RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Знак Зодіаку Близнюки і його властивості в людині

Знак Зодіаку Близнюки і його властивості в людині

17.03.2012
Переглянуто: 41203

21.05-20.06 Інтелектуальний рівень № 11. Люди, які народилися під час впливу знака Зодіаку Близнюків, володіють одинадцятий інтелектуальним рівнем. Людина під знаком Близнюків з юного віку від початку свого усвідомлення життя відноситься до всього слабо чутливо і сильно логічно. Він не пропускає через себе всі події, які відбуваються з ним і навколо нього. Близнюки поверхнево дивляться на відносини і людей. Через слаборозвинених почуттів часто сумніваються в ситуаціях, в яких необхідно визначитися з вибором.

Керівні органи: Знак Близнюків схиляє людину бути керівником в суспільствах. До своїх завданням він долучає оточуючих і близьких людей.

Тури на чорних клітинах: Системність поведінки людини можна порівнювати з фігурами шахів. Знак Близнюків можна прирівняти до турів на чорних клітинах. У поведінці людини властивості тури проявляються позиціями прямолінійності і надмірними зусиллями у відносинах з людьми. Людина, народжена під знаком Близнюків, у відносинах з людьми схильний логічно виставляти стіною свої принципи. Він завчасно розглядає вигоду і свою перевагу у всякій справі і відносинах з людьми.

Логічний узагальнено: Людина під знаком Близнюків схильний бути поверхнево логічним, він часто загострює свою увагу на загальні смисли, які можуть бути чимось корисними для нього у відносинах. Але в цей же час, пропускаючи мимо своєї уваги, щось менше і малоцінне для нього. Для Близнюків з їх логічними позиціями майже не зрозуміла природа принципів людей, багато Близнюки вважають принципових людей ненормальними. Даний людина намагається спростити свої умови життя прагматичними позиціями.

Атмосферний обмеження: Людина під знаком Близнюків схильний безперервно будувати довгострокові плани своєї самореалізації та участі в них взаємодіючих людей. Він використовує в своїх планах оточуючих людей, часто без їхнього бажання чи розуміння. Прагнення Близнюків до вигоди в поведінці проявляється раптової надмірної ініціативою у відносинах з взаємодіючими людьми.

Згода: Увага Близнюків направлено на визначенні того з чим вони згодні в обставинах. Даний людина використовує для своєї самореалізації те, що йому пропонують у відносинах люди або доступне в середовищі проживання, з цього він вибирає.

Відповідальність: Люди-Близнюки оцінюють свої можливості і можливості інших людей по їх відповідальності. Близнюки намагаються у всякій справі визначити, у кого яка відповідальність в доданків відносинах і за допомогою неї оцінюють свою або чужу посильність.

Посильність: Знак Близнюків розпорядженні людини розраховувати у своїй самореалізації на посильні можливості і не відволікатися на неіснуючі. Захоплення Близнюків теорією виснажує його практичність і самостійність.

Енергія: Людина, народжена під знаком Зодіаку Близнюків, схильний виявляти ініціативу у відносинах з взаємодіючими людьми для оволодіння доступними і можливими ресурсами. Близнюки часто здатні брати участь у відносинах керівниками, поступаючись виконавчі функції взаємодіючим людям. Близнюки оцінюють людей по їх енергії у вигляді матеріальних ресурсів.

Протиріччя слів: Людина під знаком Близнюків часто суперечить у своїх словах і сенсах по відношенню попередніх спілкувань. Близнюки стежать за своєю вигодою в поточному діалозі і всяке протиріччя не визнають, а навпаки перекручують в те, що їх неправильно зрозуміли.

Стоп плавний загальний: При протиріччі поточних слів по відношенню попередніх, необхідно плавно зупиняти процес спілкування. Співрозмовник Близнюків, помітивши хоч одне протиріччя в спілкуванні, схильний ставитися до всієї бесіди як до суцільного протиріччя. Близнюкам є сенс плавно виправити суперечність своїх слів в поточній бесіді або припиняти безглуздий діалог. Детальніше ...

1-Козеріг 2-Діва 3-Телець 4-Рак 5-Риби 6-Скорпіон 7-Овен 8-Стрілець 9-Лев 10-Терези 11-Близнюки 12-Водолій

Далі ...

Автор: Самолюк Василь Леонідович.

Закони знаків Зодіаку, їх природна психологія ... . ...

Карта знаків Зодіаку і східних символів, їх рівні ... . ... 



Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери