RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Знак Зодіаку Стрілець і його властивості в людині

Знак Зодіаку Стрілець і його властивості в людині

15.03.2012
Переглянуто: 40541

23.11-21.12 Інтелектуальний рівень № 8. Люди, які народилися під час впливу знака Зодіаку Стрільця, володіють восьмим інтелектуальним рівнем. Людина під знаком Стрільця з юного віку від початку свого усвідомлення життя відноситься до всього особливо ініціативно. У нього посилено розвинений вольовий потенціал. Він особливо не перевантажує себе роздумами. Стрілець миттєво приступає до всякого діла, намагаючись вирішити його рясними ресурсами сили волі і уваги. Таке ставлення людини під знаком Стрільця залучає його в надмірні навантаження організму. Він схильний направляти увагу взаємодіючих людей в вигідних напрямах для себе, таким способом самостверджується.

Злочинні сили: Знак Стрільця схиляє людину до переступання через правила, закони і угоди. Він часто відстоює свої звичаї і бажання, засліплюючи ними свою увагу і розум.

Слони на білих клітинах: Системність поведінки людини можна порівнювати з фігурами шахів. Знак Стрільця можна прирівняти до слона на білій клітці. У поведінці людини дані властивості виявляються активними формами поведінки, з вкрай правими або лівими позиціями. Людина, народжена під знаком Зодіаку Стрілець, не схильний до прямолінійним формам поведінки. Дані властивості підштовхують людину до раптової зміни своїх планів при перевазі його позицій у відносинах з людьми. Стрілець схильний крутити відносини з людьми «коло та навколо», але не прямолінійно.

Принциповий узагальнено: Людина знака Зодіаку Стрільця схильний бути принциповим на узагальненому рівні. Він часто загострює свою увагу на загальному сенсі своїх незгод або небажань. Стрілець з боку здатний виглядати незграбним і різким у своїх рішеннях.

Атмосферний сяйво: Людина знака Зодіаку Стрільця здатний активувати і бадьорити настрої людей у ??суспільстві. Він проникливо розуміє оточуючих людей і з вигодою для себе старається направити увагу взаємодіючих людей за темами своїх звичаїв. Його «сяйво» може виявлятися в емоціях, якими він здатний тиснути на уваги оточуючих і незнайомих людей.

Згода: Увага Стрільця направлено на визначенні того з чим вони згодні в обставинах. Даний людина використовує для своєї самореалізації те, що йому пропонують у відносинах люди або доступне в середовищі проживання, з цього він і вибирає.

Відповідальність: Люди знаку Стрільця оцінюють свої можливості і можливості інших людей по їх відповідальності. Стрільці стараються у всякій справі визначити, у кого яка відповідальність в доданків відносинах і за допомогою неї оцінюють свою або чужу посильність.

Посильність: Знак Стрільця розпорядженні людини розраховувати у своїй самореалізації на посильні можливості і не відволікатися на неіснуючі. Захоплення Стрільця теорією виснажує його практичність і самостійність.

Час: Людина, народжена під знаком Зодіаку Стрільця, схильний залучати взаємодіючих людей, експлуатуючи їх час, таким способом самоутверждаясь. Стрілець часто схильний організовувати натовп для особистого розваги, не зраджуючи значення користь даного заходу.

Одержимість дій: Людина знаку Стрільця схильний до фанатичному поведінці. Він часто у всякій справі з'ясовує мету і після сліпо прагнути до неї, як по тунелю. У такому процесі Стрілець може не звертати уваги на поточні реальності в навколишньому середовищі і на те, що він може відхилятися убік від самого початку обраної мети.

Стоп різкий загальний: Людині знака Зодіаку Стрільця при одержимості в своїх діях необхідно виробляти різкий стоп на узагальненому рівні. Одержимість Стрільця проявляється явно тоді, коли він відхиляється від обраної мети. Якщо він не зупиниться для корекції свого напрямку, то ніколи не досягне бажаної мети. Одержимість дією Стрільця пов'язана з його лінню і небажанням бути безперервно уважним до поточних змін в обставинах і поведінці людей. Детальніше ...

1-Козеріг 2-Діва 3-Телець 4-Рак 5-Риби 6-Скорпіон 7-Овен 8-Стрілець 9-Лев 10-Терези 11-Близнюки 12-Водолій

Далі ...

Автор: Самолюк Василь Леонідович.


Закони знаків Зодіаку, їх природна психологія ... . ...

Карта знаків Зодіаку і східних символів, їх рівні ... . ... 



Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери