RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Новини :: Де починається і закінчується гра

Де починається і закінчується гра

14.05.2011
Переглянуто: 7393
Категорія: Новини

Де починається і закінчується гра. 

Вітаю Вас, шановний читач, на сторінках даного видання. Пропоную Вам ознайомитися з багатьма законами гри людини в обставинах творчості, інформації, міжособистісних і ділових відносинах.

Загальне визначення гри.

Гра пов'язана процесами, що відбуваються між різними потенціалами. Сам процес реалізації, при непередбачуваності результатів, називається грою. Будь-яка гра ґрунтується на увазі людини, реагування її уваги на інших людей, також на різні об'єкти з матерії і на інформацію з різних джерел навколишнього середовища.

Ігрові властивості і якості людини закладаються у ній з моменту зачаття. Гени ігровим чином з'єднуються в хромосоми, формуючи фізіологію людини. З народження ігрові якості та властивості прищеплюються людині стратегією обставин, за допомогою Сонця і Місяця, дня і ночі, ранку і вечора, зими і літа, весни і осені. Також більшість інших відмінностей івдмічають свій вплив у характері людей.

Порядки у людині є ігровим потенціалом для ігрових дій, відносин і взаємодій. Імпульсивними способами людина реалізовує свої звичаї у різних умовах. Наші звичаї і бажання є добірні значення з нашого загального обсягу досвіду життя, які ми бажаємо знову зустріти і скористатися ними.

Відповідно у грі увагу максимально направлено на наближені події та умови, тобто на майбутнє! Тому будь-яка гра розвиває у людині рухливість уваги і здібностей передбачення ним майбутніх умов обставин і дій індивідуумів.

Моральні ігрові властивості у характер людини закладаються в юному віці (2, 5, 8, 11, 14, 17, 20, 23, 26, 29, 32 років), в подальшому реформуючи все життя.

Властивості гри.

Через застосування уваги у сферах моралі та ігрових дій у людині слабшає принциповість, тобто виснажується увага, а в інших сферах порушується стабільність самореалізації. Але гра часто заохочується виграшем, бонусом, призом. Ці блага іноді компенсують витрачені сили, а іноді максимально примножуються у вигляді джек-поту. У процесі всяких ігрових подій людина загострює свою увагу, тривало утримуючи її у напрузі. При цьому через невизначений кінцевий результат схильний переживати, виділяючи масу адреналіну. У момент програшу, людина спалює, у першу чергу, силу внутрішньої впевненості в собі, а у відносинах з переможцем відчуває себе приниженим або обмеженим. У момент виграшу у людині виділяється маса ендорфінів, адреналіну, а інші функції організму позитивно, але посилено виконують свою діяльність. Будь-який гравець з часом програє та слабшає його увага! Не програє той, хто не грає, а планує. За життя грають ті люди, які не вміють планувати і дуже ліниві, вони бадьорять себе небезпекою програти.

Ігри у творчості.

Люди меланхолійного складу характеру переважно володіють творчими здібностями. Ці здібності у них розвиваються через високочутливе ставлення до всього навколишнього, чого стосуються. Вони не вміють пролітати за темами поверхово, чіпляються за все, вникають досконально, детально. Така самореалізація дуже сильно виснажує їх вольові ресурси. З цього моменту починають грати із сангвініком. Меланхолік обговорює із сангвініком спільні заходи, в яких меланхолік майстер реалізації завдань, а сангвінік - керівник, ініціатор і цінитель. Сангвінік розважливим способом багаторазово повторює свою ініціативу. Меланхолік розігрує сангвініка, вбираючи його волю ініціативи, застосовуючи її на свої паралельні дії і на загальну обговорену тему.

Ігри у міжособистісних стосунках.

Міжособистісна гра максимально процвітає у всіх шарах суспільства, в усіх віках і континентах. Ця гра, в якій загрався, програв і закохався до божевілля (фанатизму). Гра у кохання і реальна Любов є різні властивості і значення. Гра у кохання ґрунтується на азарті, пристрасті предметно володіти іграшкою красивого, цікавого чи авторитетної. Це завжди короткочасна гра у життя корисливого підходу. Реальна Любов твереза, взаємоповажна, взаємоузгоджена, у порядку речей взаємодіюча. У справжньому коханню довіряють фактам цієї взаємочарівності, цінують досвідчений розвиток цього стану. При цьому не зобов'язують один одного нічим, а тільки з особистої ініціативи і прагненню взаємодоповнюють один одного.

Гра у дружбу.

Коли з нами хтось грає у дружбу, то у таких випадках вони намагаються навішати на нас гори зобов'язань допомоги, взаємопідтримки та інших нав'язливих ідей, в яких не цікавляться про Вашу згоду та бажання! Ці зобов'язання арґументують псевдотрадиціями дружби! Згодом псевдодружба перетворюється на кумобратство. У кінцевому результаті хтось когось обманює або використовує, а в цілому розігрує! Реальна дружба ґрунтується не на зобов'язаннях, а на обопільних бажаннях друзів бути корисними один одному у своїх сферах самореалізації. У правильній дружбу кожен сам від себе проявляє ініціативу до теми, яка об'єднує друзів. В іншому випадку - це гра у дружбу.

Корисні ігри.

Артистизм! Багато різних артистів закарбувалися у нашій пам'яті, які своєю грою у театрі чи художньому фільмі цитували істину життя людства, направляли і направляють сьогодні нашу увагу на нову інформацію, яка розширює наш світогляд в усіх галузях і областях людства.

Страшні ігри.

Страшні ігри відбуваються у політиці і називаються бойовими (війна). Українська земля є географічний центр Європи, тобто Особа Землі, а люди цієї території мудрі, що проявляється максимальної миролюбністю! Зробіть самі висновки шановні читачі, до чого ведуть ігри у політиці.

Довіряйте реальності, закріпленої поточними фактами, в усьому чого торкаєтеся, і будете процвітати розумно на всіх шляхах, обраних вами.

З вами поділився своїм баченням даної теми Самолюк Василь Леонідович



Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери