RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Три світи і Триєдність людини(Частина I. Світ Астральний)

Три світи і Триєдність людини(Частина I. Світ Астральний)

03.12.2012
Переглянуто: 7348

Про існування різних світів в певному образі чув або знає кожна людина. Про те, що існує безліч світів в деякому розумінні можна погодитися. Існуюче розмаїття світів з їх заходами об'єднуються трьома і від трьох світів відбуваються інші, як їх похідні. Не може існувати один світ окремо від інших, їх існування грунтується на взаємодії між собою. Розглянемо три основоположні світу, які явно виявляють вплив на життя людини різнобічними фактами сьогодення, поточного часу. Кожна людина перебуває одночасно в трьох світах, володіючи деяким досвідом пізнань їх. Людство дало кожному з трьох світів ім'я: світ астральний, світ матеріальний і світ духовний. Дані три світи переплітаються між собою законами, властивостями і змістом, таким чином формуючи цілісність життя людини. Кожен світ має певним значенням для життя людини і надає певний вплив на його життя. Як це відбувається, розглянемо з позиції кожного світу в окремо і після в триєдиної цілісності людини.

Світ астральний.

Ми трудимося над інформацією минулого, намагаючись ефективно використовувати її в даний момент. Сила впливу інформації з минулого називається астральної. А властивості різних історій, направляючих поточне увагу людини в минулі часи, називаються астральним впливом. Астральне вплив на людину проявляється в ньому враженнями. Тобто тоді, коли людина своїм поточним увагою переважно знаходиться в інформації подій минулого часу. Він поточними відчуттями своєї свідомості продовжує сприймати інформацію минулого, як справжню, повторенням розпорошуючи силу своєї уваги і беруть участь людей. Такі процеси можуть вводити людини в шизофренічне стан. Шизофренічне стан людини виявляється тоді, коли інформація думок про минуле часу перекриває його сприйняття поточної зовнішньої інформації теперішнього часу. Надмірні спогади виснажують поточний потенціал людини, його свідомість, силу уваги.

Розум людини складається з інформації досвіду минулих подій і часткової експлуатації їх у сьогоденні, поточному часу. У бошів мірою людина автоматично використовує інформацію з свого досвіду минулого в поточний час і найчастіше не замислюється, що він нічого не виробляє нового в даний момент. Інформація з досвіду людини називається мораллю, яку можна образно порівнювати з коренем дерева. Тобто в поточний час людина самореалізовуватися, черпаючи необхідні знання зі свого сформировавшего його мораль досвіду. Деякі люди надмірно схильні грунтуватися в поточних подіях на свою мораль, при цьому ігноруючи поточні нововведення і зміни, такі люди всякі нові прояви намагаються схилити під свій досвід минулих відносин. Дане відношення називається астральним впливом або традицією. Всяка традиція повинна мати пояснення її необхідності і сенсу застосування у поточному часі. Інакше без пояснення традиція стає механікою астрального впливу. Якщо уважно дослідити значення та властивості минулого в житті людей, то ми зможемо помітити, що в досвіді кожної людини знаходиться безліч помилок і різних порушень, правил і законів поточної важливості. Людина, зациклившись увагою на своїх минулих помилкових діях, формує в теперішньому часі негативний настрій. Практично кожен з нас, оглядаючись у своє минуле, здатний помітити, що інформація досвіду на уявному рівні складається з темного фону, який освітлений нашим поточним увагою. Астральне уяву формує темне поле, на якому виявляються різні об'єкти іноді взаємодіючі між собою. Дані об'єкти світяться зсередини, в силу цього ми щодо здатні бачити внутрішню структуру об'єктів такого мислення, логічно випливаючи своєю увагою по ланках послідовної інформації. До прикладу, в Християнстві минуле людини називають «старе тіло». Також в Християнстві сказано, що до покаяння кожна людина грішна, що значить порушник Досконалих законів Життя. Кожна людина може погодитися з тим, що йому доводилося помилятися і з тим, що він свідомо і несвідомо порушував закони Життя, держави, суспільства і Бога. Всі порушення законів життя, які зробила людина, віддруковуються в формованої його досвідом життя моралі. В подальшому дані порушення без виправлення стають образними «вагонами», які людина в теперішньому тягне як паровоз. Іноді настає момент, коли людина не здатна тягнути далі свій «склад вагонів», що складаються з порушень. Таке становище підштовхує людину до проведення ревізії в своєму досвіді життя.

Вульгарне належить дияволу і він панує над людиною через минулі події, виробляючи вплив на людину через астральний світ. Наведення посильного порядку в своєму досвіді дозволяє людині підпорядкувати собі свою мораль. Після наведення порядку в своїй моралі астральний світ починає живити людини в образі «кореня древа Життя». Наведення порядку може проводитися поточним усвідомленням людини своїх порушень і помилок, які він допустив у минулому. Важливо людині пропускати минулі порушення через свій поточний рівень розвитку, формуючи в сьогоденні порядок відношення до ідентичним подіям минулого або до схожим. Важливо бути готовим з користю в сьогоденні розмовляти про минулі порушення, якщо їх хто-небудь підніме в процесі спілкування. Корисно розмовляти з гармонійними поточними висновками, грунтуючись на поточний рівень свого розвитку і усвідомлюючи, що все в житті порівняно. Порівнюючи свою недорозвиненість в минулому з розвиненістю цього, людина здатна зрозуміти, що всі події його життя призвели до поточного розуміння того, що в житті погане і що в житті хороше!

У суспільстві зустрічаються люди, які схильні залучати людини через спілкування в його минулі помилки і порушення, такими діями намагаючись принизити, образити чи просто перемогти в конкуренції. Важливо розуміти, що людей в більшій мірі поєднує досвід минулих відносин і тому необхідно бути готовим до підняття різних ситуацій із загального минулого або зі свого особистого. Готовність практично завжди захищає людину від несподіваної і раптової конкуренції взаємодіючих людей. У таких спілкуваннях, пов'язаних з досвідом людини, точніше раннє зроблених ним порушень, йому необхідно при посильності та можливості виправляти непорядок відразу при виявленні. Мінімально людині потрібно бути здатним спілкуватися з торкнулася стороною про що існувала або існуючої проблеми. При цьому людині необхідно висвітлити в сьогоденні те, як він надійде в даний момент виходячи з рівня свого поточного розвитку, в ідентичних ситуаціях або в схожих подіях свого досвіду. Конкуруючі люди в основному тиснуть на людину тим, що він помилився в минулому досвіді і цей тягар тепер на все життя, яке не виправити, і воно характеризує особистість людини, її мораль. Так переважно ставляться до оточуючих, взаємодіючим і близьким людям, люди які народилися під одним з чотирьох знаків Зодіаку: Телець, Скорпіон, Лев і Водолій. Люди, які народилися під даними знаками Зодіаку, тиснуть інформацією минулих подій, вони втягують взаємодіючих під враження минулого. Таким способом направляють поточне живе увагу в напрямку минулого, що минає, вже не існуючого. Такі дії відбуваються на користь астрального світу підвладного дияволу. Деякі люди даних знаків Зодіаку відчувають, що такі їх дії зло, а деякі надходять так на рівні тваринного інстинкту. Важливо розуміти те, що тверезо сприймають життя людей зустрінеш рідко! Але немає сенсу когось засуджувати за їх негатив і зло, важливо бути здатним протистояти неприйнятного і в міру сил і необхідності підштовхувати і мотивувати оточуючих і себе до свого і їх розвитку.

Автор: Самолюк Василь Леонідович. 



Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери