RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Знак Зодіаку Лев і його властивості в людині

Знак Зодіаку Лев і його властивості в людині

14.03.2012
Переглянуто: 42761

23.07-22.08 Інтелектуальний рівень № 9. Люди, які народилися під час впливу знака Зодіаку Лева, володіє дев'ятьма інтелектуальним рівнем. Людина під знаком Лева з юного віку від початку свого усвідомлення життя відноситься до всього особливо ініціативно. У нього посилено розвинений вольовий потенціал. Він не перевантажує себе роздумами. Лев миттєво приступає до всякого діла, намагаючись вирішити його рясними ресурсами своєю силою волі або волею взаємодіючих. Таке ставлення залучає людину під знаком Лева в надмірні навантаження його організму, особливо серцеву діяльність. Він схильний направляти увагу взаємодіючих людей в вигідних напрямах для себе, таким способом самостверджується.

Злочинні сили: Знак Лева схиляє людину до переступання через правила, закони і угоди. Він часто відстоює свої звичаї і бажання, засліплюючи ними свою увагу і розум.

Білі клітини та фігури: Системність поведінки людини можна порівнювати з фігурами шахів. Знак Лева можна прирівняти до білих клітин і фігурам. У поведінці людини дані властивості виявляються в тому, що дана людина створює поле діяльності і управляє беруть участь. Людина, народжена під знаком Лева двоїстих стандартів - показових для суспільства і особистих для себе. Дані якості дозволяють йому маніпулювати взаємодіючими людьми на своєму полі.

Принциповий узагальнено: Людина під знаком Лева схильний бути принциповим на узагальненому рівні. Він часто загострює свою увагу на загальному сенсі своїх незгод або небажань. Лев з боку здатний виглядати незграбним і різким у своїх рішеннях. Для нього важливо бути неперевершеним в колі його відносин.

Атмосферний тертя: Людина під знаком Лева здатний активувати і бадьорити настрої людей у ??суспільстві. Він проникливо розуміє оточуючих людей і з вигодою для себе старається направити взаємодіючих людей за темами своїх звичаїв. Лев провокує спірні спілкування з взаємодіючими людьми, такими діями насичується увагою сперечаються і іноді витягує авторські знання і напрацювання співрозмовника.

Вимушеність: Увага Льва направлено на людей і причини, що змушують його вступати за порядкам попередніх зобов'язань.

Зобов'язання: Люди-Леви оцінюють свої зобов'язання і зобов'язання інших людей як закони. Лев намагається в усякому ділі визначити, хто і які бере на себе зобов'язання. Для Льва зобов'язання є паличкою-винуждалочкой.

Закон: Знак Лева має в своєму розпорядженні людини розраховувати у своїй самореалізації на існуючі правила і закони, які грунтуються на існуючі зобов'язання.

Час: Людина під знаком Лева схильний залучати взаємодіючих людей, експлуатуючи їх час, таким способом самоутверждаясь. Лев часто схильний організовувати натовп для особистого розваги, не зраджуючи значення користь подібних заходів.

Одержимість дією: Людина під знаком Лева схильний до фанатичному поведінці. У всякому ділі він з'ясовує мету і після сліпо прагнути до неї, як по тунелю. У такому процесі Лев може не звертати уваги на поточні реальності в навколишньому середовищі і на те, що він може відхилятися убік від самого початку обраної мети.

Стоп різкий загальний: Людині під знаком Лева при одержимості в своїх діях необхідно виробляти різкий стоп на узагальненому рівні. Одержимість Льва проявляється явно тоді, коли він відхиляється від обраної мети. Якщо Льву не зупинитися для корекції свого напрямку, то він ніколи не досягне бажаної мети. Одержимість дією Лева пов'язана з його лінню і небажанням бути безперервно уважним до поточних змін в обставинах і в поведінці людей. Детальніше ...

1-Козеріг 2-Діва 3-Телець 4-Рак 5-Риби 6-Скорпіон 7-Овен 8-Стрілець 9-Лев 10-Терези 11-Близнюки 12-Водолій

Далі ...

Автор: Самолюк Василь Леонідович.



Закони знаків Зодіаку, їх природна психологія ... . ...

Карта знаків Зодіаку і східних символів, їх рівні ... . ... 



Коментарі

17.12.2013 09:31
максат.

почти совподает
08.08.2014 06:41
Эля

Почти совпадает 70 %


Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери