RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Терези - гороскоп знаку Зодіаку, його природна психологія.

Терези - гороскоп знаку Зодіаку, його природна психологія.

04.06.2012
Переглянуто: 47485

Ваги в суспільних відносинах природно схильні займати позицію дипломата. Дані люди особливо прагматичні, вони довіряють логічної вигоді, при цьому здатні пояснюватися словами доступними для розуміння співрозмовників. Ваги схильні жити за планом, намагаючись їм захопити близьких і оточуючих людей. Іноді їх плани занадто логічні й мало життєздатні. Дані люди здатні бути точними в поточному діалозі, при цьому можуть суперечити в сенсах попередніх спілкувань. Ваги можуть бути максимально логічними у своїй поведінці і у відносинах з людьми до рівня пасивності. Їх холод розуму охолоджує або заморожує ініціативу оточуючих людей. Лукаве поведінку у людей даного знаку Зодіаку проявляється показовими позиціями їх чутливості у відносинах, а приховані особисті позиції часто є сухий логікою. Чаші Терезів проявляються в людині певним поведінкою: одна чаша представляє позицію хитрості, а інша диктаторства. Дані люди логічно прораховують ймовірності майбутніх розвитків і роблять свої ставки в теперішньому часі, в цьому виявляється їх хитрість. На основі логіки за фактом сьогодення у стосунках з людьми Ваги вимагають виконання зобов'язань домовленості. Людина цього знаку Зодіаку здатний приховувати свої результати і досягнення від взаємодіючого суспільства.

Увага людей знаку Ваги направлено на події поточного часу. Для нього особливо важливо те, що відбувається в даний момент. Ваги за фактом поточного часу здатні приймати рішення або змінювати свою думку і спрямованість своїх позицій у відносинах з людьми. Їх увагу безперервно знаходиться на вістрі поточних подій, вони віддаються оперативним рішенням і діям в реальному часі.

У Терезів у відносинах з людьми проявляється до такої міри багато логіки, що вони здатні чинити механічного за розрахунками однієї тільки логіки. На основі надмірної логіки вони можуть не в такт діалогу застосовувати масу приказок і чужих цитат, нав'язуючи їх увазі співрозмовника, ними здатні вимотати увагу психіки взаємодіючих людей. Спочатку у них формується логіка слів, після формуються думки, далі почуття і на останньому місці принципово вольові дії.

У психологічному вампіризмі люди знаку Ваги донори логіки і прагнення до достатку влади. При психологічної конкуренції люди цього знаку намагаються задавити конкурента своїм достатком логіки і здатністю узагальнювати інформацію. Для багатьох людей занадто вимотуюче спілкування Терезів, в якому немає почуттів. Тому люди, зіткнувшись в конкуренції з Терезами, схильні тверду логіку холодного і безпристрасного поведінки уникати або використовувати переважаючі в багато разів заходи протистояння. Людині цього знака досить присутнім в суспільстві, щоб збільшувати в ньому логічність діалогів.

Людина цього знаку Зодіаку ні в що не вірить, всякі ідеали він ставить під сумнів. Він абсолютний прагматик і матеріаліст. Ваги вбирають чужі почуття і не здатні їх проявляти від себе. Багато людей даного знаку Зодіаку здатні легко забирати життя інших людей, без всяких уявність і страждань почуттів совісті. Їх холодна жорстокість може жахати чутливих людей, не очікують такого прояву в стосунках. Тому Ваги прагнуть приховувати від взаємодіючих людей справжню натуру свого характеру. Часто в їх планах одні гроші і владу над людьми.

Люди даного знаку Зодіаку здатні контролювати і управляти людьми за рахунок матеріальних ресурсів, які чітко розподіляють між підлеглими. Ваги - цілеспрямовані люди, вони безперервно спрямовані зростати в ієрархіях свого суспільства самореалізації. Вони здатні осягати різні професії, при цьому можуть прекрасно знаходити спільну мову з вищестоящими людьми суспільства. Їх залізні позиції розташовують впливових людей робити з Терезів своїх ставлеників або довірених осіб. Люди даного знаку Зодіаку всякі події пропускають через логіку, таке ставлення дозволяє їм швидко освоювати нове, при цьому вони не повторюються в спіткати.

Ваги уразливі в подробицях і деталях, в них дані люди втрачають швидкість мислення та спілкування, а їх перевагу в першу чергу проявляється в швидкості реагування в спілкуванні. Людина даного знаку Зодіаку поверхнево літає по темах своїх занять і всякі подробиці здатні збивати їх темп, активність і бажання займатися обраним заходом. У Терезів слабкі психологічні здібності, вони не здатні зрозуміти мотивацію психіки взаємодіючих людей, вони оцінюють людей за їх словами і проявленим фактам в навколишньому середовищі. Слабка чутливість у стосунках - основна уразливість людей цього знаку Зодіаку.

Людина цього знаку у відносинах суспільства займає положення регулятора, як ядро ??атома, навколо якого циркулюють події та взаємодіючі люди.

Більш конкретну інформацію і на детальному рівні ви володієте можливістю освоїти в платних програмах:

"Сканер індивіда" - приклад відповіді програми на запит

"Вінець освіти" - приклад відповіді програми на запит

Автор: Самолюк Василь Леонідович. 



Коментарі

06.08.2016 14:19
лиана

мне понравилось


Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери