RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Близнюки- гороскоп знаку Зодіаку, його природна психологія

Близнюки- гороскоп знаку Зодіаку, його природна психологія

03.06.2012
Переглянуто: 40082

Близнюки в суспільних відносинах природно схильні займати позицію передбачливих людей. Вони логічно передбачають показники сьогодення і майбутнього розвитку тим своїх занять. Їх увагу націлене на користь і вигоду від їх відносин і діяльності. Близнюки стурбовані безпекою свого здоров'я і своїх ресурсів. Тому навколо себе намагаються формувати суспільство з більш слабких індивідуумів, в порівнянні зі своїми здібностями. Люди даного знаку Зодіаку схильні знаходитися поряд з лідерами суспільства або в числі лідерів. Вони ефективні політики, які намагаються взаємодіяти з головами та лідерами інших товариств. Близнюки здатні миттєво виявити ініціативу у відносинах, мотивуючи себе вигодою від заходу. Без вигоди даними людям важко поворухнутися і рушити з місця. Людина цього знаку Зодіаку сприймає події на узагальненому логікіческом рівні, він поверхово дивиться на теми і речі. Таке ставлення дозволяє йому розвивати високу швидкість поведінки і спілкування з взаємодіючими людьми. Близнюки здатні гармонійно взаємодіяти з людьми до тих пір, поки близькі не допустять помилки, за які вони строго і жорстоко карають. Дані люди здатні бути вкрай жорстокими і якщо не побоювалися б за себе, то знущалися над усіма, над ким є можливість звеличити. Їх знущання проявляється жарти. Близнюки схильні посміятися над оточуючими людьми, таким способом звеличуються над ними і підживлюють свою гордість.

Увага людей знака Зодіаку Близнюки направлено до досягнень у майбутньому часі. Для них важливо те, чого вони досягнуть у майбутньому за допомогою поточних відносин. Вони здатні різко змінити свою поведінку в стосунках, якщо втрачається перспектива майбутніх результатів або досягнень. Їх увагу безперервно знаходиться на вістрі поточних передбачень того, куди буде направлено розвиток поточних відносин.

У Близнюків у відносинах з людьми проявляється до такої міри багато логіки, що вони здатні чинити механічного за розрахунками однієї тільки логіки. В їхній уяві спочатку формується логіка слів, після формуються думки, далі почуття і на останньому місці принципові вольові дії.

У психологічному вампіризмі люди під знаком Близнюків імпульсивні споживачі логічного розуміння. Вони схильні імпульсивно псувати настрій взаємодіючих і близьких людей. Такими діями люди цього знаку Зодіаку самостверджуються. Вони інстинктивно схильні перевіряти силу свого впливу і впливу на суспільство своєї присутності. Близнюки розташовані вести відносини з людьми тактично, діючи на випередження. Результати їх дій іноді створюють роздратування психіки у конкуруючих з ними людей. Даними дійствами вони демонструють свою перевагу у відносинах з людьми. Близнюки збагачуватися на оточуючих людях, як по дрібницях, так і по-великому, у своїх імпульсах споживання вони вичавлюють все по максимуму, прагнучи з кожного свого дії отримати максимум результатів.

Схильність наживи буває надмірною в поведінці Близнюків, вони здатні брати від життя все, що можна взяти чи відібрати в оточуючих людей. Дані люди сприймають події на узагальнено-логічному рівні, через це погано розрізняють подробиці тим своїх занять. Раптова конкуренція людей з даним знаком Зодіаку може застати їх зненацька. Близнюки для своєї ефективної неперевершеність бадьорять свою психіку до високих оборотів. У зовнішності такий стан може проявлятися в легенях емоційних жестах і емоційних фразах. З близькими дані люди схильні проявляти грубість, нахабність і настирливість, щоб досягати бажаного настрою, стану чи відносин у суспільстві. Занадто войовничого настрою і поведінки Близнюки створюють конфлікти та інтриги в суспільствах своєї присутності або відносин.

Людина цього знаку Зодіаку буває ефективним керівником в колективі, він вміє домовитися з людьми і здатний вимагати виконання договору. Зацікавлені Близнюки здатні з максимальною ефективністю віддаватися своєму або спільній справі. Коли вони зацікавлені, то створюють реалізаційні темпи, за якими мало хто здатний поспіти. Дані люди здатні створювати гармонію в суспільстві або колективі. Вони схильні карати взаємодіючих людей за фактом їх порушень. Близнюки у всякій справі здатні збільшувати ефективність, застосовуючи інновації, що розвивають тему їх діяльності. Їх життєрадісність і позитивна налаштованість без опорів сприймається всіма верствами суспільства. У людей даного знаку Зодіаку особливо розвинена мудрість, яка дозволяє їм чудово бачити логіку майбутніх подій. Дана здатність використовується Близнюками для випередження конкурентів. Люди цього знаку Зодіаку схильні робити мінімальні вкладення і отримувати від них максимальні примноження.

Жадібність даної людини стає його вразливістю. Він азартно віддається багатьом своїм заняттям. Близнюки в харчуванні схильні виявляти обжерливість, перенасичений їжею особливо перед сном. Їжею вони приглушують свою активність. У справах і відносинах так само схильні виявляти обжерливість. Вони не обмежують і не зупиняють себе в процесах витягання вигоди і користі в своєму занятті. Близнюки занадто прилипають своєю увагою до ресурсу, за який вони вчепилися, небезпека полягає в тому, що вони так можуть поводитися і з сиром у мишоловці. Людина цього знаку Зодіаку поверхнево, логічно та прагматично дивиться на багато подій і схильний не помічати і пропускати прийоми на детально докладному рівні. Для нього деталі іноді невидимі або незрозумілі, щоб він їх міг оцінити.

Близнюки всередині колективу займають плідні позиції, вони ефективно взаємодіють між ядром колективу і його зовнішніми представниками. Їм складно вести зовнішні або офіційні відносини від імені колективу. Також не можуть бути стабільним центром у вигляді ядра, навколо якого взаємодіє колектив.

Більш конкретну інформацію і на детальному рівні ви володієте можливістю освоїти в платних програмах:

"Сканер індивіда" - приклад відповіді програми на запит

"Вінець освіти" - приклад відповіді програми на запит

Автор: Самолюк Василь Леонідович. 



Коментарі

21.01.2014 21:56
виктор

в точку....
26.10.2014 17:35
Алина

Близнецы. Никогда не читала ничего подобного! Будто взяли и прошлись катком по моему внутреннему Я)) ндаа.. Необычные эмоции. Действительно правдиво.
24.04.2016 10:18
серафима

писали "портрет" прямо с меня, описано то, в чем я сама себе не могла признаться .Конечно есть и что-то лишнее, но это самая малость.
06.06.2016 20:39
Лариса

Ой, правда какая «неприкрытая». Все как есть. Очень импульсивна. Иногда впадаю в крайности, хотя, с возрастом научилась справляться с бушущими во мне эмоциями,чем, думаю, очень облегчила жизнь близким и коллегам, особенно подчиненным. Расчетлива, но оно как-то само собой получается. Просто изначально понимаю исход того или иного предприятия и стоит ли за него браться. Редко проигрываю в делах, за которые берусь. Но хочу сказать о чувствах, чувствительности, если угодно. Близнецы во многих гороскопах описываются, как черствые, холодные люди. У меня все наоборот. Я все беру близко к сердцу. Плохая новость может меня просто «сбить с ног». На заряде хороших эмоций могу работать без передышки. В общем, настрой - это мое все.
24.06.2016 15:41
Ксения

Я Близнец. Из прочитанного много похожих жестких черт... Но где же позитив??? В Близнецах очень много и ХОРОШЕГО! Так же как и в других знаках. Все Дуальны. А тут... будто писал человек ,который ненавидит близнецов((.
28.08.2018 15:00
Андрей

много совпадений, но негатива больше почему-то...
Я - близнец! Близнецы - лучшие!)))
16.02.2019 07:40
Эльдар

Спасибо за эту работу автору! Всё совпадает, убедился в своих подозрениях(в хорошем смысле) относительно данного знака. Жена как на ладони :)
На счёт негатива- это лишь часть описания данного знака, остальное тоже есть на этом сайте, ищите, ссылки там рядом все.
21.11.2019 12:58
Алик

постійно перебувають у русі, шукають в житті все нове, збирають ...


Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери