RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Новини :: Робота і підбір кадрів

Робота і підбір кадрів

06.05.2012
Переглянуто: 6573
Категорія: Новини

Колектив починається з товариства, в якому ми знаходимося. У суспільстві кожен індивідуум створює запити, формуючи попит, або займається виробництвом, покриваючи попит індивідуумів суспільства. У кожному із зазначених напрямків колективна робота набагато ефективніше самостійною.

Колективи суспільства практично завжди об'єднуються ідеєю, а після в колективі виробляються цільові дії і взаємини.

Робота починається з ідеї заробити гроші і володіти стабільною можливістю заробітку. Ця основна ідея роботи, яка об'єднує колектив. Також існує ряд другорядних ідей, що об'єднують колектив в організацію. У всякій роботі важливо розвивати головну ідею відносин в колективі. Головна ідея роботи завжди закладається в договорі, який формується узгодженістю до початку робочих відносин. Договір формує умови і можливості в робочих процесах. Договір створює структурність робочих процесів, які проявляються у зобов'язаннях співробітників, в їх правах і відповідальності. Договір відображає причини, завдання і цілі в певній організації. У всякій роботі договір являє собою основу і початок, необхідні для робочих відносин і процесів. Усний чи письмовий договір є планом, що відображає рамки і критерії відносин індивідуумів між собою на основі тематичної причини робочих процесів. У всякому робочому колективі присутній ряд ідей мотивуючих співробітників трудитися в рамках своїх договорів. Ідея заробітку співробітників займає перше місце, після - ідея організації в цілому, а також ідея окремих робочих процесів.

Найціннішими ідеями в роботі є професіоналізм, якість і високий темп реалізації завдань. Роботодавці і работоорганізатори часто стикаються з необхідністю високої оплати роботи професіонала. Професіонали в організації здатні швидко виконати завдання з високими показниками якості роботи. Професіонал до цього часу робив вкладення в свій рівень, підвищуючи освіту і відточуючи його практикою. Він підтримує свій рівень якості процесами своєї майстерності. Професіонал, не підтримуючий практикою свій рівень майстерності, поступово втрачає свої кваліфікаційні здібності. Ідея професіоналізму в робочих відносинах і процесах найважливішою і самої плідної. Багато чого в робочих відносинах залежить від складу характеру співробітників і організаторів підприємства. Ми часто можемо стикатися з кандидатами на робоче місце, у яких ряд офіційних утворень, які можна розділити на групу людей, а в практиці людина - теоретик і не більше. Буває навпаки - людина не володіє офіційним освітою необхідним для певного робочого місця, але в практиці його можна оцінити реальним професіоналом. Практично завжди складна задача в організаторів, які комплектують колектив організацій. В основному люди, формуючи колектив, розглядають у кандидатів освіту і робочий досвід. По-своєму правильно і просто йде процес, в якому визначаються ті, хто підходить на існуючі вакансії та ті, які не підходять. Таким чином, з кількості вибирається необхідна якість професіоналізму співробітників. Існують і більш складні підходи комплектації робочих колективів.

До прикладу, ми в сучасному світі часто стикаємося з тестуванням індивідуумів з багатьох тем і причин. Тестування виявляє критерії позитивних та негативних проявів в людині або підсумовує бали рейтингів та інших показників в його складі характеру. Сьогодні існує багато систем, за допомогою яких тестують людей під час прийняття їх на роботу. Чим складніше робота, тим більша ймовірність застосування в організації тестових систем. Також часто застосовуються тестові системи у великих організаціях. Тестування і діагностика кандидатів на робочі місця являють собою стратегічний підхід організаторів праці. Для діагностики майбутніх або діючих співробітників створена високоточна програма «Сканер індивіда». Ця програма розкриває особистості людей в тривимірному спектрі. Фахівці з кадрів за допомогою програми «Сканер індивіда» перейнятися в системність мислення тестованого людини, зможуть чітко знати методичність його поведінки і принципи впливу суспільства на диагностируемого. Програма «Сканер індивіда» розроблена на базі науки психономії. Для того щоб попередньо ознайомитися з практичністю програми рекомендуємо розглянути «Елементарну таблицю науки психономії». Таблиця є загальною картою пристрою людини і суспільства. Після розгляду таблиці ви можете ознайомитися з одним із прикладів діагностики користувача програми «Сканер індивіда». Даний приклад знаходиться в розділі сайту «План параметрів». Ознайомившись з результатом, який видає програма, як приклад відповіді, ви можете приступити до освоєння інструкції з експлуатації програми «Сканер індивіда», щоб робити бажані запити на вас цікавлять людей.

На базі науки психономії навчаються спеціалісти по роботі з кадрами. Освітній курс називається «Основи природної психології». Фахівці, які освоїли курс «Основи природної психології», стають професіоналами по роботі з кадрами. Наука психономія можна охарактеризувати як мегапсіхологію. Дисципліни психономії дозволяють людині перейнятися розумінням в точні знання характерів людей, в закони об'єднують суспільство і його ідеї.

Стажування необхідна на 95% в кожній роботі і у всякій організації. Стажування може бути короткочасною або довгостроковій, все залежить від рівня складності робочого місця і вимог від здібностей фахівця. Стажування являє собою практичну демонстрацію режимів і принципів дій робочого кадру в організації. Тому стажування ми можемо назвати певним курсом введення співробітника в стабільні робочі відносини організації. Після стажування людина може стати співробітником організації за напрямами попередніх угод. Також може перенаправлятися за сферами спеціалізації або його кандидатура буде відхилена, а відносини розірвані.

При формуванні колективу ми комплектуємо вакансії фахівців необхідних організації і частіше звичайного стикаємося з тим, що люди здатні працювати на словах, а в практиці бувають далекі від реальності робочого процесу. Програма «Вінець освіти» призначена для діагностики характерів людей в різнобічної спрямованості. Дана програма підвищує психологічну розвиненість користувача, направляючи його механізми мислення та уваги на природні психологічні закони пристрою людини і його принципи відносин в суспільства. «Вінець освіти» діагностує особистості людей в тривимірному змісті. Фахівцю роботи по кадрам програма «Вінець освіти» стає ефективним помічником - автоматичним психологом, діагностують співробітників! Фахівцю залишається ознайомитися з матеріалами кандидата і діагностики програми «Вінець освіти», порівняти і зіставити дані з професією робочого місця.

Далі ...

Автор: Самолюк Василь Леонідович. 



Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери