RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Знаки східного гороскопу, властивості впливу року народження

Знаки східного гороскопу, властивості впливу року народження

09.06.2012
Переглянуто: 37581

Більшість людей в суспільстві чули або знайомі зі східними знаками та гороскопами, які присвоюються людині в рік його народження. Східний гороскоп розділяє тисячоліття часів на послідовні цикли дванадцятирічних відрізків. Черговість річних знаків супроводжується деякими легендами серед східних народів. В Біблії також ми можемо звернути увагу на сюжети, в яких Адам привласнював імена тваринам при створення Світу.

Людині без цільового досвіду знань складно помітити індивідуальні властивості впливу кожного року в дванадцятирічному відрізку східного гороскопу. Також і ефект впливу особистого року народження для нього неясний і незрозумілий.

Професійні гороскопи про річний впливі не зустрічаються в сучасному світі, так як східні знаки і гороскопи не вдосконалюються в порівнянні з зодіакальними гороскопами. Реально йде так, що тисячі років тому існували образні пояснення східних знаків, але сьогодні ці форми пояснень не альтернативні, в них немає розвитку. Суспільство не стоїть на місці, воно безперервно розвивається у своєму спілкуванні, в прикладах образів розуміння і мислення.

Для того щоб внести ясність в ефект впливу року народження на людину, ми звернемо увагу на закони фізики, які безпосередньо пов'язують вплив років на людську діяльність за допомогою сонячної активності. Сонячна активність з позицій офіційної науки змінюється по одинадцятирічному циклом. Слажівается так, що Сонце світить на Землю щороку по-різному, воно циклічно по щаблях кожного року знижує або підвищує свою активність.

Людина в момент народження вбирає заряд сонячної активності, цей заряд надалі виявляється в поведінці людини певною стратегією психологічних взаємин у суспільстві.

Рік народження людини надає йому певне поле стратегічної діяльності з індивідуальною налаштованістю до нього середовища проживання і суспільства. Річний заряд сонячної активності відкладається в загальному потенціалі людини в момент його народження. Цей заряд формує в людині психологічний противагу, який стає необхідним потенціалом у відносинах з взаємодіючими людьми.

Знаки східного гороскопу називаються стратегічними, властивостями свого впливу вони формують психологічний рівень для діяльності людини. Кожен стратегічний рівень проявляє свій вплив в житті людини певним настроєм і ставленням оточуючих людей до нього.

Дванадцять знаків східного кола, рівні дванадцяти знакам зодіакального кола. Вплив знаків Зодіаку в річному гороскопі відбувається за законом «віддзеркалення в дзеркалі». Тобто оточуючі люди незалежно від своїх знаків Зодіаку схильні надходити або виявляти своє ставлення до людини за законами його річного знака. Року народжень людей виявляють впливу знаків Зодіаку з зовнішнього середовища, формами поведінки взаємодіючих і оточуючих людей.

Щороку східного кола, присвоєного людині його народженням, формує йому поле законів обставин, які влаштовані під принципи певного знаку Зодіаку. Людина, звернувши увагу на своє оточення, здатне помітити переважне тяжіння одного знака з зодіакального кола. Для точного розуміння розгляньте, які знаки Зодіаку схильні взаємодіяти з людиною певного східного знака.

Рік Коня прирівнюється знаку Зодіаку Козеріг. З людиною, що народилася в рік Коня, оточуючі люди взаємодіють за правилами і методам знака Зодіаку Козеріг. Рік Коня являє собою стратегічне поле знаку Зодіаку Козеріг. До людині, що народилася в рік Коня, притягуються люди знаку Зодіаку Козеріг.

Рік Кози-Барана прирівнюється знаку Зодіаку Діва. З людиною, що народилася в рік Кози-Барана, оточуючі люди взаємодіють за правилами і методам знака Зодіаку Діва. Рік Кози-Барана являє собою стратегічне поле знака Зодіаку Діва. До людині, що народилася в рік Кози-Барана, притягуються люди знака Зодіаку Діва.

Рік Бика прирівнюється знаку Зодіаку Телець. З людиною, що народилася, в рік Бика оточуючі люди взаємодіють за правилами і методам знака Зодіаку Телець. Рік Бика являє собою стратегічне поле знаку Зодіаку Телець. До людини народилися в рік Бика притягуються люди знаку Зодіаку Телець.

Рік Собаки прирівнюється знаку Зодіаку Рак. З людиною, що народилася в рік Собаки, оточуючі люди взаємодіють за правилами і методам знаку Зодіаку Рак. Рік Собаки являє собою стратегічне поле знаку Зодіаку Рак. До людині, що народилася в рік Собаки, притягуються люди знаку Зодіаку Рак.

Рік Кішки-Кролика прирівнюється знаку Зодіаку Риби. З людиною, що народилася в рік Кішки-Кролика, оточуючі люди взаємодіють за правилами і методам знака Риби. Рік Кішки-Кролика являє собою стратегічне поле знака Зодіаку Риби. До людині, що народилася в рік Кішки-Кролика, притягуються люди знака Зодіаку Риби.

Рік Змії прирівнюється знаку Зодіаку Скорпіон. З людиною, що народилася в рік Змії, оточуючі люди взаємодіють за правилами і методам знаку Зодіаку Скорпіон. Рік Змії являє собою стратегічне поле знаку Зодіаку Скорпіон. До людині, що народилася в рік Змії, притягуються люди знаку Зодіаку Скорпіон.

Рік Щура-Миші прирівнюється знаку Зодіаку Овен. З людиною, що народилася в рік Щура-Миші, оточуючі люди взаємодіють за правилами і методам знака Зодіаку Овен. Рік Щура-Миші являє собою стратегічне поле знака Зодіаку Овен. До людині, що народилася в рік Щура-Миші, притягуються люди знака Зодіаку Овен.

Рік Свині-Кабана прирівнюється знаку Зодіаку Стрілець. З людиною, що народилася у рік Свині-Кабана, оточуючі люди взаємодіють за правилами і методам знаку Зодіаку Стрілець. Рік Свині-Кабана являє собою стратегічне поле знаку Зодіаку Стрілець. До людині, що народилася у рік Свині-Кабана, притягуються люди знаку Зодіаку Стрілець.

Рік Тигра прирівнюється знаку Зодіаку Лев. З людиною, що народилася в рік Тигра, оточуючі люди взаємодіють за правилами і методам знаку Зодіаку Лев. Рік Тигра являє собою стратегічне поле знаку Зодіаку Лев. До людині, що народилася в рік Тигра, притягуються люди знаку Зодіаку Лев.

Рік Курки-Півня прирівнюється знаку Зодіаку Ваги. З людиною, що народилася в рік Курки-Півня, оточуючі люди взаємодіють за правилами і методам знака Зодіаку Терези. Рік Курки-Півня являє собою стратегічне поле знаку Зодіаку Ваги. До людині, що народилася в рік Курки-Півня, притягуються люди знаку Зодіаку Ваги.

Рік Мавпи прирівнюється знаку Зодіаку Близнюки. З людиною, що народилася в рік Мавпи, оточуючі люди взаємодіють за правилами і методам знака Зодіаку Близнюки. Рік Мавпи являє собою стратегічне поле знаку Зодіаку Близнюки. До людині, що народилася в рік Мавпи, притягуються люди знаку Зодіаку Близнюки.

Рік Дракона прирівнюється знаку Зодіаку Водолій. З людиною, що народилася в рік Дракона, оточуючі люди взаємодіють за правилами і методам знака Зодіаку Водолій. Рік Дракона являє собою стратегічне поле знаку Зодіаку Водолій. До людині, що народилася в рік Дракона, притягуються люди знаку Зодіаку Водолій.

Східний знак своїм полем привертає до людини оточуючих людей певного знаку Зодіаку приравниваемого його східному знаку. У природній природі пристрої часу існує дванадцять знаків Зодіаку, які переводяться на східні знаки. На основі цього людина здатна оцінити і визначити інформацію, яка проявляється від нього в його оточення по ефекту Зодіаку і ту, яка проявляється від оточуючих людей до нього по ефекту східного знака.

Східні знаки впливають на принципи і закони ставлення до людини оточуючих людей. Рік народження людини формує йому природний рівень поля діяльності, на якому взаємодіють люди інстинктивно проявляють себе за законами його року народження. Кожен рік з дванадцятирічного циклу створює людині індивідуальний природний рівень взаємин в суспільстві. Чим вище рівень річного знака, тим складніше поведінку взаємодіючих людей і чим нижче рівень річного знака, тим простіше взаємодіють навколишні люди. Складна або проста конкуренція в суспільстві може далі відбуватися стихійно в житті людини або навпаки людина налаштована придивитися до корисної інформації і отримати користь з самопізнання. Людині необхідно окультурюватися зараз, а не потім і завтра.

У «Елементарною таблиці науки психономії» для вас створені доступні засоби роз'яснень пристрої людини і суспільства. У нижній частині таблиці ви можете знайти східні знаки і від знака вгору по колонці ви ознайомитеся з характеристиками відносин і поводжень взаємодіючих людей до людини певного року народження.

При необхідності розглянути докладніше закони і властивості впливу року народження людини, ми пропонуємо скористатися програмою «Сканер індивіда».

Вам також доступна для користування програма «Вінець освіти», вона на детально-системному рівні розкриває закономірності впливу року народження людини на ставлення суспільства до нього.

Далі ... . ...

Автор: Самолюк Василь Леонідович. 



Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери