RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Рак- гороскоп знаку Зодіаку, його природна психологія

Рак- гороскоп знаку Зодіаку, його природна психологія

02.06.2012
Переглянуто: 39979

Рак природно схильний займати позиції, що впливають на увагу оточуючих людей. Його емоційність свідчить про великих кількостях неконтрольованої інформації мислення. Сильно розвинена уява цього знаку Зодіаку дозволяє йому користуватися інтуїцією. Він здатний раптово проявляти ініціативу або різко міняти орієнтири свого прагнення. Людина-Рак слабовілля, тому обставляється колективом вольових людей, які мало думають і багато роблять. Посилене уяву цієї людини проявляється підвищеною статевою активністю. Люди цього знаку Зодіаку часто бувають ставлениками або довіреними особами більш впливових особистостей. Рак особливо любить гроші, він, торкаючись їх, отримує насолоду і тому намагається займати положення в суспільстві, де протікають гроші хоча б через їх руки до іншим адресатам.

Його увага спрямована на події поточного моменту. Для нього особливо важливо те, що відбувається в теперішньому часі. Рак за фактом поточного часу здатний приймати рішення або змінювати свою думку і спрямованість своїх позицій у відносинах з людьми. Люди цього знаку уважні до голосу й інтонації співрозмовників. Через інтонацію вони детально переймаються в думки людей, в недомовлене інформацію.

Уява Рака грунтується на його бачення думок. Людина цього знаку абсолютно залежний від своєї уяви. Його достаток думок може сильно виснажувати в ньому вольовий потенціал. Дані люди бувають повільні через те, що пропускають тематику відносин через свою детальну логіку думок і ці дії можуть займати багато часу. Спочатку у них виявляються думки, після них вольові дії, потім логіка слів і на останньому місці почуття.

У психологічному вампіризмі люди під знаком Рака донори думок і уяви. Вони здатні в оточуючих людей посилювати контрастність думок. Також здатні прищеплювати свої думки взаємодіючим людям. Людина цього знаку Зодіаку здатний інстинктивно гіпнотизувати взаємодіючих людей, особливо своєю авторитарністю і нібито справжнім розумінням життя. У спілкуванні він намагається переконати співрозмовника своєю точкою зору, виробляючи такими діями нав'язування своєї думки, вводячи співрозмовника в мікрогіпноз.

Рак чемпіон серед знаків Зодіаку по здібностям обманювати оточуючих і взаємодіючих людей. Він переважно демонструє свою праведність, як відволікаючий маневр. В цей же час намагається діяти на випередження, в напрямках наживи і зміцнення своєї влади над взаємодіючими людьми. У конкуренції Рак нічим не гребує, він в обличчя може посміхатися і демонстративно проявляти доброзичливість, а спільного знайомого нав'язувати негативні думки про одного. Люди цього знаку Зодіаку легко привласнюють чужі здобутки, застосовуючи плагіат. Їх злочини бувають способом життя, а в суспільстві здатні виглядати показово праведними законниками. Дані люди часто присвячують себе злочинному світу, в якому їх жорстокість і насильство заохочується.

Через надмірну гордості люди-Раки можуть бути агресивними і жорстокими. При цьому ретельно приховують свої негативні властивості характеру. Їх позитивна здатність інтуїтивно вникати в різнобічні напрямки життя формує в них манію величі. Рак про себе найвищої думки, він іронічно ставиться до позицій інших людей. Його іронія підштовхує смехотворческі ставитися до багатьох цінностям громадськості. Він легко маніпулює негативними сторонами характерів людей і серйозно не сприймає їх праведність. Рак пишається тим, що здатний заводити в оману багатьох взаємодіючих. Дані люди у відносинах легко беруть на себе зобов'язання, щоб досягти чогось в даний момент. А досягнувши бажаного, намагаються ігнорувати свої попередні зобов'язання до тих пір, поки з них не видавлять їх як з тюбика.

Послідовність поведінки даних людей особливо корисна для відносин у суспільстві. Люди знаку Зодіаку Рак у всякій справі прагнуть з'ясувати для себе центральні, ключові точки, які послідовно з'єднують в одне практичне полотно. Його здатність вести довгі бесіди буває особливо ефективна для його суспільства. Завдяки його вмінню розжовувати теми, взаємодіючі здатні побачити і зрозуміти цілісність зайняла їх увагу картини. Рак образними клешнями поступово затискає конкурентів з кожної їх помилкою.

Уразливість людей цього знаку полягає в їх слабовільним характері і в захопленні відносинами з авторитетними людьми. Вольові люди такі як: Овен, Стрілець і, іноді, Лев здатні гіпнотизувати людей знаку Рак. Рак потрапляє в системну залежність від уваги людей стихії Вогню. Чутки в суспільстві його перебування можуть сильно дратувати його і вимотувати внутрішній вольовий потенціал.

Людина цього знаку Зодіаку у відносинах суспільства займає положення регулятора, як ядро ??атома, навколо якого циркулюють події та взаємодіючі люди.

Більш конкретну інформацію і на детальному рівні ви володієте можливістю освоїти в платних програмах:

"Сканер індивіда" - приклад відповіді програми на запит

"Вінець освіти" - приклад відповіді програми на запит

Автор: Самолюк Василь Леонідович. 



Коментарі

27.12.2013 17:03
человек

Отлично и в точку!
06.12.2014 20:20
Максим

Добрый ... Подскажите музыкальный инструмент подходящий для меня
28"06"1987...)
Большое вам спасибо, да описание просто в точку как ...
17.03.2015 19:04
Елена

Что-то похоже!
29.05.2016 18:54
Артур

Не со всем согласен! Совпадает прим. 30%.
12.11.2016 07:56
alifiya

Iam the one having cancer sign horoscope , i am thinking to be a psychologist ,will it proof harmful to me in future , or is this stream suitable for me
15.02.2019 22:56
Жаннета

Ну да, все правильно


Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери