RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Козерог- гороскоп знаку Зодіаку, його природна психологія

Козерог- гороскоп знаку Зодіаку, його природна психологія

31.05.2012
Переглянуто: 33566

Козеріг у суспільних відносинах природно схильний займати позицію основи фундаменту. Його мегачувствітельность поточних подій дозволяє йому бачити максимально точно поточні сили і слабкості в темах його занять. Козеріг не завжди здатний пояснити словами своє розуміння. Він, спілкуючись, вдається в подробиці деталей, цим миттєво вимотує увагу співрозмовника, навіть швидкоплинними темами. Козеріг максимально довіряє своїм почуттям, віддаючись їм, схильний ігнорувати свої логічні протиріччя або логічні протиріччя взаємодіючих людей. Людина знака Зодіаку Козеріг здатний вибухати як вулкан змітаючи навколо себе відносини з людьми, і навіть ті відносини, від яких залежить його розвиток в суспільстві. Буває навпаки, Козеріг як скеля застиглого вулкана ігнорує чуттєвість оточуючих людей. Люди цього знаку Зодіаку максимально віддаються справах і відносинам, які зайняли їх увагу.

Увага людей знака Козеріг направлено на події поточного часу. Для них особливо важливо те, що відбувається в даний момент. Людина цього знаку по даному моменту здатний робити об'єктивні рішення, поміняти свою думку і спрямованість своїх позицій. Його увагу безперервно знаходиться на дотепники поточних подій, він віддається почуттями реальному часі.

Уява Козерога формується з почуттів, після він їх трансформує в думці, волю принципових дій і в логіку слів. Тому при великих швидкостях у відносинах з людьми може не встигати за взаємодіючими.

У психологічному вампіризмі люди знака Козеріг донори почуттів сили свідомості. При психологічної конкуренції люди цього знаку намагаються задавити конкурента своїм достатком почуттів і тверезості свідомості. Для психіки багатьох людей іноді занадто важка сила тверезості свідомості Козерога. Тому зіткнувшись з Козерогом людина намагається уникати його або ігнорувати. Людині цього знака досить присутнім в суспільстві, щоб збільшилася свідомість даного суспільства.

Даний людина в силу своєї свідомості здатний бути надмірно суворим до себе і до оточуючих людей. Він легко здатний потрапляти під вплив суспільства, в якому присутня. Віддаючись своїми почуттями подіям в суспільстві свого знаходження, даний людина схильна не розрізняти інформацію середовища свого знаходження від інформації особистих позицій. Дані люди зливаються зі своїм оточенням в одне ціле, за допомогою їх чутливості. Тому потрапляючи в негативний суспільство, швидко приймають неприйнятне для своїх позицій і поглядів на життя.

Люди знаку Зодіаку Козеріг дуже скупо ставляться до своїх потреб і потреб. Вони багато в чому відмовляють собі і здатні заощаджувати в таких дрібницях, які можуть бути не видимими для оточуючих людей. Таким чином, сильно ущемляють себе і взаємодіючих людей. При цьому їм важко конкурувати з людьми, які проявляють великі або масові запити у відносинах з ними. Козеріг часто поступається взаємодіючим або конкуруючим людям при їх великих запитах. Його психіка і увагу захоплені подробицями і дрібницями, а великі запити можуть п'яного його тверезість свідомості.

Дані люди здатні максимально відчути теми своїх занять, виявляючи в них сильні і слабкі сторони, частини і напрямки. Особливо відповідально ставляться до справи, як перед собою, так і перед взаємодіючими людьми. Вони здатні спрямовувати суспільство до тверезості, свідомості і до відповідальної поведінки.

Людина цього знаку Зодіаку чутливо сприймає стосунки з людьми і з багатьох подій схильний уявляти і переживати. Він схильний фанатично захоплюватися дрібницями життя, через це упускає контроль над чимось великим і глобальним. Даний людина здатна брати на себе зобов'язання, які не завжди може осилити, так як він в своїх розрахунках не формує резервні запаси. Через це іноді зупиняються його самореалізаціонние процеси.

Люди цього знака у відносинах суспільства займають положення регуляторів, як ядра атомів, навколо якого циркулюють події та взаємодіючі люди.



Більш конкретну інформацію і на детальному рівні ви володієте можливістю освоїти в платних програмах:

"Сканер індивіда" - приклад відповіді програми на запит

"Вінець освіти" - приклад відповіді програми на запит

Автор: Самолюк Василь Леонідович. 



Коментарі

29.01.2014 04:24
томирис

Конкретный гороскоп респект тем кто составлял!!!


Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери