RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: У 2012 році 21 грудня 23 : 00 набуває чинності нова ера Водолія

У 2012 році 21 грудня 23 : 00 набуває чинності нова ера Водолія

13.12.2012
Переглянуто: 28078

З історичних коренів людських цивілізацій збереглася безліч корисних знань про буття людини, про структури суспільства та про культурах розвитку суспільних відносин індивіда. Паралельно з багатьма завданнями того життя людство намагалося й намагається перейнятися до законів влаштування свого життя і в закони будови умов навколишнього середовища. Людині доводилося і доводиться у всякій своєї діяльності формувати заходи стандартів, які розвивають громадські та наукові відносини інтелектуальним і методичним зростанням.

Вміння вимірювати час стало основним рушієм прогресу людства, людина сьогодні все в своєму житті вимірює періодами часу. Календарі для сучасної людини представляють цінне значення, він використовує їх як карту минулого, сьогодення і майбутнього. У сучасному суспільстві існує ряд календарів, які можуть охарактеризувати двогодинний відрізок, добу, місяць, рік, дванадцять років, століття, епоху або еру. У давнину відрізок часу впливу ери називали по-різному. Наприклад, перехід однієї ери в іншу називався: «кінця віку», «кінець часів» і рядом інших визначень. Сучасники тлумачать по-різному перехід однієї ери в іншу, їх пояснення залежать від об'єктивності використовуваних ними знань або самостійної надуманості.

Календар Майя закінчується 21 грудня 2012 року на переході ер зі знака Зодіаку Риби в знак Зодіаку Водолій. Виходить так, що з даного дня набуде чинності новий календар, який володіє новими властивостями, що належать ері знака Зодіаку Водолій. Можливо, у народу Майя був новий календар, складений і на еру Водолія. Але існують історичні дані про те, що іспанськими представниками (конкістадорами) були знищені рукописи Майя. Народ Майя був розвинений, але не на стільки, щоб протистояти старому світу колонізаторів. Вони не змогли захистити свою спадщину, яке тепер стало настільки цікавим сучасному суспільству. Важливо знати, що існують і інші джерела, що висвітлюють властивості впливу ери на нашу планету, її природу, суспільство і людину.

Новий Завіт заснований на різдво, життя, смерті і воскресіння Ісуса Христа. Різдво Ісуса Христа було початком ери Риб, рік Щура-Миші, в який Він народився, є першим, вступним знаком в дванадцятирічний цикл впливу за східним обчисленню. Схоже на те, що перемикач ери знаходиться в відрізку впливу знака Зодіаку Козеріг, під час впливу якого народився і Ісус Христос. Існуючий календар Майя закінчується 21 грудня 2012 року, цей день є останнім днем ??впливу знака Зодіаку Стрілець. Із закінченням цього дня, яке відбувається по годинах Зодіаку в 23:00, настає час впливу знака Зодіаку Козеріг, одночасно набуває чинності і нова ера, її владу і властивості належать знаку Зодіаку Водолій.

Справа в тому, що кожна ера через обставини формує умови навколишнього середовища, новий рід людини, нове суспільство з його новими внутрішніми і зовнішніми цінностями. Перехід в нову еру займає головне значення, як момент переоцінки старого і прийняття нового. Нова ера як нова погода, до якої людина по-різному готується. Перехід в нову еру миттєвий і він проявиться у деяких змінах психології людей, в їх уваги, сприйнятті життя, на рівні почуттів і настрою.

Що собою являє ера Водолія, щодо розкривається властивостями знака Зодіаку Водолій. Водолій - максималіст, що володіє максимальною швидкістю сприйняття життєвих подій, він нагнітає максимальні оберти у відносинах і в поведінці. Відвертість Водолія формує відкритість у відносинах, яку в більшості сучасники, які живуть по підвалинам ери Риб схильні уникати. Тому ера Водолія почне проявлятися у відносинах між людьми, властивостями прозорості характерів людей. Не всі готові бути психологічно прозорими і вести відкриті, іскріння відносини з оточуючими людьми. У цьому суть суду, який в таких умовах відбувається автоматично. Людина, бачачи все позитивне і негативне в собі і людях, відразу схильний судити. Такий суд у підсумку призводить індивіда до самого себе і переоцінці того, що він має і того, чим він займається. Тому кінець «світла» ми можемо визначити як кінець «світла брехні».

Що собою являє ера Риб, щодо розкривається властивостями знака Зодіаку Риби. Риби - статисти, аналітики, які прагнуть долати всякі обмеження і перепони. Риби поверхнево сприймають життєву інформацію, володіючи кількістю, в якому відсутня якість. Ми можемо звернути свою увагу на те, що не злічити обсягів знань, якими володіє сучасне суспільство, яке належить ері Риб. Дані знання володіють різними якостями точності, корисності і цінностями. Також властивості імпульсивності і мінливості позицій людини і суспільства є властивостями ери Риб. Ми можемо підсумувати багато подій, що відбулися за дві тисячі років ери Риб! За цей час людство багато в чому розвинулося, а в деяких відносинах деградувало. Ера Риб є і була інформативною, людство за даний період часу розвинуло технології та комунікації для одержання, зберігання, передачі та трансляції інформації про своє життя, про події та пристрої середовища свого проживання.

Ера Водолія має властивості і умовами практичності, тактовності та дієвості. В еру Риб багато непрактичних знань займає увагу людей, що підштовхує людину пильно чувати, обираючи свою правду в поточних подіях, намагаючись не повторювати помилки. Ми помічаємо, що непрактичні знання стають ігнорованих сучасним суспільством, в силу чого багато людей, що володіють марним освітою, не здатні застосувати його в соціумі. Проходить ера Риб і одні знання без практики стають тягарем! Ера Водолія розкриває перед людиною умови обставин практичності й реалістичності.

Щирість людини розвиває і зміцнює в ньому реалістичність і практичність. На щирості, відвертості і визначеності в розумінні, в поведінці і у взаєминах грунтується ера Водолія. Ера Водолія з початком часу свого впливу сформує у людини нові погляди на життя і нові шляхи рішень завдань життєвих відносин. Ера Риб розшарується суспільство на окремі позиції індивіда, на його локальну діяльність. Ера Водолія володіє об'єднуючими властивостями в розумінні інформації, в методах спілкування, в поведінці і взаємовідносинах. Такі умови миттєво прискорюють розвиток індивіда в суспільстві.

Перехід з однієї ери в іншу не проявляє непередбачених властивостей і подій на матеріальному рівні, все буде відбуватися своїм чередом, який відносно видно в поточних подіях. Зміни відбуваються на рівні світогляду, розуміння інформації та працездатності уваги людини. Людина, звернувши увагу на свій досвід, за допомогою своїх відчуттів здатний помітити, що з настанням «Нового року» проявляється новий настрій і нове почуття життя. Нові відчуття формують нові дії, після створюються і нові відносини. Тому вступ до «Нову Еру» відкриває нові умови для життя, в яких з'являються нові цілі та пріоритети первинної важливості.

Нова ера вступає плавно, так як вона є продовженням попередньої ери. В Біблії в Новому Завіті Ісус Христос говорив про кінець, настання якого нікому не відомо, навіть ангелам, тільки Одному Отцю Небесному. На підставі даної догми настання нової ери передбачувано і не може мати нічого спільного з кінцем часів Біблійного сценарію.

До ери Риб часів Христа була ера Овна - часи Мойсея, до ери Овна була ера Тільця-часів Ноя, до ери Тельця була ера Близнюків - початок часів Адама і Єви.

Нова ера підлягає впливам знака Зодіаку Водолій, в ній відкриються людству нові горизонти для життєвих відносин. Знак Зодіаку Водолій у «Елементарною таблиці науки психономії» займає дванадцяте рівень, він є заключним знаком, вищої інтелектуальної діяльності. Обчислення «Елементарною таблиці науки психономії» розкриває осьову послідовність знаків Зодіаку по вертикалі. Знак Зодіаку Козеріг перший - «Альфа», а Водолій заключний, дванадцятий - «Омега». Знак Зодіаку Водолій по стихійним властивостям належить стихії Повітря, стихія Повітря асоціюється з силами небесними.

Сили небесні в психології людини, що народилася під знаком Зодіаку Водолій, проявляються властивостями розумності, яку видно в умінні спілкуватися з людьми. Ера Риб проявляла умови в обставинах, склоняющих людини до несвідомого настрою і поведінки. Ера Водолія володіє понад свідомими силами, в ній людині потрібно буде перенастраиваться з підсвідомого, млявого способу життя в зібраний, бадьорий і тверезо ініціативний. Тому як «Новий рік», так і «Нова Ера» настає послідовно, розкриваючи перед людиною своєчасні умови і можливості для життєвих відносин.

Небо і небесні тіла об'єднують континенти Землі, країни, народи, суспільства і людей єдиними умовами. У нас спільне небо над головою і тому небесні тіла стають загальним джерелом знань незалежно від нашого розмаїття культур і релігій. Хто і як розуміє дані джерела знань, залежить від їх рівня розвитку. У Біблії сказано, що небесні тіла створені для розвитку людини, для його орієнтування в просторі, часі та знаннях!

Книга Буття, 1 розділ, вірш 14:

І сказав Бог: Нехай будуть

світила на тверді небесній, для

відділення дня від ночі, і для

знамень, і часів, і днів, і

років;

На підставі даного місця Святого Письма ми можемо зробити висновок, що ера Водолія одне з «знамень, часів, днів і років», які протікають за законами і принципами споконвічного порядку існуючої життя.

Тому всіх зі святом «Нової Ери Водолія»! З настанням нових стандартів і цінностей у розвитку людства!

Автор: Самолюк Василь Леонідович. 



Коментарі

23.10.2017 09:42
Радмир

Очень интересно, но надо вникать глубже, чтобы это понять


Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери