручуючи старі платівки в суспільстві, вбирає життєдайне увагу слухачів і від даних дій відчуває себе бадьоріше, сильніше і здоровіше, а взаємодіючі слабшають у всіх їх напрямках самореалізації.

Водолій сумнівається в чому, але значно сильніше ставить під сумнів позиції взаємодіючих людей. Свої надумані сумніви він здатний видавати за реальність життєвих негативів. Виходить, що такою поведінкою він формує нестерпну атмосферу взаєморозуміння. Водолій довіряє своєму думку, яке формує на фактах свого досвіду і на фактах досвіду авторитетних джерел. Людина цього знаку Зодіаку в стосунках з людьми тисне на них своїм авторитетом або авторитетом інших йому відомих і зрозумілих людей, іноді знайомих. Водолій схильний до холодного прагматичному логічного розрахунку. Одна логіка схиляє даних людей до пасивного поведінки. Їм складно з нуля щось створити, але багато чужі початки здатні розвивати по площині. Тому він легко скористається чужим і, якщо можливо, відбере хитрістю або силою бажане. Водолій у силу своєї порушеної гордості схильний проявляти агресію і жорстокість у ставленні взаємодіючих людей. Він схильний миттєво дратуватися, якщо від нього щось вимагають або вказують йому. Людина цього знаку сприймає звернення людей до нього в запропонованій формі, не допускаючи до себе нав'язливого відносини. Водолій про себе високої думки, він не бачить собі рівних.

Висоти розмахів людей цього знаку Зодіаку бувають геніальними, їх узагальнена логіка дозволяє їм вбирати величезні кількості інформації, яку вони здатні миттєво застосувати в справжніх подіях. Водолій за своєю природою схильний стратегічно розгортати свою діяльність. Він швидко думає і своїми відносинами налаштовує на такі ж темпи мислення і взаємодіє людини. Цю людину складно запитати в бесіді, він довіряє фактам і авторитетним джерелам, а особисті думки ставить під сумнів. Водолій, володіючи малою надією, при цьому демонстративно здатний вести себе абсолютно впевненим у своїх позиціях. Він багато чого спрощує в суспільних відносинах. Дані люди не захоплюються виконавчими процесами, вони піклуються про те, як би швидше досягти кінцевого результату своїх справ. Водолій піклується про практичність своїх занять, тому не може відволікатися на міжособистісні гри, він у всьому намагається виявити практичність і реалістичність.

Люди цього знаку Зодіаку в стосунках з близькими та оточуючими людьми демонстративно щедрі, але тільки по дрібницях. Вони вважають все, що комусь поступаються, дають або дарують. Водолій загострює свою увагу на великі результати і досягнення, в такому випадку він схильний вилучати всі собі. У ділових відносинах його цікавить левова частка з можливих чужих, своїх або спільних результатів. Він легко схильний претендувати на більші результати, які можуть з'явитися у взаємодіючих людей. Водолій претендує на куші тих людей, яким робив подарунки по дрібницях. Таке ставлення часто перетворює їх в скупих людей.

Людина знака Зодіаку Водолій різні прояви життя оцінює за зовнішніми їх проявами. Йому складно перейнятися в приховані, невиявлені структури і факти теми, що займають його увагу та розуміння. Він чітко зауважує зовнішні кордони поля діяльності і впливу взаємодіючих людей. Водолій особливо уважний щодо зовнішніх кордонів, які явно проявлені в суспільстві. На всякі теми він дивиться з зовнішніх позицій. Тому він чудово здатний вести зовнішні, офіційні відносини від імені колективу.

Більш конкретну інформацію і на детальному рівні ви володієте можливістю освоїти в платних програмах:

"Сканер індивіда" - приклад відповіді програми на запит

"Вінець освіти" - приклад відповіді програми на запит
Автор: Самолюк Василь Леонідович. 



Коментарі

14.05.2013 15:11
Наталия

Сколько лет читая гороскопы нахожу(частично) отражение себя. И тут такое попадание в точку. Это же Я. Ну и как любой Водолей Я обязательно с большой буквы.
05.08.2013 16:41
Анастасия

Полное попадание,всё так и есть!
26.11.2013 11:55
Виктор

Ого! Слово в слово!
13.11.2013 15:15
жека

верняк и.
16.12.2013 20:25
Марина К.

100 пудово-это я!
03.01.2014 13:37
Любовь.

Я горжусь собой!
02.01.2014 15:26
ОЛЕГ

ЕТА ТОЧНА ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
16.07.2014 03:21
зульфия

Прямо в яблочко, хоть один правдивый гороскоп попался, а то в других гороскопах сами себе противоречат, то водолей такой, а в другом совсем другой, а этот точно описал. Спасибо
21.10.2014 14:50
элла

Водолей великии люди.это все про меня.
24.12.2014 13:40
Ксения

Со многим согласна, но словосочетание "быстро думает" - это явно не обо мне. В моей голове всё и всегда поддаётся тщательному анализу так, что иногда даже не могу оперативно среагировать на явную несправедливость. Всё размышляю: как, зачем да почему?
08.02.2015 11:55
серый

Про меня



14.02.2015 15:27
ирина

Да, попадание 91%. Не согласна с тем, что на практике меньше 30%. Вот хотя бы 50% это точно. Но описано всё ОЧЕНЬ точно. Давно такое искала.
07.06.2015 13:51
Диана

Мне стало страшно, но это реально про МЕНЯ!
19.06.2015 21:55
Наталья

Браво!!! 100% попадание в моего хорошего друга!!! Буду знать!!! Благодарю !!!
30.06.2015 11:13
Водолей

Вы все правельно описали.

А теперь задам вопрос-

Как именно водолею осуществлять свои идеи. Какой знак зодиака может мне в этом помочь?
Если Я генератор идей, то должен быть знак который идей не имеет, но делать умеет.

Помогите пожалуйста, Это может изменить жизни многих водолеев! Надоел пасивный вид жизни.

Парой идея настолько логически продуманна, на много лет вперед, что боюсь чего либо делать.

спасибо.
29.08.2016 16:09
ЛЮДМИЛА

100% ПОПАДАНИЕ вСЕ ПРО МЕНЯ
09.01.2019 20:21
Улькер

Во первых вы не угадал с тем , что я не высокомерна а так все ОК 90 % угадал из моей личности . Браво !!!!


Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери