RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Зодіак і його сенс в житті людини

Зодіак і його сенс в житті людини

06.12.2011
Переглянуто: 11434

Зодіак з грецької мови означає «коло життя», який розділяє рік на відрізки часу впливу сузір'їв! Сузір'я Зодіаку розташовані в далекому Космосі навколо нашої планети. Їх можна порівняти з цифрами на циферблаті годинника, а нашу планету ми можемо порівняти з секундною стрілкою.

Зодіак можна назвати наукою про устрій часу і вплив його на настрій і поведінку людини. Він своїми законами розділяє час одного року нашої планети на дванадцять відрізків, які мають індивідуальними властивостями, умовами і впливами на психологію людини.

Статистика в суспільстві людей дозволяє ефективно формувати нові знання для наукових розумінь в темі спрямованих досліджень людини. Так само і в цій науці кожна людина здатна зробити нові відкриття грунтуючись на вже існуючі знання.

Люди, що довіряють або недоверяющіе знань з Зодіаку, незалежно від своїх рішень потрапляють під вплив законів часу свого народження.

Всякий відрізок часу в річному циклі володіє індивідуальними властивостями погоди та налаштованості природи, це віддруковується в характерах людей в момент їх народження.

З першим вдихом повітря в людині включається запис пам'яті, яка із заповненням інформації з навколишнього середовища формує свідомість індивідуальної особистості людини.

Початок в Зодіаку займає велике значення. Спочатку початок доби у людини виходить з моменту її народження і неважливо вдень або вночі він народився. Момент народження людини є початком його індивідуального світу і це початок може бути в дві години ночі, о сьомій ранку або о п'ятій вечора. Перше мить у момент народження стає вихідною початку індивідуального життя певної людини.

Зодіакальний круг пояснює один рік життя з позицій дванадцяти сузір'їв. З позицій Зодіаку в людині характеризуються властивості тактовності і методичності, прищепленої часом впливу певного сузір'я.

Черговість сузір'їв в Зодіаку розподілена по силі вольових, психічних і швидкісних властивостей. На основі цього сузір'я Овна знаходиться на першому місці, як саме вольове і швидкісне, а сузір'я Риби - на останньому, як саме бесфанатічное і слабо вольове.

З позицій Зодіаку пояснюється психологія поведінки і відносин людей на горизонтальній площині.

Сузір'я Зодіаку ми можемо досліджувати в ролі певних законів і властивостей природи планети Землі, які образно проявляються в психології поведінки певної людини.

Зодіак являє собою фундамент для наук про психологічний пристрої людини і про вплив природи часу народження на тактичне поведінку людей.

Вникаючи в багато віросповідання, ми зможемо помітити, що більша частина релігій заснована на законах сузір'їв Зодіаку і для деяких дослідників це не секрет. Особливо явно виражені сузір'я Зодіаку в багатьох стародавніх синагогах, ведичних культурах і культурах сходу.

Як у давнину, так і в наш час на основі зодіакальних сузір'їв і певного часу народження людини фахівці створювали і створюють гороскопи про індивідуумах людей. Гороскопи характеризують відрізки часу минулого, теперішнього або майбутнього, протягом яких переважно певні умови навколишнього світу для суспільства людей або під певну людину.

Сьогодні в житті суспільства людей сформовані ряд наукових підходів, за допомогою яких людина здатна перейнятися у психологічне пристрій людини з високою точністю.

Зрозуміти психологічний пристрій людини - перша мета, а друга мета - в можливості виробляти в ньому позитивні зміни. Для таких цілей створена наука психономія, на базі якої людина може розібратися в багатьох властивостях свого характеру і в характерах інших людей. Психономія дозволяє людині перейнятися в психологію людини на рівні інстинктів. Технології науки психономії дозволяють людині опановувати своїми інстинктами, які закладені часом його народження.

Зодіакальні сузір'я розділяють один рік на дванадцять відрізків часу, також поділяють одну добу на дванадцять частин за дві години, а дванадцять років по одному року впливу сузір'я.

Слажівается так, що двогодинне вплив сузір'я Зодіаку відповідає за внутрішній стан людини, його мислення прихованої особистості. Кожен із дванадцяти зодіакальних відрізків часу в році впливає на методи поведінки людини, даний коло часу формує тактичні властивості і здібності у людей. Дванадцятирічна послідовність сузір'їв Зодіаку формує певні умови впливу навколишнього середовища на людину в кожному році і називається стратегією.

Таким чином, ми бачимо, що у кожної людини спочатку і одночасно працює три сузір'я Зодіаку! Перше, погодинне, відповідає за його внутрішню особистість, друге, помісячне, відповідає за його методи поведінки і третє, річне, відповідає за ставлення оточуючих людей до нього.

На основі викладеного пояснення ми бачимо тривимірне будова людини.

У науці психономії створені дві програми «Сканер індивіда» і «Вінець освіти», які на детальному рівні видають інформацію про кожної частини тривимірного пристрої людини. Відкриття осьового порядку життєвих законів людства дозволило створити елементарну таблицю науки психономії. У даній таблиці можна розглянути зв'язки психології людини з законами фізики, соціології, астрономії, астрології, анатомії і теології.

Далі ...

Автор тексту: Самолюк Василь Леонідович 



Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери