RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Новини :: Духовно-інтелектуальний центр

Духовно-інтелектуальний центр

16.09.2012
Переглянуто: 6798
Категорія: Новини

Духовні та інтелектуальні властивості і здібності людини характеризують розвиненість людської особистості. Як прийнято розуміти суспільством, духовність пов'язана з Богом і надприродними проявами сили в житті людей, а інтелектуальність - з точними прагматичними і гуманітарними науками.

В даний час ми здатні знати або чути про існування окремих духовних центрах та окремих інтелектуальних центрах. Щоб об'єднати два різних напрямки, пов'язаних з розвитком людини і суспільства, необхідні знання, які повинні бути практичні в повсякденному житті людини і посильні при навчанні.

Наука психономія, української версії, володіє необхідними матеріалами для створення такого центру.

Поки в світі немає такого об'єднання, щоб можна було його охарактеризувати «Духовно-інтелектуальним центром»! Тому при зацікавленості української громадськості та офіційних властей є можливість стати першою країною, яка може стати засновником такого грандіозного об'єднання.

«Духовно-інтелектуальний центр» може бути створеним на призначеній для цього території і володіти спеціальними будівлями та спорудами, які своїми формами та іншими властивостями супроводжували б підвищенню різнобічного розвитку людини.

Україна своєю багатогранністю розвитку культур століттями перепліталася з іншими народами і дозріла до того моменту і права, щоб створити основу цілісності культур і віросповідань.

Наука психономія була презентована на міжнародному форумі бізнесменів України в 2007 році в місті Києві, в «Українському Домі». На презентації була показана карта людських здібностей і можливостей - «Елементарна таблиця науки психономії». Під час короткої презентації було відзначено, що дані технології високоефективні в бізнесі, за допомогою них підвищується дохід підприємств від 35% і вище. Також було відзначено, що на основі технологій науки психономії планується створити в Україні «Духовно-інтелектуальний центр» міжнародного масштабу. На озвучені плани присутні делегати і гості відреагували бурхливими оплесками.

На території України знаходиться географічний центр Європи, про який не особливо замислюються українці, можливо, через те, що від цього центру не відчувають прямий користі чи шкоди.

Від «Духовно інтелектуального центру» користь може бути багатьом українцям і гостям нашої країни, так як центр планується використовувати в напрямку освіти, в напрямку реабілітації громадян і в напрямі відпочинку від повсякденної суєти.

Ідея створення «Духовно-інтелектуального центру» є незаповненою нішею в міжнародному просторі і Україна здатна стати першою державою, за яким можуть наслідувати в цьому напрямку інші країни.

Поки такого змісту центр існує в інтернеті, він створений громадянами України і продовжує розвиватися до свого географічного прояви.

Ви також володієте можливістю взяти участь в організаційних питаннях або в матеріальній підтримці.

Далі ...

Автор: Самолюк Василь Леонідович. 



Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери