RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Світогляд людини і його властивості

Світогляд людини і його властивості

12.01.2012
Переглянуто: 23921

Світогляд людини визначає його внутрішній світ, зміст думок і направлення інформації, яка для нього особливо важлива. Світогляду людей володіють певними механізмами, на основі яких вибудовується послідовність цінностей відносин людини в середовищі його оточення. Кожна людина має порівняно схожим світоглядом по відношенню до інших людей, але існують відмінності пристроїв світоглядів. Ми з раннього віку помічаємо, що для кожної людини в одних і тих же обставин важливі різні сторони однієї і тієї ж можливості. Від народження людина харчується різною їжею, вирощуючи свою фізіологію, одночасно людина харчується і різною інформацією, з якої формується його світогляд. Світогляд людини являє собою певну частину його будови, в якому існують свої основи переваг і вразливостей. Ми часто помічаємо людей у ??своєму оточенні, з якими нам легко спілкуватися і тих, з якими нам важко спілкуватися або вести, якісь відносини. Виходить так, що ввібрана або освоєна людиною інформація має своїм питомою вагою і від неї залежать погляди людини на середовище його перебування й на можливості для взаємовідносин у суспільстві. Світогляду людей володіють природною ієрархією, як групи крові або матерія в таблиці Менделєєва.

Світогляду людей розділені на дванадцять природних рівнів інтелектуального зростання. Від висоти інтелектуального зростання світогляду людини залежить швидкість сприйняття і швидкість практичної обробки інформації. Практично кожна людина розумний, мудрий і кмітливий, але відрізняються один від одного люди швидкістю сприйняття та обробки інформації. Людина здатна розвивати свій світогляд, включаючи в нього всі необхідні здібності та можливості комплексних рішень. Спочатку людині складно знайти необхідні знання для визначення свого природного рівня світогляду і знання, за допомогою яких можна оптимально розвивати своє мислення. У науці психономія створена автоматизована програма «Сканер індивіда», за допомогою якої людина здатна визначити точний рівень свого світогляду і механізми мислення. Також в програмі визначається рівень методів поведінки людини і рівень поля його діяльності в суспільстві.

Світогляд людини являє початок його усвідомлення і воно являє собою саму особистість людини. З свого світогляду людина застосовує різну інформацію, проявляючи її у зовнішньому середовищі методами поведінки. Ми здатні впливати на процеси свого мислення, наповнюючи себе корисними або марними знаннями з навколишнього середовища. Мислення людини поступово розвивається або деградує. Особистий досвід людини наповнює його мислення знаннями, які він може обробляти аналітично або пропускати їх у свою підсвідомість, в якому збираються неконтрольовані знання досвіду життя людини. Людина, обробляючи ввібрану інформацію, безупинно розвиває свій світогляд, а після і методи поведінки. Початок особистості - в його увазі, мисленні, світогляді, яке проявляється в методах поведінки.

Всякий вплив на світогляд людини виробляється в поточний час! За допомогою людської уваги люди наповнюються інформацією, яка формує іхмислі, які являють собою індивідуальний досвід знань. Засвоєні людиною знання формують його уява, яка складається з думок і є картою індивідуального світогляду. Інформація в світогляді людини індивідуальна і неповторна, але механіка роботи з інформацією та пристрої мислень людей володіють закономірними механізмами. Наш світогляд можна назвати картою нашого життя, з якої складаємося ми у вигляді особистості. За допомогою світогляду ми плануємо свої прагнення і відносини в суспільстві. На картах наших світоглядів сформовані установки комплексних рішень різних задач розділених на три групи: «чорного», «білого» і «двостороннього» значень переважного впливу. Як людина, так і навколишнє середовище володіють своїми пристроями, які перебувають у владі простору і часу. Комплексні установки світогляду людини прищеплюються часом його народження. Добу розділені на дванадцять часових відрізків по 2:00. Кожен двогодинний відрізок доби в момент народження людини формує механізми світогляду і комплекси установок мислення для даної людини.

Перша група грунтується на безперервному досвіді пам'яті індивідуумів і називається «чорною».

«Чорна група».

У людей даної групи думки наповнені комплексними рішеннями негативного значення. Ця установка у світогляді людини сигналізує про те, що в поточний час негативними методами краще не діяти.

Люди, які народилися з 1.00 до 3.00 год, з 3.00 до 5.00 год, з 7.00 до 9.00 год, з 9.00 до 11.00 год, відносяться до «чорної» групі. Установки світогляду слідчо проявляються в поточний час формами поведінки людини.

«Чорна група» володіє знаннями різних негативних системних методик, уникаючи їх, використовуючи все інше доступне і не заборонене їм, вибудовуючи певну тактику оптимальних дій у поточний час.

Друга група грунтується на аналітичних прогнозах майбутніх подій і називається «білої».

«Біла група».

У людей даної групи думки наповнені комплексними рішеннями позитивного значення. Ця установка у світогляді людини сигналізує про те, як дозволено діяти в поточний час.

Люди, які народилися з 5.00 до 7.00 год, з 13.00 до 15.00 год, з 15.00 до 17.00 год, відносяться до «білої» групі. Установки світогляду слідчо проявляються в поточний час формами поведінки людини.

«Біла група» володіє знаннями різних позитивних системних методик. Застосовує тільки їх, через це порушуючи безперервність дій в поточний час. Всякі їх прояви імпульсивні. У них через розгонів і зупинок розпорошується маса неконтрольованої інформації і виявляється в поведінці у вигляді емоцій.


Третя група грунтується на виборі кращої можливості з поточних умов і називається «двосторонній».

«Двостороння група».

У людей даної групи думки наповнені комплексними рішеннями з використанням кордонів між «чорними» і «білими» групами і їх установками. Ця установка у світогляді людини сигналізує про те, як краще діяти в поточний час, використовуючи можливості «білих» чи «чорних» установок в світогляді людини.

Люди, які народилися з 11.00 до 13.00 год, з 17.00 до 19.00 год, з 19.00 до 21.00 год, відносяться до «двосторонньої» групі. Установки світогляду слідчо проявляються в поточний час формами поведінки людини.

Двостороння група володіє знаннями способів розділення інформації кордонами на різні стандартизації та значення. У поточний час в поведінці людини може виявлятися мінливим настроєм. Так як він здатний використовувати різні сторони однієї кордону, яка перебуває між позитивними і негативними комплексними рішеннями. Дані установки в мисленні людини загострюють його увагу для вибору кращого, більш вигідного підходу у вирішенні поточної задачі людини і вибору оптимальної можливості з існуючих. Тому людина з даними світоглядом миттєво переключається від одного розуміння на інше і використовує те, яке на даний момент корисніше, вигідніше і є своєчасним.

Нові думки з'являються, існуючі зникають допомогою поточного розвитку людини або його деградації. Людина безперервно взаємодіє з різносторонньою інформацією в обставинах і в своїх відчуттях настрою і організму. Поточні зміни в житті людини доповнюють його знання і одночасно спростовують деякі з освоєних ним раніше. У людському світогляді відбуваються безперервні зміни, незалежно від його зовнішньої активності. Наш світогляд складається з океану думок, в якому безперервно відбувається циркуляція вбраної інформації.

Наш світогляд знаходиться над нами в образі неба, на ньому відображена карта нерухомих інформаційних значень. Світогляд людини має геометричну форму перевернутої чотирикутної піраміди. Нижній її кут знаходиться в голові, в області гіпофіза. Від гіпофіза піраміда світогляду розходиться вгору по мірі змісту знань людини і природного порядку в них. Думки в світогляді людини матеріальні, вони формують нейрони пам'яті, які являють собою накопичувачі інформації. В активному стані думки людини запускають у ньому процес уяви. Увага людини, як внутрішній світ світогляду. За допомогою уваги людина висвітлює свої думки, проектуючи в справжніх подіях інформацію з пам'яті.

Світогляд людини наповнене різним досвідом вражень і бажань досягти чогось. Людини від народження за допомогою спілкування і виховання заповнюють численної інформацією, освоєної суспільством, яка формує його світогляд. Все в житті людини залежить від його світогляду. Спочатку він засвоює інформацію своїм розумінням у вигляді думок уяви, а після здатний її повторити словами або діями в обставинах. Всяка людина трудиться на свій світогляд усім своїм проявом. Оцінює людина властивості свого світогляду чи ні, але все що він робить все це пов'язано з його світоглядом розуміння і усвідомлення засвоєної інформацією в мисленні.

Світогляд людини проявляється у всіх його формах впливу. Практично все, що робить людина, спочатку він уявляє в думках свого розуміння, після прагне застосувати в практиці обставин. У пристрої людини властивості світогляду виражаються в інформації, довільно сортовані його думками, внутрішніми почуттями, стійкістю в принципових рішеннях. Світогляд проявляється в зовнішнє середовище діалогами у формі слів і різними формами поведінки і взаємин.

Людське світогляд формується за законами механізмів часу і володіє конструкцією, на яку можливо впливати самій людині чи суспільству його оточення. У більшості люди не можуть відрізнити різницю свого мислення від методів поведінки, але багато чітко відрізняють різницю своїх бажань, які виходять від їх світогляду по відношенню можливостей в обставинах. Світогляд являє собою увага людини, яка коригується думками. Думки складаються з нейронів, нейрони знаходяться в півкулях мозку і активізуються мозочком, який формує процеси мислення і стан свідомості, підсвідомості, проніцанія і дотику. Виходить так, що весь організм людини працює на функції мозку, що контролює наш організм. Інформація людського мозку формує особистість індивідуума і всі його зовнішні реагування, дії та прагнення. Тіло людини складається з органів, що працюють для світогляду, мислення та уваги особистості.

Людині корисно розібратися в устрої свого світогляду, так як від цього розуміння залежить практично все в його житті. Для того щоб людина могла розібратися в механізмах свого світогляду створена автоматична програма, в якій користувач здатний з'ясувати рівень свого світогляду і природні схильності мислення, які спрямовують і керують нашою увагою. Тому рекомендуємо направити вам вашу увагу на програму «Сканер індивіда». У ній ви зможете почерпнути певну інформацію на більш детальному рівні про пристрій свого світогляду або людей, які вас цікавлять.

Далі ... . ...

Автор: Самолюк Василь Леонідович. 



Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери