RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Діва- гороскоп знаку Зодіаку, його природна психологія

Діва- гороскоп знаку Зодіаку, його природна психологія

01.06.2012
Переглянуто: 36246

Діви в суспільних відносинах природно схильні займати позиції активістів серед основ суспільства. Їхні почуття самолюбства часто напружені самокритичністю. Критика від оточуючих уявно і болісно переноситься ними. Тому люди знаку Діви намагаються у відносинах діяти на випередження. Їм доводиться вдаватися в подробиці своїх передчуттів, з метою передбачати спрямованості поточних відносин з людьми. Дані люди здатні вимотувати співрозмовників докладними ймовірностями тим затронувших їх увагу. Діви максимально довіряють своїм передчуттям, внаслідок чого схильні ігнорувати свої логічні протиріччя або протиріччя взаємодіючих людей. Люди цього знаку Зодіаку схильні створювати в суспільстві напружену атмосферу, схильні зачіпати гідності взаємодіючих людей, натискаючи критикою на самолюбство оточуючих. Даний людина, як суцільна енергія, здатний виділяти масу сил ініціативи.

Увага людей знаку Діви направлено до досягнень у майбутньому часі. Для них важливо те, чого вони досягнуть у майбутньому за допомогою поточних відносин. Вони здатні різко змінити свою поведінку в стосунках, якщо втрачається перспектива результатів або досягнень. Їх увагу безперервно знаходиться на вістрі поточних передчуттів того, куди буде направлено розвиток поточних відносин.

Уява Діви формується з почуттів, після людина трансформує їх у думці, волю принципових дій і в логіку слів. Тому при великих швидкостях у відносинах з людьми може не встигати за взаємодіючими.

У психологічному вампіризмі люди знаку Діви імпульсивні споживачі сил свідомості. Вони схильні імпульсивно псувати настрій взаємодіючим і близьким людям. Такими діями люди цього знаку Зодіаку самостверджуються. Вони інстинктивно схильні перевіряти силу свого впливу і впливу на суспільство своєї присутності. Діви схильні вести відносини з людьми тактично, діючи на випередження. Результати їх дій часто створюють роздратування психіки у конкуруючих з ними людей. Дані люди майже завжди в стосунках з людьми надмірно демонструють свою перевагу. Діви в суспільстві своїх відносин обирають людей, з якими намагаються конкурувати, імпульсивно критикуючи обрану сторону. Дане поведінку вони проявляють для особистої стимуляції і мотивації, щоб бути краще і не розслаблятися у відносинах з людьми.

Людина даного знаку Зодіаку настільки самозакоханий, що, буває, без розбору ні в чому собі не відмовляє. Діви здатні заради того, що їм подобається переступати через інтереси близьких і взаємодіючих людей. Даний людина стурбована самоствердженням в суспільних відносинах, через це він часто створює нестерпно напружену атмосферу серед взаємодіючих людей. Їх ставки на майбутні досягнення не завжди виправдовуються результатами, тому вони часто потрапляють під залежність від ресурсів та рішень взаємодіючих.

Людина знака Зодіаку Діви надмірний у своїх діях і відносинах в суспільстві. Він схильний довгостроково відмовляти собі багато в чому, після надмірно наганяти втрачене раннє. У багатьох відносинах схильні виявляти обжерливість, особливо до досягнень і результатів. Вони схильні загальні результати привласнювати собі. В результаті - зіпсовані відносини з взаємодіючими людьми. Через обжерливості в ділових відносинах у них багато конфліктних ситуацій і негативних історій в досвіді самореалізації.

Дані люди здатні старанно ставитися до своїх справ. Діви в усіх відношеннях грунтуються на силу і чітко дивляться, де основи сили в тій або іншій темі занять. Людина цього знаку намагається догодити вищим членам суспільства своїх відносин. Їх особливі якості корисні для суспільства проявляються в себелюбство.

Люди цього знаку Зодіаку важко переносять будь-яку критику, спрямовану на їх адресу. Критика, спрямована на їх адресу, гасить в них сили самолюбства, через це вони завжди захищаються нападом не вникаючи, чи є користь від критики чи ні. Зауваження чи критика на адресу Діви може миттєво формувати конфлікт і конкуренцію, навіть серед близьких і доброзичливих людей. Вони люблять, щоб їх хвалили і ставили у приклад для їх оточення. Такими діями взаємодіючі люди можуть маніпулювати цим знаком.

Діви займають плідні позиції всередині колективу, вони ефективно взаємодіють між ядром колективу і його зовнішніми представниками. Їм складно вести зовнішні або офіційні відносини від імені колективу. Також не можуть бути стабільним центром у вигляді ядра, навколо якого взаємодіє колектив.

Більш конкретну інформацію і на детальному рівні ви володієте можливістю освоїти в платних програмах:

"Сканер індивіда" - приклад відповіді програми на запит

"Вінець освіти" - приклад відповіді програми на запит

Автор: Самолюк Василь Леонідович. 



Коментарі

22.06.2013 20:21
Enver

Точно про меня)
20.03.2014 05:03
Галина Васильевна

Прочитала о своём знаке зодиака. Более чем с половиной я не согласна, так как во мне не присутствует более этой половине. Я бы сказала противоречия что есть во мне и что написано


Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери