RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Гороскоп і його природа впливу на життя людини

Гороскоп і його природа впливу на життя людини

13.04.2012
Переглянуто: 27855

Багато хто з нас з юного віку зустрічають слово гороскоп і деякі намагаються корисно використовувати для себе знання з цієї теми. Звідки беруть знання укладачі гороскопів, безумовно не один технолог в цій сфері не здатний пояснити, так як сам користується формулами, які дійшли до нас від стародавніх цивілізацій нашої планети. Технологи гороскопів намагалися і намагаються надати наукові підстави своїм працям, але при всьому їх намаганні прагматичних результатів поки ніхто не досяг.

Гороскопи складають люди, грунтуючись на дати народження людини і їх поточний вік, також враховують поточне вплив часу на людину і суспільство. Гороскопи, в основному, пов'язані з наукою впливу часу на живі організми і людину. Але складно зрозуміти за рахунок яких законів і сил природи відбувається вплив на фізичному рівні. Науковий світ досяг розуміння, що час впливає на людей як з зовнішнього світу, так і зсередини людини. Зовнішній вплив часу ми можемо помічати неозброєним поглядом завдяки відбувається навколо нас змінам. Час проявляє ефекти змін в таких властивостях, як день і ніч, весна, літо, осінь і зима. Внутрішнє вплив часу людина відчуває почуттями свого організму, плином думок уяви.

Гороскопи можна порівнювати з технічними характеристиками внутрішнього стану та настрою людини, його методичності застосування свого настрою в навколишньому середовищі і взаємодії з іншими людьми. Виходить так, що складений на людину гороскоп являє собою технічні параметри його психологічних схильностей, а точніше пристрій його інстинктів. Людина, свідомо вивчаючи свої інстинкти, здатний на них впливати і, відповідно, змінювати технічні характеристики свого гороскопу.

Ефект впливу часу на живі організми і людину називається генної адаптацією. Ефекти генної адаптації розкривають закони зв'язків внутрішньої сили життя живих істот у відносинах з середовищем їх проживання.

На підставі досліджень російських учених склалося отримати результати знань того, що якщо змінити умови навколишнього середовища проживання (магнітне поле, атмосферний тиск) заплідненої ікри жаб, то відбувається мутація і з ікри виростають шестілапние жаби, які швидко гинуть.

Виходить те, що живі організми не містять в собі всіх необхідних кількостей інформації для життя! Виявляється, що інформація житті загальна для всіх живих істот, а живі організми переважно являють собою антени і передавачі.

Гороскопи з різною якістю розкривають програмні налаштування людини і не кожна якість методик гороскопу може бути корисним або ефективним для людини. Тому якщо є програма, то і є можливість перенастроювати її на бажані режими властивостей і здібностей самореалізації людини.

Існуючі гороскопи не розвивають людини, а затискають його в рамках його інстинктів закладених народженням. Можливо, це одна з причин в силу якої багато людей ігнорують дану тему і не бажають порушувати цикли свого розвитку.

На базі науки психономії створені автоматичні програми, які в деякому роді можна порівнювати з гороскопом, який спрямований своїми матеріалами на розвиток людини.

Щоб людина розвивалася, для цього йому необхідно його бажання, після - точне знання свого поточного психологічного стану, а саме: особисті переваги, слабкості інстинктів і психології характеру. «Сканер індивіда» і «Вінець освіти» ефективні для розвитку людини і точні в діагностиці поточного психологічного стану людини. Технолог цих програм максимально наблизив інформацію до прагматичної викладу, завдяки цьому користувачі можуть особливо ефективно використовувати запити в своєму житті.
Далі ...

Автор: Самолюк Василь Леонідович. 



Коментарі

25.03.2016 07:01
гульсасак

класс в точку


Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери