RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Знак Зодіаку Овен та його властивості в людині

Знак Зодіаку Овен та його властивості в людині

13.03.2012
Переглянуто: 38704

21.03-19.04 Інтелектуальний рівень № 7. Люди, які народилися під час впливу знака Зодіаку Овен, володіють сьомим інтелектуальним рівнем. Людина під знаком Овен з юного віку від початку свого усвідомлення життя відноситься до всього ініціативно. У нього переважно розвинений вольовий потенціал. Він особливо не перевантажує себе роздумами. Овен миттєво приступає до всякого діла, намагаючись вирішити його рясними ресурсами своєї сили волі. Таке ставлення людини під знаком Овен залучає до надмірні навантаження його організму. Він схильний направляти увагу взаємодіючих людей у ??вигідних для себе напрямках, таким способом самоутверждаясь.

Злочинні сили: Знак Овен схиляє людину до переступання через правила, закони і угоди. Він часто відстоює свої звичаї і бажання, засліплюючи ними увагу і розум.

Коні на білих клітинах: Системність поведінки людини можна порівнювати з фігурами шахів. Знак Овен можна прирівняти до коня на білій клітці. У поведінці людини дані властивості виявляються активними формами поведінки і непрямим впливом на людей. Людина, народжена під знаком Зодіаку Овен, схильний до непрямої конкуренції з людьми, він проявляє себе раптово, через засідки. Дані властивості підштовхують людину до раптової зміни своїх планів при перевазі його позицій у відносинах. Овен часто впливає на людей опосередковано, використовуючи третя особа, через нього впроваджує напад або протистояння, також як і шаховий кінь.

Принциповий узагальнено: Людина, народжена під знаком Зодіаку Овен, схильний бути принциповим на узагальненому рівні. Він часто загострює свою увагу на загальному сенсі своїх незгод або небажань. Овен з боку здатний виглядати незграбним і різким у своїх рішеннях.

Атмосферний нагрівання: Людина-Овен здатний активувати і бадьорити настрої людей у ??суспільстві. Він проникливо розуміє оточуючих людей і з вигодою для себе старається підбадьорити взаємодіючих і направити їх за темами своїх звичаїв.

Можливість: Увага Овна спрямоване на визначення існуючих можливостей в обставинах. Даний людина використовує для своєї самореалізації проявлені можливості у відносинах і в середовищі проживання.

Права: Люди, народжені під знаком Зодіаку Овен, оцінюють свої можливості і можливості інших людей за поточними прав. Овен намагається у всякій справі визначити у кого які права, а за допомогою прав оцінює свої або чужі можливості.

Поточні умови: Знак зодіаку Овен розпорядженні людини розраховувати у своїй самореалізації на поточні умови і не відволікатися на неіснуючі. Овен проникливо визначає для себе в обставинах кращі можливості.

Час: Людина, народжена під знаком Овна, схильний залучати взаємодіючих людей, експлуатуючи їх час, таким способом він самостверджується. Овен часто схильний організовувати натовп для особистого розваги, не зраджуючи значення користь даного заходу.

Одержимість дією: Людина-Овен схильний до фанатичному поведінці. Він часто у всякій справі з'ясовує мету і після сліпо прагнути до неї, як по тунелю. У такому процесі Овен може не звертати уваги на поточну реальність і на те, що він може відхилятися убік від самого початку обраної мети.

Стоп різкий загальний: Людині-Овнові при одержимості в своїх діях необхідно виробляти різкий стоп на узагальненому рівні. Одержимість Овна проявляється явно тоді, коли він відхиляється від обраної мети та якщо не зупиниться для корекції свого напрямку, то він ніколи не досягне бажаної мети. Одержимість дією Овна пов'язана з його лінню і небажанням бути безперервно уважним до поточних змін в обставинах і в поведінці людей. Детальніше ...

1-Козеріг 2-Діва 3-Телець 4-Рак 5-Риби 6-Скорпіон 7-Овен 8-Стрілець 9-Лев 10-Терези 11-Близнюки 12-Водолій

Далі ...

Автор: Самолюк Василь Леонідович.



Закони знаків Зодіаку, їх природна психологія ... . ...

Карта знаків Зодіаку і східних символів, їх рівні ... . ... 



Коментарі

02.04.2012 04:29
даоья

респект


Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери