RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  

Гороскоп

24.04.2012
Переглянуто: 13463

Гороскоп - це стародавня технологія психологічного аналізу складу характеру особистості і властивостей впливу на нього навколишнього середовища. Гороскоп стандартизує властивості впливу кіл часу на пристрій людини і стандартизує певні відрізки часу в них. Також гороскоп характеризує властивості відносин часових відрізків між собою. Для того щоб скласти гороскоп на людину необхідно знати точний час його народження, число, місяць і рік.

У момент народження людина вступає в життя навколишнього світу індивідуумом і в цю мить він сканує поточний настрій навколишнього середовища і суспільства.

Суспільство і природа Землі управляються часом сезонів. Кожна людина відчуває зміни сезонів, при цьому намагається адаптуватися під них. Людина все своє життя адаптується під сезони тимчасових змін і складання гороскопу один із заходів його адаптації.

Людина на свій гороскоп здатний впливати, тобто змінювати властивості і показники гороскопу, але для цього йому необхідно дуже добре працювати над собою і суспільством свого оточення.

Гороскоп дозволяє людині перейнятися в пристрій себе як особистості і зрозуміти закони і механізми своїх відносин з людьми. Для таких можливостей людині потрібно зрозуміти формули і закони, за якими формуються інформаційні матеріали гороскопів.

Цифри дати народження і поточного часу є основою для складання гороскопу. Кожна цифра в складанні гороскопу відповідає за певні функції в психології людини. Доба складається з 24 годин і діляться на дванадцять відрізків по 2:00. Кожні дві години володіють своїми кордонами і властивостями. Деякі дорослі люди знають, що від часу доби залежить метаболізм людини. Уявіть собі те, що в момент народження час доби впливає на формування світогляду людини. Від добового часу народження людини залежить його рівень світогляду, психіка та метаболізм. Число місяця народження впливає на динаміку добової самореалізації. Місяць Зодіаку впливає на методичність поведінки людини. Рік народження впливає на умови навколишнього середовища і ставлення оточуючих людей до даної особистості.

Багато хто з нас чули, користувалися або щодо розбираються в нумерології. В нумерології використовуються цифри дати та року народження людини для того, щоб скласти на нього гороскоп. Деякі великі математики створювали такі системи і деякими з них суспільство користується і сьогодні. Нумерологія прив'язана до дат народження людини і цифрам поточних дат. Цифри часів відображають властивості і закони сезонів. Тому ми можемо розподіляти на сезони одну добу, один місяць, один рік, дванадцять років. За допомогою даних сезонів складаються гороскопи.

У програмах «Сканер індивіда» і «Вінець освіти» за часом доби, даті числа місяця і року народження формується тривимірний гороскоп. У тривимірному гороскопі за допомогою часу доби визначається рівень і властивості світогляду людини. За допомогою числа місяця визначається тактичний рівень поведінки людини і за допомогою роки його народження визначається рівень умов в обставинах, тобто відношення навколишнього світу до людини і оточуючих людей.

Людина володіє можливістю миттєво отримати на себе гороскоп по своєму знаку Зодіаку, так само за своїм році народження і, не чекаючи для себе, отримати гороскоп по своєму добовому часу народження.

Автор: Самолюк Василь Леонідович. 



Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери