RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Знак Зодіаку Терези і його властивості в людині

Знак Зодіаку Терези і його властивості в людині

15.03.2012
Переглянуто: 41402

23.09-23.10 Інтелектуальний рівень № 10. Люди, які народилися під час впливу знака Зодіаку Терезів, володіють десятий інтелектуальним рівнем. Людина під знаком Терезів з юного віку від початку свого усвідомлення життя відноситься до всього слабо чутливо і сильно логічно. Він не пропускає через себе всі події, які відбуваються з ним і навколо нього. Ваги поверхнево дивляться на відносини і людей. Через слаборозвинених почуттів дуже часто сумніваються в ситуаціях, в яких необхідно визначатися з вибором.

Керівні органи: Знак Терезів схиляє людину бути керівником в суспільствах. До своїх завданням він долучає оточуючих і близьких людей.

Чорний король: Системність поведінки людини можна порівнювати з фігурами шахів. Знак Терезів можна прирівняти до чорного королю. У поведінці людини властивості чорного короля проявляються в умінні створювати натовп і маніпулювати нею. Людина під знаком Терезів лукавство і обачливо відкритий у відносинах з людьми. Дані якості дозволяють Терезам бути малоуязвімимі у відносинах з людьми. Людина формує навколо себе юрбу з корисних для нього людей. Користь - в розвагах, ерудиції, доходи та влади.

Логічний узагальнено: Людина під знаком Терезів схильний бути поверхнево-логічним, він часто загострює свою увагу на загальних сенсах, які можуть бути чимось корисними для нього у відносинах. Але в цей же час, пропускаючи мимо своєї уваги щось менше і малоцінне для нього. Для Терезів з їх логічними позиціями майже не зрозуміла природа принципів людей, багато Ваги вважають принципових людей ненормальними. Даний людина намагається спростити свої умови життя прагматичними позиціями.

Атмосферний охолодження: Людина, народжена під знаком Терезів, схильний безперервно будувати довгострокові плани своєї самореалізації та участі в них взаємодіючих людей. Він використовує в своїх планах оточуючих людей і часто без їхнього бажання чи розуміння. Прагнення Терезів до вигоди проявляється в поведінці надмірної логікою, яка охолоджує і відштовхує взаємодіючих людей.

Можливість: Увага Терезів направлено на визначенні існуючих можливостей в обставинах. Даний людина використовує для своєї самореалізації проявлені можливості у відносинах з людьми і в середовищі проживання.

Права: Люди під знаком Терезів оцінюють свої можливості і можливості інших людей за поточними прав. Ваги намагаються у всякій справі визначити у кого які права, а за допомогою прав оцінюють свої або чужі можливості.

Поточні умови: Знак Терезів розпорядженні людини розраховувати у своїй самореалізації на поточні умови і не відволікатися на неіснуючі. Захоплення Терезів теорією виснажує його практичність і самостійність.

Енергія: Людина під знаком Терезів схильний виявляти ініціативу у відносинах з взаємодіючими людьми з метою оволодіти всякими доступними і можливими ресурсами. Терези часто здатні брати участь у відносинах керівником, поступаючись виконавчі функції взаємодіючим людям. Ваги оцінюють людей по їх енергії у вигляді матеріальних ресурсів.

Протиріччя слів: Людина під знаком Терезів часто суперечить у своїх словах і сенсах по відношенню попередніх спілкувань. У поточних спілкуваннях Ваги стежать, за своєю вигодою в даному діалозі і всяке протиріччя не визнають, а навпаки перекручують в те, що його неправильно зрозуміли.

Стоп плавний загальний: При протиріччі поточних слів щодо попередніх необхідно плавно зупиняти процес спілкування. Співрозмовник Терезів, помітивши хоч одне протиріччя в спілкуванні, схильний ставитися до всієї бесіди як до суцільного протиріччя. Терезам в такій бесіді є сенс плавно виправити суперечність своїх слів або припиняти безглуздий діалог. Детальніше ...

1-Козеріг 2-Діва 3-Телець 4-Рак 5-Риби 6-Скорпіон 7-Овен 8-Стрілець 9-Лев 10-Терези 11-Близнюки 12-Водолій

Далі ...

Автор: Самолюк Василь Леонідович.


Закони знаків Зодіаку, їх природна психологія ... . ...

Карта знаків Зодіаку і східних символів, їх рівні ... . ... 



Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери