RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Три світи і Триєдність людини(Частина II. Світ Матеріальний)

Три світи і Триєдність людини(Частина II. Світ Матеріальний)

06.12.2012
Переглянуто: 7416

Візуальне видимий прояв матерії, властивостей енергій і законів інформації належать матеріального світу. Людина здатна стосуватися об'єктів матеріального світу і відчувати їх вплив на своєму фізичному тілі. Матеріальний світ серед трьох світів займає перехресне положення, він формує собою і своїми властивості перехрестя світів, на основі якого взаємодіють інші світи. Таким чином матеріальний світ виявляється завдяки пересічень астрального світу з духовним. Духовний світ перебуває всередині матерії, а світ астральний - із зовнішнього боку матері, їх перетин і з'єднання нам мабуть у вигляді різних властивостей матерії й пов'язаної з нею енергією. Приміром, астральний світ в Християнстві називається «тьма зовнішня» і влада в астральному світі належить «князю світу».

Нам складно побачити складові частинки і елементи, з яких складається матерія, але ми можемо бачити зв'язку матерії з зовнішнім середовищем. Наукова громадськість досягла своїм розумінням того, що матерія складається з атомів, навколо яких обертаються заряджені електрони. При цьому вважають, що між атомами матерії і всередині ядра атома знаходиться порожнеча. На підставі даного розуміння слажівается так, що всередині матерії і з зовнішнього боку знаходиться порожнеча. Про це говорять деякі релігії або віросповідання в своїх Святих писаннях. У них сказано, що видимий світ одночасно є повнотою і порожнечею. Вникаючи в культуру Християнства, ми можемо помітити, що в Старому Завіті про це сказано виразно.

Біблія, книга Буття, глава 1, вірші 1, 2:

1 На початку Бог створив небо й

землю.

2 А земля була пуста та

Порожня, і темрява була над безоднею; і Дух

Божий носився над водою.

Звертаючи увагу на це місце писання нескладно помітити, що спочатку з'явилися небо і земля у вигляді води, яка на той момент володіли властивостями порожнечі. У такому вигляді воду ми можемо оцінювати, як антиматерію, так як «Земля була порожня і Дух Божий носився над водою». Дивимося на наступний вірш цієї ж книги:

Буття, глава 1, вірш 3:

3 І сказав Бог: так буде світло.

І стало світло.

Виходить, що вода в формі порожнечі (антиматерія) була наповнена енергією світла (зарядженими електронами), які сьогодні обертаються навколо ядра атомів матерії. Ми можемо розцінювати темряву астральним світом, а світ духовним і Бог при створенні розділив їх матерією, про що свідчить Святе Письмо в книзі Буття, глава 1, вірш 4 і 5:

4 І побачив Бог світло, що він

хороший; і Бог відділив світло від

тьми.

5 І Бог назвав світло днем, а

Пітьму вночі. І був вечір, і

Був ранок, день перший.

Таким чином, Бог розділив астральний зовнішній світ від духовного світу властивостями матерії. Слажівается так, що духовний світ перебуває всередині матерії, а астральний - із зовнішнього боку матерії. Матеріальний світ є посередником, що формує собою і своїми властивостями кордон для темряви астрального світу і Світла духовного світу. Світ духовний можна вважати Царством Божим, грунтуючись на слова Ісуса Христа, Який відповів одній людині, поцікавився у нього про те, де знаходиться Царство Боже? На що отримав відповідь: «У тебе Царство Боже»!

Людство деякий час користується атомною енергією в мирних і військових цілях, використовуючи сповільнену або прискорену ланцюгову реакцію руйнування атомів матерії. Матерія є кордоном і в деякому сенсі прикордонником, стримуючим величезну силу, яка прихована всередині неї. Руйнуючи матерію, ми здобуваємо мінімум цієї сили, отримуючи тепло, яке трансформуємо в механічний, пневматичний, гідравлічний, електричний та інші потенціали. Матеріальний світ своїми властивостями формує простір і час в рамках законів, яких ми народжуємося, живемо, порівняно розвиваємося до певного стелі і вмираємо від руйнування свого фізичного тіла. Неразвивающейся людина обмежується своїм сприйняттям і знаннями в межах матеріального і астрального світу. Мало людей, які довіряють закладеної в них самих інформації. В більшій мірі людина схильна користуватися плодами першопрохідців і не займатися особистими дослідженнями своїх життєвих властивостей і здібностей, він повторює те, що робить більшість людей! У чомусь правильно, а багато в чому така людина вразливий, так як багато людей рано чи пізно, повторюючи чужі шляху життя, приходять в тупик свого розвитку. При цьому втрачають дорогоцінний час свого індивідуального шансу досягти Досконалості в своєму Триєдності.

Матеріальний світ відображає собою, своїми властивостями і законами два світи - духовний і астральний. На основі цього людина здатна бачити невидимі світи, які відображені у видимому матеріальному світі, але для цього йому необхідно спочатку бажати і трудитися над цим.

Світ матеріальний знаходиться під владою законів часу, вплив часу людство помічає в різнобічних змінах у властивостях матерії. Віку людей явно показують розвиток і деградацію людини і ці дії відбуваються за певними законами впливу змін часу. Особливе значення і важливість для людини представляють знаки його народження, які явно для людського розуміння розкривають стартові можливості і необхідні сценарії його розвитку. За допомогою властивостей і законів, переданих знаками народження людини, люди здатні оцінювати базові природні якості розвиненості людини, після діагностики люди можуть зрозуміти які якості необхідно розвинути для гармонії його індивідуального досконалості.

Закони часу впливають на астральний і матеріальний світ, а світ духовний - поза часом. Матеріальний світ дозволяє людині відчувати, бачити і робити різнобічні зміни, які проявляються не тільки в матеріальному світі, а й в астральному, і духовному світами.

Переважне сприйняття матеріального світу розвинене по природі народження у людей, під знаками Зодіаку Козеріг, Рак, Овен, Терези. Люди даних знаків Зодіаку частіше за інших схильні до прагматизму і до атеїстичним позиціях. Вони за своєю природою сприймання життя здатні чудово відчувати матерію і вести в ній різнобічні зміни. Дані люди намагаються не відволікатися іншими світами, світ матеріальний їм особливо ясний і посильний для їх впливу. Люди матеріальних позицій стихійно розвивають у своїй психології етикет поточного поведінки і прищеплюють його суспільству. Дані люди зупиняють свою увагу на поточних, візуальних фактах, не відволікаючись глибинами моралі або висотами вдач. Їх поточна підвищена сприйнятливість етикету іноді виснажує їх увагу до депресивного стану.

Матеріальний світ належить людині і людству! Ісус Христос говорив про себе, що він син людський. Тобто плоть, в якій Він був на Землі, належала людині за законами створення світів, а Дух, що знаходиться в плоті, належить Богові.

Автор: Самолюк Василь Леонідович. 



Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери