RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Три світи і триєдність людини(Частина IV. Цілісність світів)

Три світи і триєдність людини(Частина IV. Цілісність світів)

10.12.2012
Переглянуто: 8058

Людина від народження через свою увагу вбирає інформацію з навколишнього середовища, званої астральним світом. З дорослішанням деяка частина інформації з досвіду життя людини застосовується ним в поведінці, виробляючи зміни в матеріальному світі. Даний процес відбувається через увагу даної людини, яке ми називаємо центром його духовного світу. Поведінка людини залишає за ним сліди в матеріальному світі, на основі залишених ним слідів оточуючі люди формують до нього своє ставлення, яке називається астральним впливом.

Людська увага є суттю особистості людини і складається з цілісності трьох світів, ним, в ньому і з нього людина взаємодіє з трьома світами. Три світу складаються із законів впливу на увагу людини. Вплив світів відбувається в позитивному і негативному прояві. Приміром, негативний вплив астрального світу на психологію людини проявляється в шизофренії через виснаженості уваги, а позитивний вплив - в логічності, інтелектуальних властивостях, послідовності мислення. Матеріальний світ негативно впливає на психологію людини депресивним станом через виснаженості уваги та інших ресурсів, а позитивно впливає твердістю свідомості, посилюється поточними фактами візуального прояву матерії і здатністю людини робити зміни на візуальному, матеріальному рівні. Духовний світ негативно впливає на психологію людини станом параної через виснаженості уваги щодо предвиденья майбутніх, неминучих подій, а позитивно впливає психічної заряженностью, поточної Натхненний досягти бажаних, майбутніх проявів, видимих ??цілей і планів.

Стихійне вплив світів відбувається автоматично з моменту народження людини. Кожен із трьох світів складається з дванадцяти знаків. У момент народження людині присвоюється по одному знаку від кожного світу (в сумі три). Дані знаки необхідні людині для сприйняття зовнішнього життя, для самостійної поведінки і для взаємовідносин у суспільстві. Знаки народження формують закони рівнів, супутніх певної спрямованості цілей життя людини, тактичної схильності в поведінці, впливу на настрій суспільства свого оточення. Людина за допомогою знань закономірностей і правил впливу часу на народження людей може перейнятися своїм розумінням в те, що закладено в нього природою споконвічно. Так само в те, чого може він досягти в своєму подальшому розвитку, спираючись на сплановані цілі з спіткати знань про самого себе і про триєдиного світі свого життя.

Стратегія знаків народження людини формує триєдиний світ людини, і ми розділимо кожен із світів на певні знаки і їх круги часу впливу.

Астральний світ належить східним знакам двенадцатігодового циклу впливу, рік народження людини формує його рівень і закони астрального впливу.

Матеріальний світ належить зодіакальним знакам річного впливу, місяць народження людини формує його рівень і закони матеріального впливу.

Духовний світ належить східним знакам добового впливу, двогодинний відрізок часу народження людини формує його рівень і закони духовного впливу.

Людина здатна розвиватися, володіючи необхідними знаннями, умовами і засобами. Розвиток людини починається з його розуміння, а після продовжується здатністю застосувати в практиці дій своє розуміння і полягає жнивами плодів свого розвитку. Нам необхідно оцінювати свій розвиток за кінцевими результатами, які почасти виявляються відгуками оточуючих і взаємодіючих людей. У думках ми бачимо речі і події по одному, в практиці відчуваємо по-іншому, а оточуючі люди бачать і відчувають по третьому одні і ті ж речі і події. Кожна точка зору важлива по-своєму і при сумісності формує універсальний погляд і можливості для розвитку людини.

Людина володіє можливістю прискорено розвивати свою особистість за допомогою знань і технологій, наданих Наука психономія. Елементарна таблиця науки психономії розкриває базові властивості та якості мислення, поведінки та взаємини оточуючих, закладені в людину природою його народження. Елементарна таблиця № 2 розкриває методичні властивості людини і його тактовність, закладені природою народження. Періодична таблиця науки психономії № 3 розкриває властивості умов розвитку людини в кожному році його життя до 144 років. Елементарна таблиця № 5 розкриває властивості мислення та світогляду людини. Всі матеріали сайту www.psychonomy.com.ua супроводжують розвитку особистості людини і зміцненню гармонії в суспільних відносинах.

Особливе значення для розвитку людини представляється програмами «Сканер індивіда» і «Вінець освіти». Дані програми миттєво розкривають пристрій людини у тривимірному викладі. Програма «Сканер індивіда» на запити видає відповідь, що розкриває тривимірну психологію людини, його поточні природні властивості характеристик мислення, рівень світогляду, тактичну методичність поведінки і реакцію у відносинах взаємодіючих людей. «Вінець освіти» на запит видає відповідь, що розкриває тривимірну психологію людини, його базові природні властивості характеристик мислення, рівень світогляду, тактичну методичність поведінки і реакцію у відносинах взаємодіючих людей. Програми «Сканер індивіда» і «Вінець освіти» на запит за параметрами часу народження людини миттєво формують індивідуальну книгу про психологічний пристрої людини. Відповіді програм дозволять людині перейнятися в властивості і закони впливу трьох світів в певному людині.

Автор: Самолюк Василь Леонідович. 



Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери