RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  

Воля

30.04.2011
Переглянуто: 7725
Категорія: Новини

Воля.

Слово воля багатогранна у своєму значенні, воно направляє увагу людини на безліч смислів і визначень! Але об'єднує значення у кожному сенсі цього слова ґрунтується на зняття певних або всіх зобов'язань з особи, суспільства, народу, громадян або країни! Тому, сенс волі розкривається коротким визначенням «безобов’язковість».

Суспільство, у якому перебуває людина, має певну зґуртованістю, яка проявляється у вигляді безлічі односторонніх і взаємних зобов'язань між людьми. Таким чином, зобов'язання між людьми є центральна причина взаємин, що об'єднує суспільство людей між собою.

Зобов'язання людини, суспільства або країни перед будь-ким є їх мораль. Будь-які зобов'язання реалізовуються силою відповідальності людини, суспільства або країни по відношенню попередніх угод, які були сформовані за допомогою спілкування. У спілкуванні люди досягають певних угод, які розподіляють між людьми, товариствами або країнами, що беруть участь у подальших відносинах. У подальшому можливості сторін є тематичні угоді, на основі яких формуються доручення, настанови, рекомендації та вимоги. Прийняття сторонами у відносинах між собою можливостей та дозволів стають законами, в яких узгоджені права сторін!

Права ґрунтуються на закономірностях попередніх договорів між сторонами, як на дипломатичні рішення з певних тем їх взаємин.

Відповідальність природно ґрунтується на посильності сторони виконати попередні зобов'язання у сформованих угодах. Багато у чому посильність виконати поточні зобов'язання сторони, яка бере участь залежить від її бажання чи не бажання. Вибір даних бажань управляється причинами вимушеності певних вимог від себе і до себе. Коли людину, суспільство або країну змушує інша сторона до відповідальності по відношенню попередніх зобов'язань, то з цього моменту втрачається статус самостійності дій у відносинах! Відповідно передбачливість людини, представників громад або країни у будь-яких угодах займає одну з важливих здібностей, стосовно подальших взаємних дій з позицій самостійності у відносинах.

Будь-яка угода за допомогою спілкування формує собою домовленість, в якій висуваються пропозиції, вимоги і розглядаються зустрічні.

У процесах спілкування сторони доходять односторонніх рішень чи обопільних дозволів. Тому здатність індивідуума створювати якісні угоди з іншими індивідуумами позначається на його самостійності або на самостійності суспільства, країни, які він представляє в сформованих діалогах. У процесах спілкування кожен індивідуум контрастно ґрунтується на свої стандарти побудови угод. У природі суспільства існує дванадцять порядків, на підставі або за допомогою яких люди між собою формують угоди. Природно людина у спілкуванні застосовує один з дванадцяти порядків і, навчившись, здатна застосовувати їх все. Це дозволяє їй вийти на високий рівень комунікабельності і самостійних дій у побудованих відносинах.

Перший порядок побудови угоди ґрунтується на обранні цілей у спілкуванні і розгляд причин, які направляють до даних ціль. Дані здібності особливо розвинені у людей, які народилися з 22 грудня по 20 січня.

Другий порядок побудови угоди ґрунтується на вниканні у пропонованій можливості сторін, їх права, відповідальність і на кому у кінцевому результаті закріплюються зобов'язання. Дані здібності особливо розвинені у людей, які народилися з 23 серпня по 22 вересня.

Третій порядок побудови угоди ґрунтується на вниканні теми відносин, її механізми, стандартизацію і термінологію. Дані здібності особливо розвинені у людей, які народилися з 20 квітня по 20 травня.

Четвертий порядок побудови угоди ґрунтується на вниканні у структурності ключових фактів вступу, розвитку і завершення спілкування. Дані здібності особливо розвинені у людей, які народилися з 21 червня по 22 липня.

П'ятий порядок побудови угоди ґрунтується на вниканні у порівняльні механізми статистичного освітлення з теми спілкування. Дані здібності особливо розвинені у людей, які народилися з 20 лютого по 20 березня.

Шостий порядок побудови угоди ґрунтується на наголосі про кращі значення у відносинах і на гірші прояви в оточенні. Дані здібності особливо розвинені у людей, які народилися з 24 жовтня по 22 листопада.

Сьомий порядок побудови угоди ґрунтується на вниканні у рентабельну важливість, альтернативні можливості і перспективу майбутнього. Дані здібності особливо розвинені у людей, які народилися з 21 березня по 19 квітня.

Восьмий порядок побудови угоди ґрунтується на вникання в те, що кращого немає, ще не існує, все пропоноване - саме добірне. Дані здібності особливо розвинені у людей, які народилися з 23 листопада по 21 грудня.

Дев'ятий порядок побудови угоди ґрунтується на не сприйняттях чиїхось не згод у чомусь, а сприйнятті тільки їх згод як реальних фактів. Дані здібності особливо розвинені у людей, які народилися з 23 липня по 23 серпня.

Десятий порядок побудови угоди ґрунтується на арґументації про важливість беруть участь. Дані здібності особливо розвинені у людей, які народилися з 23 жовтня по 23 листопада.

Одинадцятий порядок побудови угоди ґрунтується на вникання в авторство, прогресивність новацій і законодавство. Дані здібності особливо розвинені у людей, які народилися з 21 травня по 20 червня.

Дванадцятий порядок побудови угоди ґрунтується на рекомендації у поточний імідж, у якому бере участь сторона і на історію її досвіду. Дані здібності особливо розвинені у людей, які народилися з 21 січня по 19 лютого.

На свою свободу суспільство дивиться з багатьох сторін і причин, при цьому кожна людина сама несе індивідуальну відповідальність за свою свободу. Чим розвиненіша людина і при цьому застосовує у відносинах свою розвиненість, тим вище рівень її волі! Чим вільніша людина від суспільства, тим вільніше суспільство від даної людини. Незалежність є чудове значення по відношенню ілюзії волі! Незалежність - це самостійність розуміння, рішень, дій та відповідальності людини, суспільства, країни. Тому, людина природно не може бути вільною від суспільства, країни, Землі або Всесвіту, але в усьому здатна бути самостійною і в цьому розкривається реальний сенс волі! Людина самостійно робить рішення, самостійно несе відповідальність або навпаки робить спільні з кимось рішення і спільно беруть участь та несе відповідальність! Абсолютний сенс свободи в тому, що коли нікого і нічого немає, у результаті немає зобов'язань, прав і відповідальності, на суцільний порожнечі повна воля і не треба ні з ким, ні з чим рахуватися. Залишається одне «я» людина і більше нічого!

В історії є безліч прикладів основи образу волі! Олександр Македонський реалізовував свою волю поневоленням цікавих для нього держав, від цього він став одним з перших світових воїнів за єдину імперію. Римська імперія також поневолювала країни, розширюючи свою волю. Також і Наполеон був заряджений волею, він прагнув підпорядкувати собі світ.

Шановний читачу, волю необхідно оцінювати всебічно, її чистий сенс у самостійності та індивідуальної відповідальності. Слово «воля» прикріплюється до багатьох подій, які пов'язані з пограбуванням і масовим обманом населений країн світу. Тому там, де з'являється у суспільстві це слово, там виявляється чужорідне впровадження сторонніх позицій. Інтервенти у глобальній політиці вносять хаос у суспільство країн поглинає економіку і саму країну. Чуєш слово «воля», значить небезпека біля кордонів теми волі, чуєш самостійність, значить тема слухання зміцнюється у своїх кордонах. Словом «воля» можуть руйнуватися різні суспільства і країни, тому воно має смислами фанатизму, хаосу, безладдя і грабежу виробленого під прикриттям цього слова! Реформатори розвивають, доповнюють існуючу реальність, а революціонери руйнують її і грабують, прикриваючись словом «воля». Можливо слово «воля» саме закривавлене слово у суспільстві людства, яке схоже назвою, але не змістом на слово самостійність індивідуума, людини, суспільства та країни. Самостійність розкриває паразитів у суспільстві, а масовість приховує паразитів, що маніпулюють працями суспільства. Самостійність - цього бажали і бажають наші предки, цього від нас, Чекає наш Бог! Цього хочемо досягати ми - діти наших предків і доля нашого Господа, Бога!

Автор: Самолюк Василь Леонідович.



Коментарі

09.12.2011 17:14
Александр Пинхасик

Определение Ваше "свобода" созвучно моему. Свобода, равенство, равенство возможностей, демократия, народовластие и другие - очень удачное изобретение власть имущих. Понятия ложные.


Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери