RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Овен- гороскоп знаку Зодіаку, його природна психологія

Овен- гороскоп знаку Зодіаку, його природна психологія

03.06.2012
Переглянуто: 32498

Овен в суспільних відносинах природно схильний займати позицію лідера з амбіціями олімпійця. У нього мегаволевой потенціал, динамічно використовуваний ним для високої швидкості дій в поточних подіях. Дана властивість характеру дозволяє йому максимально точно бачити поточні можливості для дії і перешкод діям в темах його занять. Овен не завжди здатний пояснити словами своє розуміння, при шансі він схильний приступати до вирішення навислої над його відпочинком зобов'язання. Спілкуючись, він не вдається в деталі і подробиці, його цікавить, що необхідно зробити для досягнення певного результату. Овен максимально довіряє своїм принципам, вдач і здібностям діяти миттєво і динамічно. Віддаючись цим якостям, Овен схильний ігнорувати свої логічні протиріччя або логічні протиріччя взаємодіючих людей. Людина знака Зодіаку Овен здатний вибухати як вогонь, зносячи навколо себе відносини з людьми і навіть ті відносини, від яких залежить його розвиток в суспільстві. Буває навпаки - Овен, як згаслий вогонь, що поглинув усі ресурси своєї сили волі і матеріальні блага оточуючих людей, стає малорухомим. Люди цього знаку Зодіаку намагаються максимально швидко виконувати свої завдання, щоб залишалося більше часу для відпочинку і розваг.

Увага людей-Овнів направлено на події поточного часу. Для них особливо важливо те, що відбувається в даний момент. Людина цього знаку Зодіаку за фактом поточного часу здатний робити об'єктивні рішення, змінювати свою думку і спрямованість своїх позицій. Його увагу безперервно знаходиться на вістрі поточних подій, оперативними діями він віддається реальному часі.

Уява Овна формується з волі принципових дій, після він трансформує їх у думці, а далі в логіку слів і особисті почуття. Тому володіє великою швидкістю дій у відносинах з людьми і може випереджати взаємодіючих своєю визначеністю.

У психологічному вампіризмі люди знака Овен донори сили волі і проніцанія. При психологічної конкуренції люди цього знаку намагаються задавити конкурента достатком волі й фанатичним настроєм. Для психіки багатьох людей іноді занадто важка сила волі Овна і та раптовість, з якою він її проявляє. Тому зіткнувшись з Овном, людина намагається уникати його навіть візуально або використовувати у багато разів перевершують заходи протистояння. Людині цього знака досить присутнім в суспільстві, щоб збільшувати вольову активність даного суспільства.

Даний людина в силу своєї вольової активності здатний бути надмірно марнотратним. Він легко здатний пускати ресурси на вітер для активності суспільства, в якому присутня. Овен демонструє свої позиції лідера чи чемпіона. Дані люди зливаються зі своїм оточенням в одне ціле за допомогою свого вольового впливу на взаємодіючих людей. Свої переваги Овен демонструє з іронією, яка віднімає у багатьох бажання з ним конкурувати.

Люди знаку Зодіаку Овен схильні заздрити блискучим позиціях індивідуумів в суспільстві. Він легко потрапляє під вплив рекламованих дій і подій у своєму оточенні. Дані люди, скориставшись об'єктом своєї заздрості, схильні швидко зрозуміти, що вони відволіклися від більш важливих потреб. Бажання і рішення виявляються у них за фактом поточних відносин і подій. Через це Овни можуть ламати свої плани і порушувати угоди з людьми. Овен багато в чому заздрить оточуючим людям і це підштовхує його до дій особового розвитку і тематичного збагачення. У деяких людей цього знаку Зодіаку почуття заздрості занадто коливає їх гордість, що в підсумку виражається агресивністю, жорстокістю і садизмом.

Дані люди своєю увагою здатні максимально перейнятися в умови обставин і виявити в них можливості для своїх дій. Особливо сильно Овни здатні всіма силами віддаватися своєму або спільній справі. Вони здатні спрямовувати суспільство до вольового настрою і поведінки. Овен міцний у дружніх стосунках, так як друзів він вибирає по загальним етичним темам. Він не має справ з людьми інших звичаїв, тільки якщо такі люди чимось корисні йому і в такому випадку він терпить їх присутність біля себе. Люди даного знаку Зодіаку часто войовничі в своїй поведінці і здатні прищеплювати дані здібності взаємодіючим людям.

Овни схильні відбирати силою або за допомогою холоднокровного розрахунку чужі досягнення. Таким чином, позаду його досвіду, в минулому залишаються пограбовані, скривджені люди, які схильні при посильности покарати Овна. Тому Овни безперервно на старті приймати виклики від раннє переможених у конкуренції людей або переміщатися в суспільстві «козячими стежками», щоб уникнути небезпечних відносин і зіткнень в обставинах. Для своєї активності вони часто користуються знеболюючими і Психостимулюючі засобами і препаратами. Овен інстинктивно схильний втягувати себе в інтриги, садистськи тремтливе його нервову систему і взаємодіючих людей. Він розташований шукати на свою голову «адреналінові» події і відносини з оточуючими людьми.

Людина цього знаку у відносинах суспільства займає положення регулятора, як ядро ??атома, навколо якого циркулюють події та взаємодіючі люди.

Більш конкретну інформацію і на детальному рівні ви володієте можливістю освоїти в платних програмах:

"Сканер індивіда" - приклад відповіді програми на запит

"Вінець освіти" - приклад відповіді програми на запит

Автор: Самолюк Василь Леонідович. 



Коментарі

11.06.2013 18:05
мария

Меня зовут Маша. мне 9 лет. учусь в 3 классе.
Я думою точто сдесь пишут почти всю правду!
21.06.2013 12:50
Оксана

А я подписываюсь под каждым словом ))) Описание моего начальника и мамы.Живу как на вулкане.
03.07.2013 10:13
Виктория

всё полностью про меня каждое слово!
27.05.2014 15:14
Николь

Я по гороскопу овен, однако совсем не имею качества моего знака. Скорей я полная противоположнось овна :(
18.11.2016 18:38
Анастасия

Я овен, правда
15.03.2017 15:25
Лера

Всё правда


Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери