RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Знак Зодіаку Риби і його властивості в людині

Знак Зодіаку Риби і його властивості в людині

12.03.2012
Переглянуто: 43475

20.02-20.03 Інтелектуальний рівень № 5. Люди, які народилися під час впливу знака Зодіаку Риб, володіють п'ятий інтелектуальним рівнем. Людина під знаком Риб з юного віку від початку свого усвідомлення життя відноситься до всього особливою кмітливістю. У нього посилено розвинене уяву і мислення. Він відображає у своїх думках всі події, які відбуваються з ним і навколо нього. Таке ставлення людини під знаком Риб залучає до його надмірні навантаження уваги. Він схильний привертати до себе увагу взаємодіючих людей, таким способом самоутверждаясь.

Правозахисні органи: Знак Риб схиляє людину загострювати увагу на тому, що дозволенно людині по різнобічним причин. Він часто відстоює свої права або взаємодіючих людей.

Слони на чорних клітинах: Системність поведінки людини можна порівнювати з фігурами шахів. Знак Риб можна прирівняти до слонів на чорних клітинах. У поведінці людини дані властивості виявляються пасивністю з украй правими позиціями або лівими. Людина, народжена під знаком Зодіаку Риб, не схильний до прямолінійним формам поведінки. Дані властивості підштовхують людину до раптової зміни своїх планів при перевазі позицій у відносинах з людьми.

Логічний у подробицях: Людина знака Зодіаку Риб схильний бути логічним на детальному рівні, він часто загострює свою увагу на подробицях, які бувають виснажуючими для взаємодіючих людей. Для нього важливо з'ясувати точні, ключові смисли і значення в темі зайняла його увагу.

Атмосферний розшарування: Людина, народжена під знаком Зодіаку Риб, здатний руйнувати цілісність суспільства. Він інтуїтивно розуміє оточуючих людей і з вигодою розділяє суспільство між собою. Риби розділяють людей між собою на багатих і бідних, розумних і дурних, сильних і слабких. Їх участь у поширенні чуток основний важіль, що розділяє цілісність товариств.

Згода: Увага Риб направлено на визначенні того з чим вони згодні в обставинах. Даний людина використовує для своєї самореалізації те, що йому пропонують у відносинах люди або доступне в середовищі проживання, з цього він вибирає.

Відповідальність: Люди знаку Риб оцінюють свої можливості і можливості інших людей по їх відповідальності. Риби намагаються у всякій справі визначити, у кого яка відповідальність в доданків відносинах і за допомогою неї оцінюють свою або чужу посильність.

Посильність: Знак Риб розпорядженні людини розраховувати у своїй самореалізації на посильні можливості і не відволікатися на неіснуючі. Захоплення Риби теорією виснажує її практичність і самостійність.

Увага: Людина знаку Риб схильний залучати ініціативне увагу взаємодіючих людей, таким чином він підживлюється волею ініціативних людей. Риби часто схили залучати багато уваги оточуючих людей до себе і до своїх показовим заходам.

Захопленість розуміння: Людина знаку Риб багато розмірковує і часто захоплюється докладної логікою своїх думок, що втрачає початок тим своїх роздумів. Таким чином він здатний своїми роздумами сильно виснажувати свій вольовий потенціал і ініціативність. Детальніше ...

1-Козеріг 2-Діва 3-Телець 4-Рак 5-Риби 6-Скорпіон 7-Овен 8-Стрілець 9-Лев 10-Терези 11-Близнюки 12-Водолій

Далі ...

Автор: Самолюк Василь Леонідович.

Закони знаків Зодіаку, їх природна психологія ... . ...

Карта знаків Зодіаку і східних символів, їх рівні ... . ... 



Коментарі

21.12.2013 22:31
tengiz

normalno


Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери