RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Новини :: Ізраїль - назва статусу розвитку людини-суспільства

Ізраїль - назва статусу розвитку людини-суспільства

17.05.2012
Переглянуто: 6923
Категорія: Новини

Святі Писання тлумачаться людьми на рівні просвітлення їх Богом і в напрямку цілей, які можуть ставити перед собою люди. У Біблії закладені Істини від Творця, призначені спраглим людям і багато Істини відкриваються суспільству віруючих в своє призначене час. Біблія направляє людину до прагнення розвиватися і вдосконалюватися. На основі даного розуміння розгляньте проведену лінію канону в Святих Писаннях Біблії.

Яків, молодший син Ісаака, взаємодіяв з Творцем, як і батько його. Творець показав Якову сходи, що ведуть на небеса, по якій піднімаються і спускаються ангели.

Буття 28 розділ 12 вірш:

«І побачив уві сні: ось драбина

стоїть на землі, а верх її

сягав аж неба і ось Ангели

Божі виходили й сходили по

Ній »

Це було видіння Якова уві сні, тоді його благословив Творець, розвиваючи благословіння його батька. Після Яків одружився і у нього народилося дванадцять синів, які втілюють дванадцять ступенів сходів на небеса, дванадцять плодів дерева життя, дванадцять воріт небесного Єрусалиму, дванадцять стилів, шляхів і джерел життя.

Яків через двадцять один рік, повертався на батьківщину свою до брата свого, в дорозі був благословенний Богом Щось. Яків отримав від Бога нове ім'я-статус - Ізраїль.

Буття 32 розділ 28 вірш:

«І сказав: відтепер ім'я тобі

буде не Яків, а Ізраїль, бо

ти боровся з Богом, і чоловіків

подужав »

Від даної події за чотириста п'ятдесят років дванадцять синів Ізраїля примножилися до шести сотень тисяч чоловіків, не рахуючи жінок, а все суспільство Ізраїлю налічувало близько двох мільйонів чоловік.

Досліджуючи Святі писання Старого Завіту, ми ознайомимося з різними надприродними проявами Бога у відносинах з людиною і родом Ізраїлю. Багато століть рід Ізраїлю примножувати своєю чисельністю гілок населяли обітовану землю. Так тривало до Різдва Ісуса Христа. Ісус Христос народився в одній з дванадцяти гілок роду Ізраїля. Гілки роду Ізраїля називаються колінами Ізраїлю. Кожне коліно мало певними правами, зобов'язаннями і відповідальністю в цілісності суспільства Ізраїлю. Коліно, в якому народився Ісус Христос називалося Юдине, з цього коліна були помазаники Божі на царювання в домі Ізраїля. Коліно Левія за своїм праву від часів Мойсея займало посаду священиків.

Ісус Христос на законних основах об'єднав права, зобов'язання і відповідальність кожного коліна Ізраїля в двох колінах з можливістю для представників кожного коліна. На основі цього сенсу він звертався до своїх послідовників: «Ви царське первосвященство!»

Народження, життя і вчення Ісуса Христа об'єднали закони дванадцяти колін Ізраїлю для людини родом від Якова, і до людини довіряють істині статусу Ізраїль.

Ісус Христос називав мету своєї місії: «Я прийшов до загиблих овець Ізраїлю».

Ізраїль був і є правовим суспільством, в якому першорядні права у роду Якова, після - у людей приймають культуру і закони дому Якова. У Новому Завіті говориться про те, що до Христа зверталися язичники і Він взаємодіяв з ними за силою їх віри.

Віра в статус Ізраїлю, присвоєного Богом Якова і його потомству, відкриває можливість іншим народам бути Християнами. Ісус Христос об'єднав дванадцять позицій життєдійства суспільства в одні позиції, реалізувавши їх особистої практикою.

Дванадцять учнів Христа, схоже, були різних знаків Зодіаку. Кожен учень по-своєму сприймав відносини з Ісусом Христом, різне слажівалось у них розуміння в одних і тих же подіях пов'язаних з Ісусом Христом.

Свідоцтва учнів і послідовників Ісуса Христа сформували Новий Заповіт (Євангелія). Євангелія - ??це книги історії пришестя Єдинородного Сина Творця на Землю, для порятунку людства від загибелі.

Спочатку книг Євангелія було близько тридцяти, з них римської цензурою було пропущено чотири, які дійшли до наших днів, решта визначили в статус «Апокрифічні», що означає неточні, необгрунтовані, підроблені або підроблені.

У Новому Завіті двадцять сім книг, п'ятнадцять з них (велика частина) написані Павлом! Павло (Савл) з числа перших християн володів найвищим освітою в теології і політиці. Він, за мірками того часу, займав високу посаду при Синедріоні, був главою теологічного спеціального загону. У нього були ревні позиції, і Павло (Савл) не церемонився з інакодумцями членами суспільства Ізраїлю. Не секрет те, що від рук і причетності Павла загинуло багато перших християн, їх були сотні, можливо і тисячі. Павло (Савл) був карателем християн і супротивником християнської ідеології. За час служби в Синедріоні він збирав документи перепису християн між собою. У тих листах був присутній Дух Христа, але після його корекцій листи придбали спрямований сенс і нових адресатів.

Корекції Павла стратегічно відрізняються від настанов Ісуса Христа! Наприклад, Ісус Христос сказав: «Там де двоє чи троє зберуться в ім'я Моє, там і Я прибуду з ними навіки». Павло рекомендує зворотне: «Кажу як людина, краще бути одному».

Соломон сказав, що двом краще, ніж одному:

Книга Екклезіяста 4 глава 9 вірш:

«Краще двом, як одному;

Тому що у них є добре

винагороду в працях їх ».

Досліджуючи Святі Писання, багато віруючі люди приходять до просвітління і розуміння того, що у кожної людини є право вибору: бути з Господом Богом чи бути з іншими силами.

У Новому Завіті немає жодного факту насильницького залучення людини до служіння Богу, не рахуючи випадок Павла. Виходить, що Бог Силою направив Павла служити Йому, але такі відносини старозавітні! Розсудливо порівнюючи Закони Старого Завіту до Законів Нового Завіту, помічається впроваджувальний характер Павла в Християнський світ. Іоанн, апостол Ісуса Христа, пророкував про впровадження вовка в стадо Господнє і те, що даний вовк не буде щадити овець. Віруюча людина завжди прагне у всьому поступати як можна краще! Християнину необхідно твердо грунтуватися на Волю Творця і Його Посланника.

В одній із провокацій первосвящеників до Христа звернулися підіслані з питанням про десятину: кому повинні віддавати гроші - в Храм Божий чи Кесарю.

Євангелія від Луки 20 глава 25 вірш:

«Він сказав їм: Тож віддайте

Кесареве кесарю, а Боже

Богу ».

Десятина в Ізраїлі була податком обов'язкової участі в соціальному житті суспільства. У той період Ізраїль був завойований Римом, з яким було укладено угоду, що десятину будуть віддавати римлянам. У той час десятина представляла собою 23%. Місія сказав, що гроші у вигляді податку необхідно віддавати владі, а Богові - щира увага через віру. Щира віра проявляється в справах людини, коли він виконує рекомендації Бога. Сучасний Хрістінін вносить десятину в свою церкву, як Єврей належить суспільству Ізраїлю. Добровільні пожертвування Богові не можуть стандартизованих відсотками, майном або грошима, а тільки по радості серця і особистого бажання людини довіряючого Богу. Люди можуть робити добровільні пожертвування в різних формах, у вигляді добрих справ приємну Богові.

Ізраїль - це статус розвитку людини-суспільства обраного Творцем роду, в якому народився Ісус Христос. Ісус Христос відкрив шлях людству для вдосконалення у відносинах з Творцем. Він рекомендував учням бути як діти, які безперервно розвиваються, удосконалюючись. Його останні слова до своїх послідовників такі:

Євангелія від Матвія 28 глава 19 вірш:

«Тож ідіть, і навчіть всі

народи, хрестячи в ім'я Отця і

Сина і Святого Духа ».

Таким чином збулося пророцтво Якова-Ізраїля:

Буття 49 глава 10 вірш:

«Не відійде скіпетр від Іуди

і законодавець від стегон його,

доки не прийде Примиритель,

і Йому покірність народів ».

Фарисеї та саддукеї спокушаючи Ісуса Христа просили Його, щоб Він показав їм особисто знамення з неба. Він відповів їм, що в знаменнях погоди вони розбираються, а в знаменнях часів немає.

Матвія 16 глава 4 вірш:

«Рід лукавий і перелюбний

шукає ознаки, та ознаки

не дістанеться йому, крім знамення

Іони пророка ».

Таке ж саме і знамення Павла, як і знамення пророка Йони. В обох випадках Бог наставляв їх Своєю Силою, щоб вони виконали свою роль в планах Господніх. При цьому Христос сказав визначено про «знамення часів», що такі знамення не розуміють і не розрізняють фарисеї, саддукеї і такі служителі, яким дістаються знамення у вигляді подій пророка Йони.

Про «знамення часів» сказано, що вони були основою в створення Всесвіту і Христос грунтувався на них:

Книга Буття 1 розділ 14 вірш:

«І сказав Бог: Нехай будуть

світила на тверді небесній, для

Відділення дня від ночі, і для

Знамень, і часів, і днів, і

років »;

Християнину бажано розуміти, що Ісус Христос - центральна особистість Християнства! Він є Основа і Сила Істини Творця, а Його послідовники, учні, апостоли являють собою деякі точки зору, розуміння, що свідчать про пришестя Христа. Місія доручив апостолу Петру управляти Церквою Христа: «Паси овець моїх».

Ісус Христос говорив про деякі Своїх послідовників, які будуть від Його імені вчити людей і про те, що багато хто буде суперечити своїми розуміннями і справами. Месія спрямовував увагу взаємодіючих на знамення часів, які підтверджуються безперервними поточними фактами.

У суспільстві про знамення часів існують джерела, такі як Зодіак і інші системи, що характеризують властивості впливу часу на людину і навколишній світ.

У деяких новозавітних храмах і в багатьох древніх синагогах можна зустріти символи кола Зодіаку! Коло Зодіаку є невід'ємною частиною законів створення світу і законів поточних відносин людей між собою і своїм Богом.

Вникаючи в Старий і Новий Заповіти, складати розуміння того, що тема про зодіакальному колі і його знаках присутня серед апостолів. До прикладу, в Новому Завіті перераховуються дванадцять учнів Ісуса Христа і Хому називають «Фома по кличці Близнюк». Можливо, Фома був сузір'я Близнюки, його поведінка схоже на характер людей цього знаку Зодіаку. Так як люди сузір'я Близнюки прагматичні і, не перевіривши, чи не повірять на слово!

Знаки Зодіаку в людині можна оцінити його особистим Богом. Взаємодія різних знаків Зодіаку між собою формує повноту цілісності суспільства людей. Кожна людина здатна включити в себе інші знаки Зодіаку, за допомогою гармонійного взаємини з людьми інших знаків Зодіаку. Слова Христа: «Там де двоє чи троє зберуться в ім'я Моє, там і Я прибуду з ними навіки».

Пришестя Ісуса Христа було визначено до Ізраїлевого роду і до тих, хто довіряє обраності роду Ізраїля і приймає це вірою. Він говорив учням, щоб вони не ходили на шляху язичників і в їх міста. Він говорив, що досконалості «Спасіння» досягнутий і інші роди, і народи «Стада». Тому рекомендував не поспішати судити незрозуміле, а завжди намагатися розібратися в істині подій. У відносинах з людьми з щирим увагою буде проявлятися Любов Творця, приклад - притча про Самарянина! Євангелія від Луки 10 розділ 30-37 вірші.

Людина, народжуючись, автоматично потрапляє під вплив певних знаків Зодіаку. Знаки Зодіаку в людині формують перші тварини інстинкти, зростаючи, він взаємодіє в суспільстві з людьми інших знаків Зодіаку, даними відносинами розвиваючись і вдосконалюючись як індивідуальна особистість. У кожній людині переважно розвинені свої знаки Зодіаку, які щеплені його народженням і порівняно розвинені щеплені властивості інших знаків Зодіаку, за допомогою його взаємин у суспільствах. Системність і закони Зодіаку нероздільні з культурами віросповідань і в тому числі з християнством. Ісус Христос об'єднав в Собі дванадцять знаків Зодіаку, Він говорив: «Я є Альфа і Омега, Початок і Кінець». Притча Христа про таланти золота направляє людину на необхідність примножувати те, що дав людині Господь!

Людині дається життя і індивідуальне усвідомлення життя за допомогою його знаків Зодіаку, які важливо примножити розвитком в собі властивостей і здібностей інших знаків Зодіаку.

У «Елементарною таблиці науки психономії» можна розглянути відмінності властивостей знаків Зодіаку і оцінити, скільки всього може розвинути в собі людина. Таблиця розкриває природне пристрій душі людини та її здібностей для відносин у суспільстві. Таблиця докладно пояснюється по більшості параграфів у програмі «Вінець освіти». Для того щоб прискорено перейнятися розумінням в талантах, закладених в характер людини його народженням, можна скористатися програмою «Сканер індивіда».

Ісус Христос сказав своїм учням: «Немає більшої любові, як покласти душу свою за друзів своїх!». Душа людини складається з інформації досвіду його життя, з фізичного тіла і ресурсів, що належать йому в навколишньому середовищі. Я також ділюся з Вами тим, що дав мені Господь, Бог даром і тим, що я отримав працею і невпинним неспанням. Ісус рекомендував учням попильнувати:

Євангелія від Матвія 24 глава 42 вірш:

«Тож пильнуйте, бо

що не знаєте, в яку годину

Господь ваш прийде ».

Ісус Христос говорив, що людина зможе через Нього мати відносини з Творцем і тільки через Христа і ніяких інших посередників! При цьому не важливо де людина буде перебувати, він у будь-яку секунду може звертатися до Бога і Бог його Почує.

Сила наша людська і Царство Небесне проявляється в наших словах, розмовах, угодах та договорах, які реалізуються діями практики (Євангелія від Матвія 20 глава 1-16 вірші).

Будьте як діти, безперервно щиро розвиваються і удосконалюються нескінченно, довіряйте досягненням своєї життя, не зупиняючи себе будь-якими показниками. Знайте, що всякі демонстрації досягнень, хвастощі, гордість - це дії, що зупиняють ваше прагнення, розвиток, удосконалення і життя. Душа людини є транспортним засобом, який ми в процесах життя заправляємо нетлінними багатствами. Нетлінні багатства ми набуваємо дієво вдосконалимо. Людина, що довіряє Христу, стає членом вселенської церкви, він має незримий зв'язок з іншими віруючими людьми через Дух Святий. Справи людини завжди пов'язані з його вірою, так як людина займається тільки тим у що вірить. Свою віру немає сенсу комусь доводити, її необхідно реалізовувати добрими справами любими Господу Богу Святому.

Автор: Самолюк Василь Леонідович. 



Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери