RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Риби - гороскоп знаку Зодіаку, його природна психологія

Риби - гороскоп знаку Зодіаку, його природна психологія

02.06.2012
Переглянуто: 36744

Риби в суспільних відносинах природно схильні займати позиції інформованих членів суспільства. Їх мегаскорость роботи з інформацією дозволяє їм швидко досліджувати великі обсяги інформації. Риби не здатні відчути ту або іншу інформацію, вони поверхнево літають за темами своїх досліджень. Дані люди у всякій справі або темі для себе з'ясовують критерії крайнощів позитиву і негативу, а точна різниця при з'ясуванні займає надто багато чуттєвих сил. З цих причин Риби не соромляться плагіатскі скористатися чужими розрахунками або працями. Величезне значення в житті даних людей займає виховання, воно може стримувати у них інстинктивну безмежність. Ця людина прагне бути на пульсі інновацій у темах його занять і захоплень. Він здатний миттєво прийняти щось нове і відрізатися від своїх старих цілей і позицій. Риби не розуміючи себе, можуть проявляти жорстокість у стосунках з людьми, так як схильні до крайнощів, діючи від позитивних проявів до негативних проявів і навпаки.

Увага людей знака Риби направлено до досягнень у майбутньому часі. Для них важливо те, чого вони досягнуть у майбутньому за допомогою поточних відносин. Вони здатні різко змінити поведінку в стосунках, якщо втрачається перспектива майбутніх результатів або досягнень. Їх увагу безперервно знаходиться на вістрі поточних передбачень того, куди буде направлено розвиток поточних відносин.

Уява Риби грунтується на його бачення думок. Людина цього знаку абсолютно залежний від своєї уяви. Його достаток думок може сильно виснажувати в ньому вольовий потенціал. Дані люди бувають повільні через те, що пропускають тематику відносин через свою детальну логіку думок і ці дії можуть займати багато часу. Спочатку у них виявляються думки, після них вольові дії, потім логіка слів і на останньому місці почуття.

У психологічному вампіризмі люди під знаком Риби імпульсивні споживачі сил уяви. Вони схильні імпульсивно псувати настрій взаємодіючих і близьких людей. Такими діями люди цього знаку Зодіаку самостверджуються. Вони інстинктивно схильні перевіряти силу свого впливу і впливу на суспільство своєї присутності. Риби схильні вести відносини з людьми тактично, діючи на випередження. Результати їх дій іноді створюють роздратування психіки у людей, конкуруючих з ними. Даний знак Зодіаку демонструє свою перевагу у відносинах з людьми. Риби обирають в суспільстві своїх відносин людей, з якими намагаються бути в тематичному союзі, імпульсивно критикують їх, привертаючи до себе вольове увагу союзника. Таку поведінку вони проявляють для особистої стимуляції і мотивації, щоб бути краще і не розслаблятися у відносинах з людьми.

Риби схильні до жорстокості через слабкої чутливості до взаємодіючим людям. Для багатьох людей цього знаку в їх усвідомленні людина представляється об'єктом, що складається з шкіряного мішка містить м'ясо і кістки. Тому деякі з даних знаків Зодіаку здатні віднімати життя інших людей і після ні про що не шкодувати. Їх пасивність схиляє їх в залежність від взаємодіючих людей. Риби багато справи починають разом з кимось і часто відсувають партнера від загальних досягнень, привласнюючи результати собі. Вони слизько ведуть спілкування з співрозмовниками, перекручуючи смисли своїх цитат або відмовляючись від своїх слів. Риби схильні брати участь у поширенні чуток, вони можуть передавати далі суспільству неперевірену інформацію. Дані люди часто говорять про справедливість в житті людини, при цьому здатні вкрасти або відібрати чуже.

Лінь знака Риби проявляється від розпорошення їх мислення. Дані люди безперервно захоплені статистикою по корисним і марним напрямками в їх житті і в суспільних відносинах. Вони здатні захоплюватися аналітикою невиявленого майбутнього так, що не залишається сил уваги на поточну діяльність. Людей цього знаку Зодіаку часто підштовхують і змушують до дій близькі і навколишні люди. Риби здатні багато думати і мало робити, але думати вони люблять про майбутнє.

Даний людина володіє аналітичним складом розуму, він статистично обробляє великі об'єми інформації за короткий проміжок часу. Люди цього знаку Зодіаку бесфанатічни, даними настроєм здатні захищати суспільства своїх відносин. Серед Риб часто зустрічаються індивіди, які прагнуть до досконалості і довіряють Богу. Даний людина в безперервному пошуку істин життя. Він здатний поділитися з ближнім як дахом, так і корисною інформацією. Він здатний бути професіоналом у багатьох системах суспільства або напрямках культури.

Уразливість цієї людини полягає в його статистичної стратегії, він схильний приймати чужі позиції та точки зору, які в спілкуванні не здатний відстояти. Риби поверхнево сприймають інформацію і у спілкуванні з людьми, які переймаються на детальний рівень порушеної інформації, стають вразливими. Дані люди схильні безперервно розвиватися, вони здатні з першого разу приймати нововведення, відмовляючись від попередніх своїх позицій. Таким чином, постійно міняються як особистість зі своїми ідеалами. Через це взаємодіючі люди не можуть бути впевненими в стабільності позицій людей цього знаку Зодіаку. Так само Риби схильні легко спокушатися на чужі ресурси, коли їм довіряють їх взаємодіючі.

Риби займають плідні позиції всередині колективу, вони ефективно взаємодіють між ядром колективу і його зовнішніми представниками. Їм складно вести зовнішні або офіційні відносини від імені колективу. Також вони не можуть бути стабільним центром у вигляді ядра, навколо якого взаємодіє колектив.

Більш конкретну інформацію і на детальному рівні ви володієте можливістю освоїти в платних програмах:

"Сканер індивіда" - приклад відповіді програми на запит

"Вінець освіти" - приклад відповіді програми на запит

Автор: Самолюк Василь Леонідович. 



Коментарі

14.03.2014 11:54
Людмила

Прочитала естественную психологию знаков зодиака своих близких. Почти все правда.
12.12.2014 21:09
максим

Почти все верно супер молодцы!!!!
28.01.2016 23:09
Алла

Иногда жестко, но почти на 95% верно
17.12.2016 19:31
Виктор

Блин и как себя изменить, а то это же просто****** 100% правда


Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери