RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Новини :: Психологія грошей

Психологія грошей

23.04.2011
Переглянуто: 10451
Категорія: Новини

   Психологія грошей 

Реальні гроші течуть сьогодні, тут і зараз у повній мірі! Але яке право є в тебе їх бачити, торкатися, направляти, вилучати? Вони тут раніше, ніж ти проявився народженням та усвідомленням цінностей життя. Гроші існують безперервно, а ми народжуємося і вмираємо від виснаження тіла або Духа! Вони є винаходом людини і на сьогоднішній день приймають переважно віртуальну форму у вигляді умовного документа. Гроші є наріжним каменем соціального благополуччя громадян будь-якої держави і завжди потребують захисту законами, посадовими особами та громадянами, які є безпосередніми господарями країни!

За допомогою грошей ми оцінюємо речі - матерію і увагу індивідуумів. Відповідно все, що можливо охарактеризувати за допомогою грошей, називається капіталом! Гроші мають властивість керувати людиною, трансформуючись у різні форми капіталу, що поглинають увагу людини. Капітал долі, виховує під себе людину безпристрасну. Відповідно невиховані люди капітал втримати не можуть, він розчиняється, проливаючись крізь пальці невихованого, у середовищі пристрастей!

Все що нас оточує, має властивості природи, яка робить свій відбиток у нашому характері у вигляді властивості пристрасті або безпристасті, і навколишнім середовищем є навіть наші батьки, які першими залишають свої відбитки у нашому характері допомогою виховання! Ми всі маємо свій особистий характер, в якому не налаштовані щось змінювати! Відповідно кожен з наших характерів заохочений благами внутрішніми або зовнішніми. Будь-які блага, не експлуатовані нами, можуть втратити свою ефективність і цінність, так і людина, не застосовує себе або свої можливості своєчасно, називається не реалізованою особистістю! Властивості характеру формують напрями цінностей, до яких ми прагнемо. Багато наших внутрішніх ефективних властивостей характеру неможливо помітити з боку, вони проявляються опосередковано і різнобічно у навколишньому середовищі.

Людська увага є ключем до значення цінностей, тому є ясні, видимі значення життєвих подій нашій увазі, і ми їх помічаємо. Є неясні, невидимі значення життєвих подій нашій увазі і ми не помічаємо їх. З юності ми розвиваємося, кожен індивідуум по-своєму. Одні створюють цінності, а інші присвоюють. У такому віці налаштовується увага людини і її здібності самореалізації у середовищі цінностей і грошей. Реальні властивості грошової одиниці фіксуються певним еквівалентом цінностей (хліб, масло, молоко, спиртні) та іншими товарами першої необхідності повсякденного попиту населення країни. Збільшуючись, трансформуються в інші форми цінностей у вигляді капіталу.

Від людського розуміння до оточуючих речей людина стандартизувала собі шлях умовними документами, які всього лише є інструментом для розуму. За допомогою них людина здатна впливати на речі або бути слабшою своїм розумом, стосовно умовного документа тимчасової цінності у вигляді грошей. Відповідно слабкий розум служить грошам, капіталу і не має право вибору, тому що у цьому світі перемагають найсильніші. І ми бачимо гроші перемагають багатьох людей за допомогою кількості.

Шановні, спирайтеся у всьому на якість і з таким ставленням не страшні кількості. Будь вірний у малому і примножиш свій маєток у більше. Все, що в тебе є - це твій вибір вчорашній, який проявляється у поточних можливостях. Вибираючи сьогодні, подумай до чого ти прийдеш завтра. Гроші або капітал завжди хтось прагне привласнити не по заслугах! Прагніть створити порядок всередині себе, в тій інформації, в якій ви працюєте, вона прихована від оточуючих людей. Це багатство ніхто у вас ніколи не вкраде і порядок, створюваний у своєму розумінні, ніколи не сп'янить, а тільки протверезить.

Злидні приходять з гординею, які проявляються у зациклення на результатах досягнень. У такому стані відбувається зупинка виробничих процесів і розвитку! Сенс гордині - в одержимості показниками і демонстрації оточуючим своїх переваг! Багатство з'являється спочатку у людині, в її характері, а після - реалізовується ефективними діями у навколишньому середовищі.

Автор: Самолюк Василь Леонідович



Коментарі

08.12.2011 13:51
Александр Пинхасик

По решениям проблем, по целостности страны.
1. По решению проблем наряду со всеми, я бы выделил поиск парадоксов.
2. По целостности - проблема рукотворная. Есть внешняя причина и есть внутренняя. Внутренняя - порочность ошибочной бюджетной системы, которую лет 200 назад навязали финансовые магнаты - политически самые грамотные на планете. Порочность ее генерирует самостийность, внутренний терроризм, развал страны как только ослабеет
Центр.
08.12.2011 13:42
Александр Пинхасик

Приятно удивлен.
Есть вопросы: считал, что психология - дело живых существ, но не стула, и не денег. Предполагаю "Влияние денег на психологию людей".
Определение капитала: накопленные деньги в банке, документы по кредитам - тоже капитал.
Нищета приходит не только с гордыней.
Рад, что познакомился с этим сайтом! Александр
08.12.2011 23:11
Александр Пинхасик

Я этапы эволюции общества рассматривал с точки зрения эволюции способа хозяйствования. И то только от капитализма и до конца - до социализма.
Коммунизм - не способ хозяйствования. У вас весьма интересно! Спасибо!


Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери