RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Стрілець- гороскоп знаку Зодіаку, його природна психологія

Стрілець- гороскоп знаку Зодіаку, його природна психологія

02.06.2012
Переглянуто: 32146

Стрілець в суспільних відносинах природно схильний займати позицію яскравого самовиражатися людини. Сенс життєвих відносин в нього заснований на грі з людьми і обіграванні людей. Він з усіма без винятку веде гру, це проявляється в строкатому зовнішньому вигляді, в модних фразах, в емоційних жестах. Стрілець принципово до нетверезого фанатизму віддається іграм свого життя. Він здатний випромінювати вольовий потенціал у відносинах з людьми, гіпнотизуючи ним взаємодіючих людей. Стрілець схильний фанатично захоплюватися усім, що йому подобається. А подобається йому влаштовувати ігри в любов. Стрільці здатні закохувати в себе людей, а після схильні втрачати інтерес до проигравшему об'єкту. Найефективніша гра людей даного знаку Зодіаку в дружбу, так як в дружбі він дарує друзям гарний настрій і свою увагу, а натомість витягує матеріальні блага. Стрілець здатний бути особливо уважним у стосунках, може сконцентрувати свою увагу на певній темі занять і виявити в ній все найкраще. Люди даного знаку здатні в пориві емоцій словесно обгидити всі без винятку, навіть те про що раніше відгукувалися позитивно, як про найпрекрасніше. Велика проблема Стрільця полягає в його фанатизмі, відсутності граней і будь-яких гальм в його поведінці і прагненні. Його часто зупиняють образні перешкоди у вигляді залізобетонної стіни або повне безресурсного стан.

Увага людей під знаком Стрільця направлено до досягнень у майбутньому часі. Для них важливо те, чого вони досягнуть у майбутньому за допомогою поточних відносин. Вони здатні різко змінити свою поведінку в стосунках, якщо втрачається перспектива майбутніх результатів або досягнень. Їх увагу безперервно знаходиться на вістрі поточних передбачень того, куди буде направлено розвиток поточних відносин.

Уява Стрільця формується з волі принципових дій, після він їх трансформує в думці, а далі в логіку слів і особисті почуття. Тому володіє великими швидкостями дій у відносинах з людьми і може випереджати взаємодіючих своєю визначеністю.

У психологічному вампіризмі люди знака Стрілець імпульсивні споживачі сили волі. Вони схильні імпульсивно псувати настрій взаємодіючих і близьких людей. Такими діями люди цього знаку Зодіаку самостверджуються. Вони інстинктивно схильні перевіряти силу свого впливу і впливу на суспільство своєї присутності. Стрілець схильний вести відносини з людьми тактично, діючи на випередження. Результати його дій іноді створюють роздратування психіки у конкуруючих людей. Даними дійствами він демонструє свою перевагу у відносинах з людьми. Стрілець по дрібницях не збагачується на оточуючих людях, він у своїх імпульсах споживання вириває по максимуму, намагаючись з одного разу отримати величезні результати.

Даний людина схильна розпорошувати свою увагу на захоплені теми, які для нього можуть бути марні. Через це у нього проявляється втому, що переростає в лінь. Стрілець занадто вимотує свою увагу, фанатично віддаючись своєму заняттю і упускаючи з видіння багато не менш важливе, а іноді і більш важливе. Даній людині простота, строгість і визначеність у суспільних відносинах буває нестерпна. Він схильний досягати свого войовничим або злочинним шляхом. Люди цього знаку Зодіаку часто пробують використовувати магічні технології для отримання бажаного результату і впливу на суспільство.

Стрілець здатний ефективно підтримувати увагою взаємодіючих людей, своєю присутністю подвоюючи сили уваги колективу. Даний людина здатна дарувати свою увагу взаємодіючим людям, яке проявляється в людях гарним настроєм. Він спрямовує увагу взаємодіючих щодо перспективи розвитку теми відносин. У нього виходить спостерігати за альтернативними інноваціями, з яких він вибирає кращі і рекомендує застосувати взаємодіючим в колективі своїх відносин. Стрілець ефективний у командному творчості, він як критик легко бракує неконкурентноспроможною ідеї та винаходи. Все, що він не здатний розкритикувати, пропускає без критики чи погоджується з такими темами.

Стрілець схильний поцупити чуже в оточуючих людей і це часто стає його вразливістю. Він поспішає і не бажає затримуватися на досягнутому і всякий шанс збагатитися роздивляється і вивчає, а іноді просто бракує і тікає. Люди даного знаку схильні фанатично захоплюватися темами своїх занять, вони іноді як діти захоплені обраною справою. Алкоголь чи інші які активізують кошти легко стають їх пристрасть, вони знесилюватися їх волю і руйнують здоров'я. У людей цього знаку Зодіаку часто слабшає зір через фанатичного перегруза своїх очей. Їх схильність вирвати куш з обставин, по-різному може реалізовуватися. Іноді ініціативної роботою і узгодженістю із взаємодіючими людьми, а іноді легковажно, будучи короткочасно при владі над ресурсами спокушаються на левову частку з них. Конкуруючи з людьми, людина знаку Зодіаку Стрілець не бачить меж на чаші терезів дипломатії, він схильний виявляти від себе надмірні виклики опонентам. При цьому рідко здатен вкласти відповіді на свої виклики. Його ігрове поведінка легко переходить в реальний світ свідомих відносин, в якому не все піддається фанатичним методам, а люди дотримуються своїх і суспільних правил і законів.

Стрільці всередині колективів займають плідні позиції, вони ефективно взаємодіють між ядром колективу і його зовнішніми представниками. Їм складно вести зовнішні або офіційні відносини від імені колективу. Також не можуть бути стабільним центром у вигляді ядра, навколо якого взаємодіє колектив.

Більш конкретну інформацію і на детальному рівні ви володієте можливістю освоїти в платних програмах:

"Сканер індивіда" - приклад відповіді програми на запит

"Вінець освіти" - приклад відповіді програми на запит

Автор: Самолюк Василь Леонідович. 



Коментарі

30.10.2013 10:03
Владимир

Мне нравится - все точно и определенно


Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери