RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Продам :: Купити книгу Науковий підхід психономії Основи природної психології

Купити книгу Науковий підхід психономії Основи природної психології

25.06.2018
Переглянуто: 9720
Категорія: Продам

Василь Самолюк

Науковий підхід психономії

Основи природної психології

 

Ця новітня наукова розробка системи парадигми психології людини створена в Україні.

У цій праці детально висвітлюються засади природної психології. Освоєння цих базових знань і вмінь дозволяє професійно діагностувати психологічні властивості стану індивідуумів і спільнот, професійно вести діалог з будь-якою аудиторією, застосовувати в практиці громадських взаємин як інструмент технолога психології. Знання цієї праці ефективні для розвитку власної самоорганізованості й підвищення відповідальності в суспільних і ділових взаєминах.

Видання розраховане на учнів, студентів, а також усіх, хто цікавиться природною психологією й прагне дізнатися більше про можливості людини. Матеріали праці розкривають читачеві знання для динамічного й ефективного саморозвитку особистості, своїх здібностей і можливостей, а також для підвищення якості товариських, сімейних, ділових наукових, суспільних відносини.

У праці містяться енциклопедичні матеріали психологічних типів характеристик людей з урахуванням мислення, поведінки людини й ставлення до неї суспільства; 1728 варіантів для тестування людей за датами народження.

Книжка обсягом 624 сторінки має п'ять частин: Передмова, Вступ, Виклад, Практичні настанови, Потенціал людини і суспільства. У комплекті з книжкою – чотири таблиці формату А1, на яких відображені три елементарні і одна періодична системи науки психономії. 

Вартість книги «Науковий підхід психономії Основи природної психології» - 220 000. 00 грн.

Книги надруковані в обмеженій партії у місті Миколаїв. З міста Миколаїв книга набуває собі власника з автографом такого змісту:

  "Имя Отчество Фамилия с уважением от автора Самолюка Василия Леонидовича г. Никалаев 31 Августа 2022 г. 11.30 часов". Свої контактні дані надсилайте на електронну адресу: psychonomycom@gmail.com


Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери