RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Cузірря Зодіаку у Біблії

Cузірря Зодіаку у Біблії

15.12.2011
Переглянуто: 13847

Звертаючи свою увагу в напрямку джерел інформації про сузір'я Зодіаку, людина здатна помітити безліч фактів реального впливу Зодіаку на багато що в його житті. Після цього у багатьох з нас напрошується питання, де основи даної теми, коли і як з'явився Зодіак? З цього приводу існує безліч версій, легенд та ідей. У деяких культурах віросповідань Зодіакальні значення вважаються божественними, особливо в культурах східних країн. На сході існує одна легенда, в якій говориться, що до Буді на день народження прийшли тварини та черговість приходу розподілила їх послідовність правління роками.

У Біблії загальне значення сузір'їв Зодіаку відображено в Першій книзі Мойсея, Буття, глава 1, вірш 14:

«І сказав Бог: Нехай будуть
світила на тверді небесній, для
відділення дня від ночі, і для
знамень, і часів, і днів, і
років; »


У даному місці писання сказано, що світила на небі являють собою джерела і покажчики «знамень, часів, днів і років».
Можливо, східна легенда частково запозичена з сюжету Біблії Перша книга Мойсея, Буття, глава 2, вірш 18-20:
«18 І сказав Господь Бог: не
добре бути чоловікові одному;
Створю йому поміч
відповідного йому.
19 Господь Бог із
Землі всю польову звірину і
всіх птахів небесних, і привів до
людини, щоб бачити, як він
назве їх, і щоб, як нарече
людина всяку душу живу, так
і було ім'я їй.
20 І назвав Адам імена всій
скотам птахам небесним і всім
звірам польовим; але для людини
не знайшлося помічника, подібного
йому. »


Спочатку в першому людині були розвинені дванадцять потенціалів життя, які уособлюються сузір'ями Зодіаку.
Коли Господь Бог до Адама привів тварин, тоді в той час людина вже вивчив дванадцять сузір'їв Зодіаку і кожне окремо, і зробив висновок, що потенціал одного сузір'я Зодіаку не може зрівнятися з її цілісністю із дванадцяти сузір'їв. Перша книга Мойсея, Буття, глава 2, вірш 21-23:
«21 І вчинив Господь Бог на
Адама спав міцний сон і, коли
він заснув, узяв одне з ребер його,
і тілом закрив його місце.
22 І створив Господь Бог з
Ребра, взятого в людини, дружину
і привів її до людини.
23 І промовив Адам: Оце тепер вона
Кість від костей моїх, і тіло від
плоті моєї; вона буде називатися
Женою: бо взята від чоловіка. »


Після того, коли людина вивчив кожне сузір'я Зодіаку, то Господь Бог навів сон на Адама і вилучив один потенціал з дванадцяти сузір'їв Зодіаку, яке символізувалося «ребром». З вилученого у людини сузір'я Зодіаку Господь Бог створив жінку і привів її до людини, який визнав її частиною себе!
З того часу чоловіки з народження володіють одинадцятьма сузір'ями Зодіаку, які між собою не об'єднані в цілісний стан. Коли чоловік одружується, то з цього моменту в ньому включається дванадцяти сузір'їв, яке належить дружині.

У Біблії сказано, що жінка створена з одного ребра чоловіка. Дане ребро символізує собою сузір'я «Раку», яке має властивості з'єднувати всі сузір'я Зодіаку між собою в цілісний стан. Сузір'я Зодіаку «Рак» в Сонячній системі символізується небесним тілом Місяцем, яка в деяких фазах видно з Землі у вигляді Півмісяця, а з інших позицій зовнішнім виглядом нагадує ребро Адама.

Цілісні властивості сузір'я «Рак» проявляються в жінці дедуктивними позиціями, вони сприймають все навколо себе тільки з користю для себе, своїх потреб, потреб і необхідностей. Жінкам складно зрозуміти істину дружби чоловіків і ряд інших проявів індуктивності від них. Жінка своїм потенціалом створює перехресну крапку у відносинах з чоловіком, яка включає в обох дванадцять сузір'їв Зодіаку.

У поточному житті Чоловік до одруження розпорошується в своїх прагненнях і в дружніх відносинах знаходить цінності особистого розвитку, але без дружини, її потенціалу, не здатний досягти досконалості, так як відсутня дванадцяти сузір'їв, що дозволяє об'єднати інші. З одруженням чоловік і жінка набувають визначеності, доповнюючи один одного необхідною увагою.
Про це в Біблії в Першій книзі Мойсея, Буття, глава 2, вірш 24 сказано так:
«24 Покине тому чоловік батька
свого і матір свою, і пристане
до своєї жінки, і стануть вони одним тілом. »


З моменту одруження у людини відкриваються досконалі умови для життя, з даного моменту він складається з двох позицій, одного енергетичного тіла.
Безліч місць в Біблії висвітлюють важливість дванадцяти потенціалів і значень для життя людини і суспільства. Дванадцять колін Ізраїлю, схоже, являють собою сузір'я Зодіаку. У кожного коліна Ізраїля був герб, на якому зображено одне сузір'я Зодіаку з дванадцяти. Дванадцять апостолів Ісуса Христа також були різних сузір'їв Зодіаку і деяких з них називали прямим текстом: «Фома, по кличці Близнюк».
Сенс сузір'їв Зодіаку, займає грунтовне значення в Біблії і навіть в майбутньому досконало життя людини вказується сенс дванадцяти потенціалів.
Біблія, Новий Завіт, книга Одкровення Іоанна Богослова, глава 22, вірш 1-2:
«1 І показав він мені чисту ріку
Води, ясну, як
Кришталь, що випливала з престолу
Бога й Агнця.
2 Серед вулиць його, і по цей бік і
По інший бік річки древо
життя, дванадцять раз
плоди, що дає на кожен місяць
плід свій і листя дерева - для
вздоровлення народів. »


У даній частині Біблії висвітлюються загальні властивості дерева життя і те, що дерево життя дає плід свій на кожен місяць року. Сузір'я Зодіаку своїми властивостями поділяють рік на дванадцять місяців свого впливу, і в них ховається сенс життя людини і його відносин з Господом Богом. У Біблії значення сузір'їв Зодіаку викладено як на початку, при створенні світу, так і в пророцтвах про майбутнє життя людини в більш Досконалих умовах.

В даний час в Україні створена наука, яка розкриває безліч таємниць і законів впливу сузір'їв Зодіаку в житті людини і суспільства, ця наука називається психономія. Дана наука розкриває властивості та закони впливу сузір'їв Зодіаку з нутра людини, з його психіки. Елементарна таблиця науки психономії представляє своїм змістом загальні характеристики пристрою людини. У цій таблиці вказана природа людини, яка закладена в ньому від його народження. У науці психономії зібрані знання, які дозволяють людині розвинути у себе всі дванадцять сузір'їв Зодіаку, які являють собою джерела життя. Кожна людина від народження користується потенціалом одного сузір'я і в процесі життя здатний розвинути інші одинадцять.

Перші люди природжено користувалися потенціалом дванадцяти сузір'їв Зодіаку і якщо ми помножимо вісімдесят років життя сьогоднішнього людини на дванадцять, то у нас вийде сума 960 років життя Адама. Про те, що перший чоловік був Досконалий, сказано в Біблії, сказано і про те, що Адам сотворений «за образом Нашим, за подобою Нашою" (Буття, глава 1, вірш 26). У множині Господь Бог являє Себе в Біблії, можливо, що складається з дванадцяти складових, які в роздільності не мають матеріального стану. Про це сказано в перший день творіння світу: «Земля ж була пуста та порожня, і темрява була над безоднею; і Дух Божий носився над водою» (Буття, глава 1, вірш 2). З'єднання і об'єднання між собою дванадцяти Духів Бога сформували матеріальний світ, в якому ми живемо сьогодні.

Кожна людина створена за образом і подобою Божою! В кожній людині закладена можливість включити незадіяні потенціали життєвих джерел! Багато хто з нас людей відчувають якусь грандіозну мету і сенс у своєму житті, але побачити безумовно не вистачає потенціалу ясності.
Деяку ясність ви можете черпати в джерелах науки психономії.

Автор: Самолюк Василь Леонідович. 



Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери