RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Телець- гороскоп знаку Зодіаку, його природна психологія

Телець- гороскоп знаку Зодіаку, його природна психологія

01.06.2012
Переглянуто: 37750

Телець природно схильний створювати натовп, в якій намагається приховати свою вразливість. Його почуття страху часто вводить його в скуте стан. Люди цього знаку Зодіаку практично все своє життя намагаються перебороти свій страх. Їх нахабне поведінка проявляється в силу опору скутості і внутрішнього переживання. Дріб'язковість Тельця може проявлятися у всьому, чого торкається він своєю участю та увагою. З боку оточуючих слажівается видимість того, що він у всьому потребує. У нього підвищений інстинкт турботи про резервних ресурсах, який застосовує у всьому і з усіма.

Телець дуже докладно сприймає навколишній світ. У спілкуванні він вдається в деталі і настільки дрібні враження, що в результаті швидко вимотує увагу своїх співрозмовників. Люди цього знаку Зодіаку часто рівняються на авторитет, особливо кримінальний. Вони самі намагаються стати авторитетом. Від них часто проявляється грубість у ставленні взаємодіючих людей. Так чинять з розрахунком на випадок, а раптом пройде. Якщо хтось перешкоджає, то різко змінюють свою політику і манери, інколи можуть злякатися.

Телець своїми почуттями багаторазово прокручує минулі події, вражаючи себе ними або залучаючи враженнями увагу співрозмовників. Часто співрозмовники перебивають його, не дослушівая історії вражень, цитовані людьми цього знаку Зодіаку. Він часто стомлює своїх співрозмовників деталізованими розповідями минулих подій.

У Тельця у відносинах з людьми проявляється настільки багато логіки, що він здатний чинити механічного, не вникаючи в те, що дане логічне дія може бути вже неактуальним. На основі надмірної логіки він може не в такт діалогу застосовувати масу приказок і чужих цитат, нав'язуючи їх увазі співрозмовника.

У психологічному вампіризмі люди знаку Телець є постійними вампірами. Дані люди налаштовані постійно вбирати увагу оточуючих людей. Ця людина часто вражаючий минулими подіями свого життя. Близьким, знайомим і оточуючим людям він нагадує і освіжає їх колишні невдачі, помилки і програші. Тельцю іноді досить бути присутнім в суспільстві, щоб нагадати про невдачу взаимодействующему людині. Людина даного знаку Зодіаку спрямовує свою увагу та увагу оточуючих в глибини минулих подій. Він надмірно займає свою увагу минулими подіями, прокручуючи багаторазово одні й ті ж старі платівки зі своєї пам'яті. При цьому, не виробляючи ніякої користі для справжніх подій або майбутніх. Телець, прокручуючи старі платівки, в суспільстві вбирає життєдайне увагу слухачів і від даних дій відчуває себе бадьоріше, сильніше і здоровіше, а взаємодіючі слабшають у всіх напрямках їх самореалізації.

Людина даного знаку Зодіаку надмірно жадібний, він збагачується в кожному шансі, часто навіть в аморальному. За допомогою грубості і нахабства Телець отримує задоволення, навіть пишається своєю поведінкою і досягнутими результатами своєї поведінки. Дані люди не вважаються з бажаннями і розуміннями суспільства, вони поступаються іншим людям тільки як чудовою силі або з метою спекуляції. Телець, щоб досягти своєї логічної мети, не погребує жодними можливими засобами. Вся політика даної людини заснована на суцільний корисливості. Благі справи робляться ними для того, щоб потім привертати увагу людей і з першим шансом збагатитися на них.

Телець пристрасний, він не здатний відмовляти собі в приємному і бажаному. Він легко потрапляє під вплив алкоголю, наркотиків, а статева одержимість може контролювати його мислення. Чоловіки цього знаку часто в гонитві за стадом жінок, для них важливо кількість, ну а після і якість. Хтиві у людей цього знаку Зодіаку часто відключає їх розум. Такими діями вони знесилюватися себе, через це стають неконкурентоспроможними в суспільних відносинах. Коли Тельці знаходяться в слабовільним стані, то ними можуть легко управляти навколишні люди. Заради ресурсів Телець легко схиляється під владу джерел ресурсів.

Завзятість у роботі часто виправдовується у людей цього знаку Зодіаку. Вони особливо ефективні, коли створюють добродушну атмосферу відносин в колективі. Вони здатні створювати натовп, який часто стає реалізаційними колективом. Телець послідовно спрямований до кінцевих результатів, це якість не дозволяє йому заплутатись в ідеях суспільства.

Страх даних людей за себе, як за живий організм, величезний, він часто відчуває себе скутим і навіть паралізованим від страху. Його докладний сприйняття життя через почуття вражень управляє ним. Він бажає повторити в сьогоденні і в майбутньому свої враження з минулих подій. Телець намагається стихійно оскаржувати позиції паралельних лідерів в суспільстві своїх відносин, за допомогою своїх пропозицій, які можуть поступатися в якості. Він може легко потрапляти під вплив потреб натовпу. Дані люди прагнуть бути царьками серед нижчих верств суспільства, часто за їх рахунок.

Людина знака Зодіаку Телець різні події життя оцінює по їх зовнішніх проявах. Йому складно перейнятися в приховані, невиявлені структури і факти теми, займаної його увагу та розуміння. Він чітко зауважує зовнішні кордони поля діяльності і впливу взаємодіючих людей. Телець особливо уважний щодо зовнішніх кордонів, які явно проявлені в суспільстві. На всякі теми він дивиться з зовнішніх позицій. Тому прекрасно здатний вести зовнішні, офіційні відносини від імені колективу.


Більш конкретну інформацію і на детальному рівні ви володієте можливістю освоїти в платних програмах:

"Сканер індивіда" - приклад відповіді програми на запит

"Вінець освіти" - приклад відповіді програми на запит

Автор: Самолюк Василь Леонідович. 



Коментарі

26.03.2014 16:13
Олег

Вы уж совсем сделали нас корысными Сколько себя помню, преследую высокие цели Может в детстве, похож немножко Правда я родился в год Тигра и я счастлив быть таким
29.05.2014 23:37
МАМА

УЖАСС!!ВОТ ЭТО ХАРАКТЕРИСТИКА!!!!!!!!ЕСЛИ ЧЕСТНО,Я ПЕРВЫЙ РАЗ ТАКУЮ ЧИТАЮ!!!
18.06.2014 21:58
Юлия

Боже. Ужас какой. Не надо значит доводить нас до токого состояния. Злые. Да корыстные
19.10.2014 11:17
Тинззз

Не нудные мы... просто у нас слишком хорошая память, чтобы рассказывать кратко. И не корыстные. Я, персонально, Стараюсь больше делать для близких. И не приземлённые вовсе. Совсем мы, что ли, монстры?
03.01.2015 13:17
снаке

Я родился под знаком телец совпадения % 30
31.10.2016 20:58
Наталья

Согласно 90%
31.10.2016 21:06
Наталья

Согласно 90% так приблизительно и есть. Но мы любим помогать людям особенно когда есть деньги. Я много помогала но меня ограбили на следующий год как умер муж. Всю жизнь работали а теперь...............
18.05.2017 20:34
Саня

Натали. Я стобой полностью согласен, людям мы всегда готовы придти на помошь, я сам по себе знаю. Родился я 1 мая в год дракона.
02.01.2019 18:52
фериде

Четко идёт по характеру,Danke sch?n 80процент
05.06.2019 07:07
Ірина

Телець. Щастя
05.05.2020 09:23
Елена

знаю близко тельцов. полностью соответствует насчет расчетливости, корысти и морального вампиризма. причина этому их глубинные комплексы. прийти на помощь -да, но скорее для них это поспешный шаг, чем осознанное действие.даже здесь могут все передумать взвесив.
принизить людей, напомнать прошлые промахи и мелкие недочеты-хлебом некорми. это их сущность.потом могут извиняться, после того как ноги вытрет.хорошие черты них оже есть, здесь они не очень раскрыты.


Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери