RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Багатства в людині

Багатства в людині

14.02.2012
Переглянуто: 5301

Частина 1. Цінності Життя.

Частина 2. Багатство світів.

Частина 3. Багатства людини.

Частина 4. Багатства в людині.

Багато теологічні джерела прямим текстом святих писань висвітлюють те, що Царство Бога знаходиться в людському житті. Відповідно і Багатства Бога можуть знаходитися в людині і проявлятися з нього в навколишнє середовище! Присутність Багатств Бога в людині проявляється його натхненні настроеніяі у відносинах з людьми. Відсутність Багатств Бога в людині проявляється його враження минулого відносинами з Багатствами і людьми. Людині важливо довіряти реальності поточних фактів часу і оцінювати свої ресурси в різнобічному відношенні.

Для корекції природних рис людського характеру створена програма «Вінець освіти». За допомогою цієї програми також можноразобраться в інших людях, з якими Ви візуально навіть не знайомі. На сьогоднішній рівень наукових знань нам порівняно відомі властивості і вплив ДНК живих істот. Але поточне вплив на ДНК не особливо ясно науковим колам. «Вінець освіти» дозволяє людині позитивно впливати на свою ДНК за допомогою ясного настрою своїх думок і уваги. У першій частині програми роз'яснюються індивідуальні механізми мислення тестованого людини, у другій частині роз'яснюються його індивідуальні механізми поведінки, а в третій частині - індивідуальні механізми відносин оточуючих людей до тестируемому індивідууму.

Зліва вплані параметрів показаний приклад даних на одну людину, який народився в 8:20 28.12 1986 року. Такий же обсяг знань Ви можете придбати для себе, про себе або про когось іншого. Але для цього необхідно потрудитися. Можливо, ви знаєте, що без праці життя закінчується і не інвестується іншими людьми або Силами. Праця починається з бажання і рішення придбати можливість читання даних з бажаних запитів програми «Вінець освіти». Для цього необхідно покласти кошти на Ваш рахунок, автоматично закріплений за Вашою реєстрацією на сайті www.psychonomy.com.ua. Кошти на рахунок можуть надходити за допомогою системи WebMoney в українських гривнях, також за допомогою системи LiqPay, обслуговуючої інтернет активні карти Visa і MasterCard.
Для деяких користувачів інтернету такі операції прості, а для інших не дуже. Тому, для прискорення можливості використовувати програму Ви можете імпульсивно задіяти фахівців інтернет платежів. Таких фахівців ви можете знайти в інтернет клубах, відділеннях «ПриватБанку» України та інших офіційних представництвах інтернет платежів системи WebMoney. У разі повного нерозуміння процедури поповнення рахунку звертайтеся за інформаційною підтримкою до нас за адресою електронної пошти: psychonomycom@gmail.com.

В інструкції ви зможете ознайомитися з погодинною тарифікацією, а в особистому кабінеті вказана тарифікація за одну хвилину.
Розвивайте силу своєї уваги, уяви та мислення на більш високий рівень, після чого Ви зможете все це застосувати в поведінці і у відносинах з людьми. За короткий час оточуючі люди почнуть відображати таке ж позитивний настрій, з яким Ви почали ставитися до них.

Автор тексту: Самолюк Василь Леонідович 



Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери