RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Новини :: Психологія освоює новий рівень свого розвитку!

Психологія освоює новий рівень свого розвитку!

15.11.2011
Переглянуто: 5362
Категорія: Новини

На території південних регіонів української держави вироблено ряд відкриттів в напрямку психологічного устрою людини. На основі освоєних знань створена нова ступінь в науковому світі.

Автор назвав науку «психономія», від «psyche»-пристрій душі і «nomos» - закон.

Технології науки розкривають системність мислення індивідуумів людей. Також наука розкриває закони методичності поведінки людини та інформаційні механізми взаємовідносин суспільства з людиною.

Матеріали науки володіють локально-глобальної системністю. Досягнуті знання дозволили за допомогою елементарних і періодичних таблиць науки психономії створити в інтернеті автоматичні програми для діагностики психологічних характеристик людей - «Сканер індивіда» і «Вінець освіти».

Дані програми ефективні для роботи з людьми в різнобічних напрямах людської діяльності.

Точна інформація даної науки витягується з законів впливу тимчасових поясів на психологію індивідуумів людей.

Наука сформульована на об'єднаному мовою законів фізики, психології та теології.

До початку осені 2011 року підготовлено освітній курс обсягом 201 годину. Даний курс науки психономії спрямований на різнобічний розвиток людських здібностей і можливостей у приватній і громадській діяльності. Нові підходи педагогічних методів освіти високими темпами прискорюють процес навчання людини. За кілька місяців освітнього процесу учень здатний освоїти особливо практичні знання, які поки недоступні широкій аудиторії світової громадськості.

Двомісячний курс навчання по інноваційній системі замінює в середньому п'ять років навчання, які витрачають студенти у вищих навчальних закладах. Даний курс називається «Основи природної психології», навчання проводиться російською мовою.

Людина, що освоює програми навчального курсу, збільшує швидкість свого мислення, розвиває дипломатичні методи поведінки і збільшує плідність взаємовідносин у суспільстві. По закінченню освітнього курсу людина здатна займатися організаційними завданнями і бути професійним керівником на різних рівнях державної і громадської діяльності.

Дані досягнення українців значно випереджають світові розробки в напрямку психології!

Далі ...

Автор: Самолюк Василь Леонідович.

Допускається цитування, з обов'язковою прямий гіперпосиланням на дану сторінку. 



Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери