RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Новини :: Немає ворогів, є конкуренти

Немає ворогів, є конкуренти

08.06.2011
Переглянуто: 6609
Категорія: Новини

Немає ворогів, є конкуренти. 

Будь-яка ворожнеча між людьми, народами і країнами пов'язана з якоюсь конкуренцією. Людина за своєю природою схильна з кимось ворогувати, при цьому, не замислюючись, що ці відносини - звичайна конкуренція.

Існують різні масштаби і наслідки від конкуренції між людми. У конкуренції виживання, як девіз і вся філософія. Умови виживання можуть схиляти людину до тваринних інстинктів і потреб.

У сучасному світі різний зміст ховається за визначенням виживання. Багато що залежить від умов у країні і самої людини. Виживання людини відбувається скрізь, але при цьому з різним навантаженням для її розуму і фізичного здоров'я. Так влаштований Світ, щоб кожна людина індивідуально виживала, відчуваючи конкуренцією своїх обставин. Таким чином, людина входить у спектр гами природних законів життя. Гама природних законів життя канонічно пронизує століття, аж до теперішнього моменту Життя і з певними кроками у Майбутнє.

Ісус Христос рекомендував єврейському народу полюбити ворога свого! Істина рекомендації у тому, що Любов людини проявляється у її поточній увазі, що, направивши на ворогуючих людей, дозволяє помітити причини конкуренції. Гармонійна і щира увага у відносинах до конкурента вводить недостойних людей у паралізований стан, а гідних - утихомирює.

Для структурного розуміння себе та інших людських індивідуумів складені двадцять законів науки Психономії. Щоб визначити, які закони проявляються у вашому характері, а які у інших людей, Вам необхідно з'ясувати це в елементарній таблиці науки Психономії.

Автор фото і тексту: Самолюк Василь Леонідович.



Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери