RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Екстрена інформація :: Ю. Тимошенко в очах української громади.

Ю. Тимошенко в очах української громади.

19.09.2011
Переглянуто: 6483

Кар'єра колишнього прем'єр міністра України Ю. Тимошенко почалася з освітнього процесу.

Першим ділом на посаді прем'єр міністра Ю. Тимошенко відправилася у Велику Британію, з метою навчання управління української країною у Маргарет Тетчер. Це було освітлено телебаченням України.

Ю. Тимошенко освоївши, феодальні методи, можливо і задачі, повернулася в Україну до їх практичної реалізації! Першим ділом Ю. Тимошенко ініціативно блокувала своїми рішеннями роботу митних служб і організувала підвищення податку на експортовану продукцію з України. Такі рішення спричинили за собою тяжкі наслідки масових банкрутств українських підприємств виробників. Чомусь колишній уряд було противником розвитку експортних поставок товарів з України на міжнародні ринки!

Приклад № 1. Харківське підприємство виробляло та поставляло на ринки Європи півтора мільйона бритв. Після підвищення податку підприємство за місяць збанкрутувало, а ще через місяць для Європейських споживачів українських бритв почалися поставки Корпорацією «Дженерал Моторс»!

Приклад № 2. Літо 2008 року, сезон збиральних робіт на полях України. Під час сезону збирання зернових хлібороби особливо уважні до закупівельних цін на їх продукцію. Ціни в жнивний період здатні змінюватися щодня. Одного літнього дня з ранку в ТОВ СП "Нібулон" Миколаївської області за одну тону фуражної пшениці була ціна 850 гривень. Прибуття в ТОВ СП "Нібулон" в першій половині дня прем'єр міністра України Ю. Тимошенко змінило по необгрунтованих причин закупівельну ціну, яка після обіду спустилася на рівень 650 гривень за одну тону фуражної пшениці! Такі були методи роботи колишнього прем'єр міністра України. Хлібороби миколаївської області були шоковані подіями, пов'язаними з невідомими причинами падіння ціни на зерно. Присутність прем'єра знизило дохід хліборобів області на 24% і у них склалося розуміння, що ці події пов'язані з Ю. Тимошенко!

Приклад № 3. Осінь 2008 року президент України В. Ющенко і прем'єр міністр України Ю. Тимошенко створили штучний економічна криза в Україні. Під управлінням і контролем цих посадових осіб, мережі Банків України та обмінні валютні ларьки раптово зупинили продаж валюти, при цьому продовжуючи закупівлю. В цей же час Банки на території України суворо погрожували судової розправою і вимагали з громадян України гасити валютні кредитні зобов'язання, виключно в іноземній валюті!

Дефіцит завжди плекає ціни, а тим більше, якщо він спланований першими особами України. Після вирощення ціни на покупку долара США вище 8 гривень за один долар, прем'єр міністр України Ю. Тимошенко впроваджує вільні ринкові відносини в Україні.

Уряд в той період демонстративно закупило в Україні 200 мільйонів доларів США за ціною вище 8 гривень за один долар США, примусивши такими діями суспільство змиритися з даної махінацією і пограбуванням громадян України!

Чому судді України засліплені і сьогодні, вони не хочуть розуміти канони українських законів, не хочуть реалізовувати закони і свої зобов'язання відносно українських громадян, користуючись своїми тільки правами, а відповідальність залишили в незрозумілому минулому їх юності?

Може бути судді України стурбовані 17 мільярдами гривень надбавок, створених до їх зарплаті В.Ющенко. Виверт банкіра «чисті руки» В.Ющенка в тому, що ці сімнадцять мільярдів гривень судді зможуть отримати з банків і, можливо, з депозитних рахунків, а новий уряд не схильне брати на себе ці зобов'язання!

Тому суди України не щадять населення України, фінансову стабільність країни і дозволили порушити державний кордон іноземних валют, підбиваючи цим Україну до економічного дефолту!

Суддям, якщо продовжувати боротися за незаконні 17 мільярдів гривень, то така жадібність може призвести до наслідків порушення незалежності України! За таку загрозу і порушення в Україні складеться відповідати суддям по суворим законам Життя, суспільства, конституції та кодексів України!

Приклад № 4. Придумана епідемія «свинячого грипу» посадовою особою Ю. Тимошенко була корупційною фальсифікацією!

У країні не було епідемії "свинячого грипу", але була банальна сезонна епідемія грипу. Але в результаті прем'єр міністром з каналів телебачення була оголошена епідемія зовсім іншої хвороби. Всього за один день під цим приводом уряд вирішив витратити декілька мільярдів гривень! Сьогодні можна перевірити приватні компанії, через які були «відмиті» великі гроші попереднім урядом в період фальсифікації епідемії «свинячого грипу». Ці події паралізували товарообіг аптек України в середньому на три тижні. В результаті даної фальсифікації були обанкрочени тисячі аптечних відділів в Україні!

Сьогодні Ю. Тимошенко підсудна і щодо неї ведеться судовий розгляд. Багато її соратники, з якими вона, швидше за все, заробляла великі гроші на спинах українців, насмілюються говорити про святість руйнівника Українського товариства і про недемократичність нашого суду, який залучає її до відповідальності!

Якщо законний уряд України не притягне до повної відповідальності Ю. Тимошенко за її віроломство в Україні, то можна розцінювати судові розгляди з даної персоною великим театром, створеним для відволікання уваги Українського народу! Тоді уряд України - дракон з одним шлунком і різними головами!

Саме так можна охарактеризувати подобу влади України, тільки з Біблійним драконом, одним істотою з багатьма головами! Колишні глави країни з справжніми виконують одну задачу, яка не на користь України і українців! Доларові зобов'язання свідчать про це! Ніхто сьогодні не знімає з народу України незаконні зобов'язання валютних договорів з Банками країни! Це схоже на причетність бізнесменів з поточного уряду до всеукраїнських валютним махінацій банкірів України! Президент обставлений бізнесменами, а не колегами і це помітно по багатьом діям і рішенням поточного уряду України!

Поки видно, що суд захищає інтереси мільярдерів, ущемлених колишніми діями Ю. Тимошенко та інтересів країни, порушених нею, а інтереси суспільства не видно в даних розглядах, що і насторожує громадськість України!

Ось і підсумок феодального освіти Ю. Тимошенко.

Україна не феодальна країна і методи відносин також законні на основі рад, погоджень і голосувань.

У монархічної країні інші закони, які можливо дозволяли робити порушення Маргарет Тетчер у її кар'єрі, а після покривалися правом феодалів. В Англії такі дії законні, так як все що належить Великій Британії. є майном однієї сім'ї її величності.

Ю. Тимошенко може не якісно вчилася у представника феодалів, так як не встигла розвалити відносну цілісність Української країни, щодо створеної Леонідом Даниловичем Кучмою!

Хто сьогодні оголошує про недемократичність суду, у справі Ю. Тимошенко з-за кордону або в Україні?

Схоже на те, що її вчителі побічно намагаються захистити від закону, також в цьому беруть участь колеги і соратники. Їх гасла суперечать юридичним законам України, тому просто створюють авторитарне тиск.

Українці, запам'ятовуйте таких авторитарних діячів, безсовісно обманюють світове суспільство з різних ЗМІ! Їх гасла всього лише приватна думка і можливо оплачені коштами, які вилучені обманними шляхами у вас - Українців!

При всьому викладеному, події, пов'язані із залученням Ю.Тимошенко, видимий факт висоти права, закону і відповідальності в Україні! Демократичний зростання України з логічним розвитком судового розгляду у справах Ю. Тимошенко піднімає правове поле українців до рівня передових країн світу!

Об'єднання уряду України і народу в дипломатичну цілісність, дозволить нам стати неперевершено правової та розвиненою країною світу! За кордоном України у цьому не зацікавлені і побічно намагаються нашими зрадниками створювати конфлікти усередині країни, які розділяють українців на суспільство і влада! Багато регіональних глави в Україні - позаштатні агенти іноземців, це помітно по їх діяльності, яка багато в чому суперечить орієнтирам Президента. Багато бізнесменів в Україні є підставними особами, бізнес яких належить іноземцям. Відповідно кошти таких підприємств спрямовуються на підрив соціального ладу України! У таких підприємствах громадян України називають майном господаря організації! Ось і вся ідеологія БІЗНЕСМЕНІВ. Тому українцям необхідно терміново рятувати суддів України від бізнес приналежності й залучати їх до законної роботі.

Автор: Самолюк Василь Леонідович, член Національної спілки журналістів України. 



Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери