RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Знак Зодіаку Рак і його властивості в людині

Знак Зодіаку Рак і його властивості в людині

12.03.2012
Переглянуто: 42551

21.06-22.07 Інтелектуальний рівень № 4. Люди, які народилися під час впливу знака Зодіаку Рака, володіють четвертим інтелектуальним рівнем. Людина під знаком Рака з юного віку від початку свого усвідомлення життя відноситься до всього особливою кмітливістю. У нього посилено розвинене уяву і мислення. Він відображає у своїх думках всі події, які відбуваються з ним і навколо нього. Таке ставлення даної людини залучає до надмірні навантаження його уваги в надмірні навантаження. Він схильний привертати до себе увагу взаємодіючих людей, таким способом самоутверждаясь.

Правозахисні органи: Знак Раку схиляє людину загострювати увагу на тому, що дозволенно людині по різнобічним причин. Він часто відстоює свої права або взаємодіючих людей.

Чорні клітини та фігури: Системність поведінки людини можна порівнювати з фігурами шахів. Знак Зодіаку Рака можна прирівняти до чорних клітинам і чорним фігурам. У поведінці людини дані властивості виявляються в тому, що дана людина створює поле діяльності і управляє беруть участь.

Людина, народжена під знаком Зодіаку Рака, двоїстих стандартів - показових для суспільства і особистих для себе. Дані якості дозволяють йому маніпулювати взаємодіючими людьми.

Логічний у подробицях: Рак схильний бути логічним на детальному рівні, він часто загострює свою увагу на логічних подробицях, які бувають виснажуючими для взаємодіючих людей. Для нього важливо з'ясувати точні, ключові смисли і значення в темі зайняла його увагу.

Атмосферний з'єднання: Людина під знаком Рака здатний створювати цілісність суспільства. Він інтуїтивно розуміє оточуючих людей, і з вигодою об'єднує їх між собою.

Можливість: Увага Рака направлено на визначенні існуючих можливостей в обставинах. Даний людина використовує для своєї самореалізації проявлені можливості у відносинах з людьми і в середовищі проживання.

Права: Люди-Раки оцінюють свої можливості і можливості інших людей за поточними прав. Рак намагається у всякій справі визначити у кого які права, а за допомогою прав оцінюють свої або чужі можливості.

Поточні умови: Знак Раку розпорядженні людини розраховувати у своїй самореалізації на поточні умови і не відволікатися на неіснуючі. Рак інтуїтивно визначає для себе кращі можливості в обставинах.

Увага: Людина під знаком Рака схильний залучати ініціативне увагу взаємодіючих людей, таким чином він підживлюється волею ініціативних людей. Рак часто схильний залучати багато уваги оточуючих людей до себе і до своїх показовим заходам.

Захопленість розуміння: Людина-Рак багато розмірковує і, буває, захоплюється докладної логікою своїх думок, через це іноді втрачає початок тим своїх роздумів. Таким чином здатний своїми роздумами сильно виснажувати свій вольовий потенціал і ініціативність. Детальніше ...

1-Козеріг 2-Діва 3-Телець 4-Рак 5-Риби 6-Скорпіон 7-Овен 8-Стрілець 9-Лев 10-Терези 11-Близнюки 12-Водолій

Далі ...

Автор: Самолюк Василь Леонідович.


Закони знаків Зодіаку, їх природна психологія ... . ...

Карта знаків Зодіаку і східних символів, їх рівні ... . ... 



Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери